İlk önce herkesin kurban bayramı mübarek olsun konuya gelicek olursak;
Sistemimi yazıyorum bana oyun tavsiyesi yaparsanız sevinirim
Ekran Kartı:Readon HD4650 GDDR3 128 BIT 1GB Ram:4GB Hi-Level 1333MHz Ram İşlemci:Pentium 4 Dual Core E5700 3.00GHz Çift Çekirdek İşletim Sistemi:Windows 7 Ultimate 64 Bit
Mafia ve COD serisini bitirdim o yüzden bunları tavsiye etmezseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Ne tarz oyunlardan hoşlanırsın fps mi sadece yoksa herşey dahil mi? Adventure-Arcade tarzı oynadığım son bir oyun varı mesela güzeldir..
-The Adventures of Tintin Secret of the Unicorn -portal (bulmaca fps tarzı ama çok eğlencelidir) -Lost planet (tps) çalıştırır sanıyorum düşük ayarda da olsa.
şimdilik aklıma gelenler bunlar..
quote:
Orijinalden alıntı: burukan
Ne tarz oyunlardan hoşlanırsın fps mi sadece yoksa herşey dahil mi? Adventure-Arcade tarzı oynadığım son bir oyun varı mesela güzeldir..
-The Adventures of Tintin Secret of the Unicorn -portal (bulmaca fps tarzı ama çok eğlencelidir) -Lost planet (tps) çalıştırır sanıyorum düşük ayarda da olsa.
şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Her Türlü Öneriye açığım spor oyunları hariç bu arada teşekkürler Batman Arkham Asylum indiriyorum inş güzeldir.
Önerisi olan ?
s.t.a.l.k.e.r serisine başla o zaman
Arkadaşlar Batman Arkham Asylum ve Stalker gibi cok sağlam öneriler yapmış zaten ama eğer hack'n slash seversen torchligt ya da titan quest serisini önerebilirim. Oblivion da çok sağlam oyundur RPG olarak. Yarış seversen eğer PC de önerebileceğim en iyi iki oyun GRID ve DIRT 3'tür.