Şimdi Ara

oyun tavsiyesi (split screen)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biz arkadaşla tek bilgisayarda gamepadle 2 kişi oyun oynamak istiyoruz ama şimdilik sadece sf4 oyununu bulduk başka splitsreen oyunlar neler var dövüş yarış veya hikaye modunu monitörü 2ye bölerek beraber oynayabileceğimiz oyunları söyleyebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 9 Eylül 2010; 11:22:52 >

• up
  • biz tek bilgisayarda genelde pes veya nba2k10 oynuyoruz hatta pesi 3 kişi oynuyoruz 2 kişi olduğumuzda nba2k10u daha çok oynuyoruz
  • Blur ve Split Second var ikisi de yarış oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Blur ve Split Second var ikisi de yarış oyunu.

kuruyorum hemen başka pc için bildiğiniz oyun var mı left 4 dead 2 de konsola yazılan birkaç kodla ekranı yatay veya dikey olarak bölebiliyormuş galiba doğrumudur?
  • Benim bildiklerim bunlar var. Left 4 Dead 2 hakkında da bilgim yok malesef.
    edit: Mobil1 rally championship bu oyunda da split screen desteği var ama baya eski bir oyun. Çok oynardım önceden, şimdi aklıma geldi. O zamanlar çok zevk veriyordu oyun, ama şimdi bilemeyeğim tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 9 Eylül 2010; 12:38:29 >
  • pes oynayın
    master lig sabaha kadar oyalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flash Oyun tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyunlarda da split screen var diyorlar ama denemedim ben: Lord of the Rings Return of the King, Eragon, Fantastic 4, Pirates of the Caribbean: At World's End, Lego star wars, Need for Speed SE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 9 Eylül 2010; 12:38:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Bu oyunlarda da split screen var diyorlar ama denemedim ben: Lord of the Rings Return of the King, Eragon, Fantastic 4, Pirates of the Caribbean: At World's End, Lego star wars, Need for Speed SE

saol bakayım bu oyunlara
    @onz 2mizde sevmiyoruz futbol oyunarını
  • ya banada lazım hem split screen hemde livedan oynanan oyun olarak neler var ?
  • hangi oyunların neyi desteklediği konusunda çok güzel bir site.

http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.