Şimdi Ara

OYUN TELEFONU ALMAK İSTİYORUM ÖNERİLERİNİZ NELERDİR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben baya oyun oynarım bu yuzden sistemı zorlayan oyunları full grafıklerde rahat oynayabılecegım bır telefon ıstıyorum butce 1500-1600 zorlarsam bırazdaha cıkablrm. asus zenfone 2 cıkınca 4gb ramlı olanını alayım dıyorum 4 gb ram cazıp geldı ve 2.3 ghz işlemcı iyi gibi ama intel hakkında bısey bılmıyorum asus zenfone 2 hakkındada bılgılendrme yaparsanz sevnrm

• Neden PS4 düşünmüyorsun?
  • dalgamı gecıyon brader
  • oyun donanımı ıle bataryada gerekecegınden z2 bak derım acamayacagı oyunda yok pıl olarak ta haylı kuvvetlı,zenfone hangı versıyonu gelecek buraya bellı degıl klasık zenfone tarzı olursa bataryada uzelbılır ozellıkle oyunu cok oynayacaksan batarya gunu cıkartmaz gıbı
  • sonuçta telefonun bi fan bölmesi bölmesi yok sen oyun için telefon alıyosan telefon ısınmadan dolayı sürekli sorun yaşarsın
  • panter123 P kullanıcısına yanıt
    1gb ramlı moto gde oynamadığım oyun yoktu sana şarjı uzun giden bir telefon lazım 1500-1600ede huawei mate 7ye bak derim
  • Sivazlı kullanıcısına yanıt
    Hanı sole dıyım asırıyada kacmam yanı de sıstemı zorlayan oyunları bıle zorlanmadan oynayack bır tel varmıdr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panter123 -- 1 Haziran 2015; 23:59:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TABLET ÖNERİSİ İSTİYORUM
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • superwera kullanıcısına yanıt
    Sıstemı zorlayan oyunları bıle rahat full grafklerde akıcı oynatmasını ıstıyorm sabah aksamda oynamayz cnm. Pıl demısken sarj telefona ek sarj kılıfı gııbı bısı almayı planlıyorum

• skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Huaweyı begendm ama bı sorun olrsa parca bulmada skntı yasayacagımı dusunuyorm

• Samsung S6 bütün oyunları çalıştırır

• kılıf kullanıcaksan s6 bak her telefonda olduğu gibi bazı oyunlarda takılma olsada her oyunu kaldırır genede aşırı ısınır sen bilirsin
  • HTC desire eye

• 1500 sınır arakdaslar s6 kac para ulen :D
  • Z2 olabilir eğer küçük olmasını sorun etmezsen z3 compact müthiş bir oyun performansına sahiptir. Ayrıca fiyat işi nerden aldığına, garanti çeşidine göre değişiyor. Paralel ithalat alırsan internet üzerinden çok daha ucuza getirebiliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 ihtiyacına cevap verecektir

• BLOK

HEM DE EN KOCAMANINDAN
  • Biraz daha biriktir s6+kablosuz şarj standı al.Oyunlarda kasmaz.
    Biriktiremezsen ikinci el alabilirsin veya sıfır z2 al

• Sana bunun için en iyi seçim Z3 Compact olacaktır. Kesinlikle en iyi f/p ürünü. Her oyunu da oynarsın.

• Z2 yı dusunucem guzel telefon ekran boyutunu onemsıyorum en az 4.7 falan kucuk olunca oyunlarn zevkını alamıyorum. Sızce snapdragon mu ıntel mi? Bırde sony Z ultra oyun performansı nasıl sadece oyun bakımından elestırın

• Bu arada 1600-1700 ustune cıkmayın :d

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.