arkadaşlar oyun ve internet amaçlı bir sistem topladım şuan kullandığım ve memnun olduğum sorun yaşamadığım sistemde amd olduğu için ve amd nin biraz daha ucuaz gelmesi nedeniyle yine amd seçtim.aşağıdaki sisteme ne dersiniz?itiraz ettğiniz noktaların yerine önerileriniz ne olur?teşekkür ederim hepinize.
MSI MSI K9A2 CF AMD 790X AM2+ 1066Mhz PCI-E 2.0 AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 5200+ AM2 CPU HIS HD3650 IceQ Turbo 512MB (128bit) GDDR3 EKRAN KARTI THERMALTAKE 500 WATT TR2 POWER GÜÇ KAYNAĞI SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200RPM HARDDISK OCZ 2GB 800Mhz DDR2 Vista Perf.-Plat.Edition PC2 6400 RAM EVEREST 719B 250W AIRDUCT ATX SİYAH KASA A4 TECH A4TECH KABLOSUZ X-SLIM KLAVYE VE OPTIK MOUSE SET
arkadaşlar pardon bu sistem vatann bilgisayar fiyatlı galiba 800 $ civarı oluyor onu yazmayı unutmuşum.kusura bakmayın
yener kardeş daha önce senin oradaki mesajı okumuştum yine baktım sen intel tabanlı olsun diyorsun amd de daha güçlü ama daha uygun işlemci almıyormuyuz(umarım bilgi eksiğim yoktur:))sanal kabus oradaki işlemci 1.80 bana ne kadar gider biraz yavaş kalmaz mı(bütçeye göre bu dersen onada tamam)?
quote:
Orjinalden alıntı: velociraptor
yener kardeş daha önce senin oradaki mesajı okumuştum yine baktım sen intel tabanlı olsun diyorsun amd de daha güçlü ama daha uygun işlemci almıyormuyuz(umarım bilgi eksiğim yoktur:))sanal kabus oradaki işlemci 1.80 bana ne kadar gider biraz yavaş kalmaz mı(bütçeye göre bu dersen onada tamam)?
Malesef O Eskidendı Amd Cok Zor Gunler Gecırıyor 2007den Beri İslemcılerı İntele Gore Cok Geride intelın 1.8ghz ındakı bı islemcı amdnın 2.1ghz islemcısıne gore Cok daha Performanslı
gayet iyi sistem işlemciye ve ekran kartına overclock yapılsa tadından yenmez