Şimdi Ara

Oyun Tavsiyesi - İstek Konusu [Güncel & Düşük Sistem & Denemeye Değer Oyunlar](REHBER EKLENDİ!) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
2
Favori
76.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba arkadaşlar can sıkıntısı sıkılmadan oynanıcak bir oyun arıyorum her gun arastırıyorum yenı cıkanlardan bır kacını denedım sadece hiç biride sarmadı açıkcası neyse aradıgım oyuna gecıyım
    1-oyuncu sayısı fazla olsun ne kadar fazla o kadar eğlenceli oluyor
    2-Non target olursa da fena olmaz
    3- turkçe olması şart değil
    4-F2P olsun
    ve de bilgisayarımın özelliklerini yazayım işinizi daha da kolay olsun :) 512 mb ram nvidia GeForce 5200 128 mb ekran kartı
    şimdiden hepinize teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marksman12

öncelikle herkese merhaba arkadaşlar can sıkıntısı sıkılmadan oynanıcak bir oyun arıyorum her gun arastırıyorum yenı cıkanlardan bır kacını denedım sadece hiç biride sarmadı açıkcası neyse aradıgım oyuna gecıyım
    1-oyuncu sayısı fazla olsun ne kadar fazla o kadar eğlenceli oluyor
    2-Non target olursa da fena olmaz
    3- turkçe olması şart değil
    4-F2P olsun
    ve de bilgisayarımın özelliklerini yazayım işinizi daha da kolay olsun :) 512 mb ram nvidia GeForce 5200 128 mb ekran kartı
    şimdiden hepinize teşekkür ederim

talisman online oynayabilirsin güzel oyundur yada suan closed betada olan eden eternali deneyebilirsin oyuncu sayısı şuan bayağı fazla eğlenceli bir oyun anime grafikli
  • Knight online gibi bir sisteme sahip (national point, ırk savaşları) ama hilesiz hurdasız, mümkünse grafikleri iyi çizgi film gibi olmayan , serverları bomboş olmayan, aylık ücreti olmayan (ilk başlangıç ücreti olabilir). bir oyun önerirseniz çok sevinirim.
  • meslek alanı fazla olan bildiğiniz oyun var mı?

not: runespace hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 11 Haziran 2011; 21:38:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

Knight online gibi bir sisteme sahip (national point, ırk savaşları) ama hilesiz hurdasız, mümkünse grafikleri iyi çizgi film gibi olmayan , serverları bomboş olmayan, aylık ücreti olmayan (ilk başlangıç ücreti olabilir). bir oyun önerirseniz çok sevinirim.

Bende aramaktayım Yukarı diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thund

quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

Knight online gibi bir sisteme sahip (national point, ırk savaşları) ama hilesiz hurdasız, mümkünse grafikleri iyi çizgi film gibi olmayan , serverları bomboş olmayan, aylık ücreti olmayan (ilk başlangıç ücreti olabilir). bir oyun önerirseniz çok sevinirim.

Bende aramaktayım Yukarı diyelim

Bende aramaktayım , aynı özelliklerde .
  • öyle bi oyun arıyosanız knight online oynayın :D usko oynanmaz diyorsanız korea ko deneyebilirsiniz
  • Cogunuz hicbisey bilmiyosunuz bunu soylemem sart. f2p oyunlar ayda 30 tl ister(tabi insafliysa) helede knayt sro metinki gibi pay2win ise ayda 70-80 tl ni yer. En ucuz oyunlar aylik ucreti olan oyunlardir. Ayda 20 tl verirsin paşalar gibi oynarsin. Kendinizi hic bosa kandirmayin bedava online oyun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Cogunuz hicbisey bilmiyosunuz bunu soylemem sart. f2p oyunlar ayda 30 tl ister(tabi insafliysa) helede knayt sro metinki gibi pay2win ise ayda 70-80 tl ni yer. En ucuz oyunlar aylik ucreti olan oyunlardir. Ayda 20 tl verirsin paşalar gibi oynarsin. Kendinizi hic bosa kandirmayin bedava online oyun yok.

ya arkadaşım ben vermiyorum mesela hiç para 2 sene ko oynadım bi kuruş vermedim hatta çarımı sattım para kazandım. ayrıca ko da hiçbi ödeme yapma zorunluluğun yok premium bütün itemleri oyun parasıylada elde edebiliyosun bi tek exp buflar hariç. en azından benim oynadığım dönemde öyleydi. buda millet para versede ben kasarak aynı seviyeye gelebiliyodum. arkadaş çevreni oluşturup birlikte bos dungeon vs kesip kasarsan para vermeden çok iyi yerlere gelebilirsin oyunda. bende bu tip bi oyun arıyorum. ve ko daki en beğendiğim özelliklerden biri de ırk savaşlarıydı karşı tarafın kristalini kıran kazanırdı, kazanan taraf diğer tarafın normalde giremediği köylerini basabilirdi falan bu tip savaş sistemi olan bir oyun varmı ?

• Gelirsin elbet para vermeden biyerlere ama eziyet olur. Adam para verirken sipsak lvl alirken sen bi item icin gunlerini harcarken adam gidip knight Turkiye ofisinden itemi parayla alirken sorun yapmiyosan oyna tabi. Parayla ustun oluyosan bi oyunda ya para vercen ustun olcan yada vermicen sürüncen. Ayrica o beleş oyunlarda gm gorevini hic yapmaz. Heryer hile bot dolar. 3 sene once mal gibi gittim ko indirdim basladim bi tane solucan kesemedim. 2 kisi gecmis botta cikani olduruyolar sildim oyunu ciktim. Ayrica beleş oyunlarda oyuncu kalitesi dibe vuruyo. Knaytcilarin yas ortalamasi 12 . Bide oyuna girmek icin saatlerini harciyosun hic degmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Gelirsin elbet para vermeden biyerlere ama eziyet olur. Adam para verirken sipsak lvl alirken sen bi item icin gunlerini harcarken adam gidip knight Turkiye ofisinden itemi parayla alirken sorun yapmiyosan oyna tabi. Parayla ustun oluyosan bi oyunda ya para vercen ustun olcan yada vermicen sürüncen. Ayrica o beleş oyunlarda gm gorevini hic yapmaz. Heryer hile bot dolar. 3 sene once mal gibi gittim ko indirdim basladim bi tane solucan kesemedim. 2 kisi gecmis botta cikani olduruyolar sildim oyunu ciktim. Ayrica beleş oyunlarda oyuncu kalitesi dibe vuruyo. Knaytcilarin yas ortalamasi 12 . Bide oyuna girmek icin saatlerini harciyosun hic degmez.

şimdide koçlar sabancılar bizim aylığımızı bi gecede yerken biz o parayı almak için bir ay full mesai yapıyoruz. paran varsa verirsin o konuda haklısın :) zaten bot vs olmayan knight a benzer oyun aradığımı söyledim. ama sanırım böyle bir oyun yok suan. (ilk oyun ücreti de verebilirim ama aylık vermem ) ayrıca gayet fahiş fiyat uyguluyor oyunlar senin harcadığın bant genişliğinin kirasını alsa mesela 5 lira 7 lira aylık onada razıyım ama aylık 15 dolar/euro bildiğin sömürü bence. Gün gelip bu oyunları sallayacak bir ücretsiz oyun çıktığında hepsi fiyat düşürmek yada ücretsiz yapmak zorunda kalacak. umarım yakın zamanda görürüz.

• Bedava kaliteli oyun hic olmayacak. mmo tarzi oyunlarin hepsi bak ozellikle soyluyorum HEPSİ cok para kazanmak icin aciliyo. Crysis2 yi dusun bi kere aliyosun oynuyosun 60 tl. Sen ko indirip 60 tl yukleyip yillarca rahat oynayabilirmisin. Dolayisiyla mmo oynancaksa en az 200 tl gozden cikarilmali. Tabi rahat oynamak icin.
  • Rakion private server arıyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi?
  • leptop oyunu ve Battle of Immortals ne alaka anlamadım...Ayrıca bana bir oyun lazım düşük boyutlu -500 olsun mümkünüse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 24 Haziran 2011; 13:07:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

leptop oyunu ve Battle of Immortals ne alaka anlamadım...Ayrıca bana bir oyun lazım düşük boyutlu -500 olsun mümkünüse :)

Mu online.Ama private olursa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wandy
    Rakion private server arıyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi?

Eskiden blueduck vardi kalkti. Mecbur joygameinkiyle idare etcen. Ama soylim hic oynama. 43 lvl warrior 42 lvl mage var ikiside 3 darbeli full +10 kirmizi cane var ve biraktim. Sen hic baslama yani.
  • Arkadaşlar oyun arıyorum
    -F2P
    -pvp sistemi düzgün
    -leveling çok boğmuyacak
    -sistem gereksinimleri ve boyutu hiç onemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

Arkadaşlar oyun arıyorum
    -F2P
    -pvp sistemi düzgün
    -leveling çok boğmuyacak
    -sistem gereksinimleri ve boyutu hiç onemli değil.

Banada öyle bir oyun lazım .aion diye bir oyun buldum arkadaşın yazdığın özeliklerin hepsi var mı aion da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beates

quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Beyler Soyle Yazin İyi Gidecek- Ortmın Saglam Oldugu Bir Oyun Varsa Soyleyinde Cevirelim. Sabahlayacağımız Saran Oyun Olursa iyi olur

Global agenda'da farm yapıyoz sabaha kadar yabancılarla.Bir grup kursak fena olmaz.

indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

quote:

Orijinalden alıntı: Beates

quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Beyler Soyle Yazin İyi Gidecek- Ortmın Saglam Oldugu Bir Oyun Varsa Soyleyinde Cevirelim. Sabahlayacağımız Saran Oyun Olursa iyi olur

Global agenda'da farm yapıyoz sabaha kadar yabancılarla.Bir grup kursak fena olmaz.

indiriyorum

bende.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.