Bildirim
Oyun vs şeyler yapabileceğimiz yazılımlar hangileri ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Wot wot
Sorum başlıkta olduğu gibidir. Oyun gibi şeyler yapabileceğimiz yazılım hangisidir ?
Oyundan kastım öyle büyük oyunlar gibi değil . Hani tüm yazılımcıların işe ilk başladığı gibi küçük bir oyun yapabileceğim bir şey.
Teşekkürler :)
işe başlayan herkes küçük şeyler yapmak zorunda değil yada küçük ama değerli şeyler yapabilirsin bence ilk başlıyorsan
free 3d: Unity3D
20$ 3d: Unreal Engine 4
yada ücretsiz 2d olan gamestudio var ama onda oyunu yayınlamak için para vermen lazım sanırım -
Bu bölüme bu tarz gereksiz konuların açılmaması için işi bilen bir admin veyahut üye tarafından detaylı bilginin olduğu bir konu açılmalı.Bu konuda oyun motorundan oyun yapım sürecine kadar.Bu sektördeki iş dalları ve özellikleri anlatılmalı.Üst konu yapılsınki her bölüme giren konu açıp yararlı konuları çöp etmesin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
Bu bölüme bu tarz gereksiz konuların açılmaması için işi bilen bir admin veyahut üye tarafından detaylı bilginin olduğu bir konu açılmalı.Bu konuda oyun motorundan oyun yapım sürecine kadar.Bu sektördeki iş dalları ve özellikleri anlatılmalı.Üst konu yapılsınki her bölüme giren konu açıp yararlı konuları çöp etmesin.
-
Açıkçası bu benim için gereksiz bir konu değil kardeşim . -
quote:
Açıkçası bu benim için gereksiz bir konu değil kardeşim .
Evet senin için gereksiz değil,fakat bu bölüm için gereksiz ve düzensizliğin göstergesi.Üst konu olsaydı her önüne gelen bu konulardan açıp cevap beklemektense,detaylı ana konudan faydalanırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Evet senin için gereksiz değil,fakat bu bölüm için gereksiz ve düzensizliğin göstergesi.Üst konu olsaydı her önüne gelen bu konulardan açıp cevap beklemektense,detaylı ana konudan faydalanırdı.
Peki burda ben mi suçlu oluyorum ? -
quote:
Orijinalden alıntı: HolyMeat
quote:
Sorum başlıkta olduğu gibidir. Oyun gibi şeyler yapabileceğimiz yazılım hangisidir ?
Oyundan kastım öyle büyük oyunlar gibi değil . Hani tüm yazılımcıların işe ilk başladığı gibi küçük bir oyun yapabileceğim bir şey.
Teşekkürler :)
işe başlayan herkes küçük şeyler yapmak zorunda değil yada küçük ama değerli şeyler yapabilirsin bence ilk başlıyorsan
free 3d: Unity3D
20$ 3d: Unreal Engine 4
yada ücretsiz 2d olan gamestudio var ama onda oyunu yayınlamak için para vermen lazım sanırım
Teşekkürler hocam . Peki bu bahsettiğin programı indiriyorumda şöyle bir görsellerden baktım biraz karışık gözüküyor öylemidir gerçekten ?
-
Hangisinden bahsediyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Peki burda ben mi suçlu oluyorum ?
Anlamamakta ısrar ediyorsun herhalde.Ben senin için gerekli olduğunun farkındayım,ben forum için gereksiz olduğunu anlatmaya çalışıyorum.Sen bu konudan faydalan,fakat forumun düzeni için adminlerin ana konu açmasının gerekliliğinden bahsediyorum.Her yoruma hemen kişilik haklarınıza saldırıda bulunuyormuşcasına karşılık vermeyin,biraz empati ile her şey hallolur.
-
quote:
Hangisinden bahsediyorsun?
Unity 3d . bide gamestudio -
aslında ikiside çok karışık programlar değil gamestudio unitye oranla daha kolaydır ama hepsinin ucunda kod yazma var yani illa mükemmel kod yazman gerekmiyor hatta belki hiç gerekmez internette kodlarda bulunabilir ama kod yazamazsan tam olarak kafandaki oyunu yapabilmen(dinamiklerini) zor olur bu programları öğrendikten sonra youtube yada kitaplardan kodlamayı öğrenmeni tavsiye ederim -
quote:
aslında ikiside çok karışık programlar değil gamestudio unitye oranla daha kolaydır ama hepsinin ucunda kod yazma var yani illa mükemmel kod yazman gerekmiyor hatta belki hiç gerekmez internette kodlarda bulunabilir ama kod yazamazsan tam olarak kafandaki oyunu yapabilmen(dinamiklerini) zor olur bu programları öğrendikten sonra youtube yada kitaplardan kodlamayı öğrenmeni tavsiye ederim
Bu kodları öğrenebileceğim bildiğiniz bir yer varmı hocam ? Birde bu unity türkçe olabiliyor mu ? -
türkçe olamıyor(olmasında çünkü öğrenebileceğin kaynaklar ingilizce dolayısıyla ingilizce unity üzerinden işlem yapıyorlar) öğrenebileceğin yerlerde youtube dailymotion vb gibi siteler -
quote:
türkçe olamıyor(olmasında çünkü öğrenebileceğin kaynaklar ingilizce dolayısıyla ingilizce unity üzerinden işlem yapıyorlar) öğrenebileceğin yerlerde youtube dailymotion vb gibi siteler
Eyw hocam. -
Bu tür programlara oyun motorları ve IDE programları denir.oyun motorlarına örnek olarak Unity,Cry engine vb. programlar örnek verilebilir. -
Visual Studio ile yılan oyuunu filan yapabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X