Şimdi Ara

Oyun Tavsiyesi - İstek Konusu [Güncel & Düşük Sistem & Denemeye Değer Oyunlar](REHBER EKLENDİ!) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
2
Favori
76.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online, kılı.lı, atlı, spor oyunlarından bıktım iyice. Şöyle silahlı, operasyona katıldığımız görüntü kalitesi yüksek bir oyun arıyorum. Swat 4 inceledim de pek hoşuma gitmedi. Önerebilirmisiniz ?

Dediğim gibi silahlı, operasyona girdiğimiz, Swat ve Punisher benzeri, görüntü kalitesi yüksek, Call Of Duty ve Medal Of Honor serisi hariç bir oyun arıyorum....
  • arkadaslar uzun zamandır normal oyunları oynuyorum rpg tarzi aradada fps ama merak ediyorumda online yarış oyunu varmı ? araba yarışı seviye atlicagimiz bi tarzda fellan
  • Arkadaşlar ben f2p bir mmropg arıyorum ama aradığım özellikler biraz farklı şöyle açıklayayım.

- Karakter hareketleri, animasyonlar odun gibi olmasın, akıcı olsun.
    - Mekanlar ağaçlı, çiçekli, böcekli ya da karanlık, bilim kurgu öğeleri barındırmasın.
    - Oyun fantezi olmasın mümkünse
    - Grafikleri çok iyi olsun sistem gereksinimlerim yeter.
    - Anime ya da cartoon olmasın.
    - Event ve lvl almak için yapılan olaylar olmasın mesela Conquer'de çok oluyordu.

Bu aradığım özelliklerde bir oyun var mı acaba? Beğendiğim oyunları da yazayım.

Martial Empires (aradığım özelliklerde ancak sıkıcı)

Conquer Online (eskiden oynardım şimdi cıvkını çıkardılar lvl almak için bir sürü olay çıkartıyorlar)

Mabinogi Heroes (Grafikler, animasyonlar ve hareketler tam istediğim gibi ama odalı sistem open world değil)

Battle of the Immortals (Tek kelimeyle muhteşem Conquer'den sonra en çok sevdiğim oyun oldu lakin bu eventlar, quizler, level atlamak için yapılan her kampanya mı artık ne denirse oyunun için etmiş. Millet 1 haftada 70lvl oluyor ben onları yapamadığım için ilerleyemiyordum.)

Cabal Online (Aradığım özelliklerde bir oyun ancak çok quest var insanı boğuyor resmen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 22 Temmuz 2011; 20:52:48 >

• Beğenmediğim oyunları da yazayım.

Tales of Fantasy (Odun gibi animasyonlar, karakterin hareketleri çok kötü)
    Rappelz Online (Yine karakter hareketleri odun gibi, menüler kullanışsız)
    Shaiya Online (Yine karakter hareketleri odun gibi diğer animasyonlar berbat)
    Perfect World (Yine karakter hareketleri odun gibi diğer animasyonlar berbat)
  • Artık bir oyunu en fazla 1 hafta oynar oldum acaba oyunların sağlam olmayışındanmı yoksa bendenmi kaynaklanıyor nerdeyese Forumda adı geçen tüm mmo ları denemişimdir fakat max 1 hafta oynayabiliyorum kendimden nefret etmeye başladım artık 1 haftadan sonra sıkılmaya başlıyorum enfazla oynadığım oyun Ultima Online o bir efsane yaklaşık 11 senedir oynuyorum fakat artık Ultima Onlinede doğru dürüst server kalmadı.

Bana yarım edecek bi yiğit ariyorum :).Oyun önerin diyeceğim fakat ne önerseniz 1 hafta sonra sıkılıp çıkacağım ne değişik bir yaratiğim lol :).
  • Yeni oyun arıyorum güncelliyeyim. Questi çok az olan hatta olmayan. Sırf moblarla lvl atlanılan. Pk, pvp güzel olan f2p bir oyun arıyorum. Her yerde pk yapılabilsin istiyorum. Zamanında conquer online vardı süperdi ama şimdi o da bozdu. Böyle bir oyun var mı?
  • @Sistem 2 Senedir bende arıyorum ama malesef öyle bir f2p oyun yok Birtek Ultima Online'nin Türk serverlerinde oynayabilirsin fakat onlarda 2 sene önce bozdu 11 senedir Uo oynuyorum hala sıkılmadım fakat severlerin seviyleri düştüğü için şu aralar girmiyorum.
  • Aynen hocam bende 6-7 senedir conquer oynuyordum. Son 3-4 senedir çok bozdular. Artık parası olan herkes item alıyor. Oyunculuk denen birşey kalmıyor.
  • Bu aralar aralarında mekik dokuduğum oyunlar;

Age of Conan F2P oldu. Class kısıtlamaları dışında, (4 adet var) kısıtlamalar çok düşük. Rahatlıkla max level olabiliyorsunuz.
    Scarlet Legacy CBT
    Bounty Hound Online OBT

Ağustos ayı içinde çıkacak olan ve takip ettiğim oyunlar ise;

Age of Empires Online
    Troy Online OBT
  • Battle of The İmmortals Tarzı Oyun Var Mı .D
  • Selam beyler! Başka biyere de konu açmıştım ama heralde oyun tavsiyeleri burdan yapılıyor.. Neyse ben soruma geçeyim.
    VCO gibi deniz kokan, yosun kokan kaliteli online oyun aramaktayım. 1 yıl VCO 1 yıl da VCO'nun türkiye versiyonu Kara İnci'de oynadım ama artık hakketen çok sıkıldım. Gerek aynı şeylerin tekrar etmesi, gerek de sözde f2p safsatasından bıktım. Eve Online'ı da herkes bilir kalitesinden ve sürekliliğinden bahsetmeye lüzum yok. Birkaç aydır da EVE'yi zevk alarak oynamaktayım ama doğrusunu söylemek gerekirse bilim kurgudan pek haz eden biri değilim. Bu sebeple tekrar bir arayışa düştüm ve dediğim gibi içinde deniz olan, yelkenliler, fırtınalar, kılıç ve top sesleri olan barut kokulu ha bir de şöyle kaliteli olanından arıyorum. Varmı bilen?

Ek olarak; Pirates of the Burning Sea ve Pirates of the Caribbean dışında tavsiyeleriniz varsa bekliyorum
    Aylık ücretli olanlardan olursa süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 18 Ağustos 2011; 22:04:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jonbelal

Selam beyler! Başka biyere de konu açmıştım ama heralde oyun tavsiyeleri burdan yapılıyor.. Neyse ben soruma geçeyim.
    VCO gibi deniz kokan, yosun kokan kaliteli online oyun aramaktayım. 1 yıl VCO 1 yıl da VCO'nun türkiye versiyonu Kara İnci'de oynadım ama artık hakketen çok sıkıldım. Gerek aynı şeylerin tekrar etmesi, gerek de sözde f2p safsatasından bıktım. Eve Online'ı da herkes bilir kalitesinden ve sürekliliğinden bahsetmeye lüzum yok. Birkaç aydır da EVE'yi zevk alarak oynamaktayım ama doğrusunu söylemek gerekirse bilim kurgudan pek haz eden biri değilim. Bu sebeple tekrar bir arayışa düştüm ve dediğim gibi içinde deniz olan, yelkenliler, fırtınalar, kılıç ve top sesleri olan barut kokulu ha bir de şöyle kaliteli olanından arıyorum. Varmı bilen?

Ek olarak; Pirates of the Burning Sea ve Pirates of the Caribbean dışında tavsiyeleriniz varsa bekliyorum
    Aylık ücretli olanlardan olursa süper olur

Valla böyle bir oyun bulursan banada söyle, kamakaze dalış yaparım.
    İşin şakasını geçersek, VCO'yu ilk açıldığında 5-6 ay kadar oynadım. Sen o zamanlarını biliyormusun bilmem ama o zamanlar oyun çok tatlıydı ya. Yarı Historical, yarı fantasy bir mmoydu. Tam ayarında... Colombus serverındaydım. Oynadıysan belki beni tanırsın. Gemiyi adaya çekip, spawn olan korsan gemilerini farmlıyordum. Hey gidi günler. Ne zaman fantastik ögelerin, Item mall'ın affedersin .okunu çıkardılar. İtemlere abuk sabuk klasik çin-kore mmo işi parlama efekleri koydular. Oyunu bıraktım. Oyunun içine BOT koydular yahu. Ondan sonra Bounty Bay Online ismiyle P2P çıktığını duydum, başlarım dedim ama ismini duymamla kalmadan P2P serverın kapandığını öğrendim. Uncharted Waters Online'ı da denedim ama VCO'daki tadı ne yazıkki alamadım. Singleplayer olarak, Age of Sail ve Pirates of Carribean oyunları VCO'yu baya andırıyor zaten. MMO içinse ArcheAge'yi bekliyorum artık...

• Bende ilk açıldığında 1-2 ay takılmıştım tek başına, bi cacık da anlamadım sıkıldım sildim oyunu. Sonra geçen sene bidaha esti yine başladık. Ama dedidiğin gibi vco eskiden çok çok daha iyiymiş 2. başlayışımda havada karada lvl alınan bi oyun olmuştu çok kolaylaştırmışlar. O bahsettiğin yanarlı dönerli kılıçlar falan da çoktan eklenmişti. Ben de sevmiyorum böyle şeyleri çok göze batıyor midem bulandı bunlardan artık görsellik sıfır.. Ama heriflerin kültüründe var fantastik öğeler işte uzak doğu mmosundan başka ne beklenirki..
    Uncharted Waters'a da benim bi türlü kanım ısınmadı. Hiç kurup denemedim ama videolardan bakınca bi esprisi olmadığı bariz belli oluyo oyüzden hiç bulaşmadım.
    ArchaAge de biraz baktım hakkaten beklenilesi bişeye benziyor. Deniz savaşları falan gayet güzel, ince düşünülmüş detaya inilmiş. Gerçi sanırım yine kore oyunu bu da ama denemeye değer gibi gözüküyor. CB'si yayınlanmış 1 ay önce tam çıkış tarihini biliyomusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 23 Ağustos 2011; 0:38:54 >

• up :)
    2012 fln gibi mmorpg tarzı bir oyun cıkacakmı yada yeni cıkmıs ,yani oyunun bokunu cıkarmamıslarken ,bilgisi olan varmı dota lol hon ve fps oyunları oynamakdan bıkdım, kasmalı oyun arıyorum yardım ederseniz sevinirim,ilk üyelik ücreti verebilirim ama aylık veremem bu tarz oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

up :)
    2012 fln gibi mmorpg tarzı bir oyun cıkacakmı yada yeni cıkmıs ,yani oyunun bokunu cıkarmamıslarken ,bilgisi olan varmı dota lol hon ve fps oyunları oynamakdan bıkdım, kasmalı oyun arıyorum yardım ederseniz sevinirim,ilk üyelik ücreti verebilirim ama aylık veremem bu tarz oyun

Aradığın tarzda Guild Wars 2 var.
    Bir kere satın alacaksın.
    2012'de çıkması bekleniyor.
  • Oyun ararken bulduğum birkaç oyunu sizlere tavsiye edeceğim.

1.Dragona Online
    Şuan Filipin serveri açık sanırım.Oyunda savaşlara girmekten exp kasamayacaksınız.
    Site :http://www.dragona.ph/

2.Troy Online
    Çoğu kişi denemiştir sanırım.Ben beğenmedim.Pvp sistemi çok hantal geldi bana.

3.Dragon Nest
    Oyunun şuan 2 yayımcısı var.Birisi nexon diğeri de cherrycredits.
    Nexon bildiğim kadarıyla Amerika'ya oyunu yayımlamakta.Aşağıdaki link oyunun sea serveri dir.Bizim oynayabileceğimiz server sanırım budur.
    Site :http://dn.cherrycredits.com

4.Brawl Busters
    Microvolts tarzı bir oyun.Şuan kapalı betada.
    Site :http://www.brawlbusters.com/microsite/trailers.aspx

5.Loong Online
    Şu sıralar Türkçe server açılmış.Ama server resmi değil.Private server ı.Ayrıca exp ve drop alımıda daha yüksek sanırım.Hızlıca level atlamak ve oyunu kavramak için oynanabilir.
    Eu Site :http://loong.gamigo.de/
    Tr Site :http://www.loongturkiye.com/tr/index.php

6.Scarlet Legacy
    Oynanışı ve skill efektleri güzele benzeyen mmorpg.Oyun açık betada.
    Site :http://scarletlegacy.gamescampus.com/

7.Alliance of Valiant Arms
    Oyun uzun süredir ijji tarafından yayımlanmakta.Çok güzel bir fps oyunudur.Paralı oyunlarla yarışacak kadar iyidir.Zombi modu ve prison break modu mevcuttur.
    Site :http://ava.ijji.com/
    İyi oyunlar.

8.Aika
    Oyunu yeni indirdim.Fakat sitesinde gördüğüm kadarıyla 1000 vs 1000 gibi savaşlar oluyormuş.Denemeye değer gözüküyor.
    Site :http://aika.t3fun.com/Home/Home.aspx

9.Heroes of Thessalonica
    Oyunu biraz oynamıştım.Oyun grafik ve oynanış olarak pek iyi değildi fakat skill efektleri güzel gelmişti.Ve savaşlar oluyorsa oyunda denemeye değer bence.
    Site :http://hot.sgbase.com/
    İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 31 Ağustos 2011; 11:08:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

quote:

cevap için saol
    biraz bakdım fakat silah fln tarzı deilde kılıç fln eski çağlara ait veya içinde büyü fln bulunduran:)böle avrupada ünlü olmamıs oyunda olur amerika,asya da fln oynanan ,player sayısı flnda önemli,takip eden fln kimse varmı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

quote:

cevap için saol
    biraz bakdım fakat silah fln tarzı deilde kılıç fln eski çağlara ait veya içinde büyü fln bulunduran:)böle avrupada ünlü olmamıs oyunda olur amerika,asya da fln oynanan ,player sayısı flnda önemli,takip eden fln kimse varmı

Maalesef pek takip etmiyorum.
    Arkadaşlar önerilerini sunacaktır.

Bir video paylaşmak istedim.

• Silkroad benzeri oyun tavsiye edermisiniz kalabalik olmal I
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.