Şimdi Ara

Oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sevdiğim bir arkadaşıma ps3 oyunu alacağım. arkadaş 14 yaşında ona uygun bir oyun önerebilir misiniz oyunları arasında gta 4 gow 3 falan var ben nfs hot pursuit ile gran turismo 5 arasında kaldım başka oyunlar da olur tabi.Önerilerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler

• Bence oturun derslerinize çalışın, seneye liseye başlayacak.

edit: Ama illede alacağım diyor isen, fikrimce uncharted 2 adlı oyunu almalısın.
    edit2: Ek düzeltmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğurtluMakarna -- 23 Ocak 2011; 18:17:35 >
  • Dostum tavsiye için teşekkürler ama ben lise 3 e gidiyorum gerçi seneye ygs falan var o daha kötü teşekkürler güzel bir oyuna benziyor :)
  • MetalGearSolid4. Ama pişman olmayın, alacağınız her oyunun önce demosunu indirin.
  • LITTLE BIG PLANET 2

kesinlikle pişman olmazsın.
  • teşekkürler ben de ps3 yok maalesef internetten incelemelere bakarım little big planetı da çok övüyorlar onu da merak ettim şimdi
  • eğlenceli bir yarış istiyorsan nfs derim
  • seçenekler arasından: nfs hot pursuit...
  • uncharted 2 kesinlikle
  • little big planet 2 al bence...
  • gt5 alırsan çok mutlu edersin
  • yaw sorumu bu . al bitane GTA 4 multi- single derken 2 yıl oyalar
  • Cevaplarınıza teşekkürler red dead redemption aldım bu sayfadan alakasız olarak

@hardtiger arkadaşta zaten gta 4 vardı teşekkürler.gt5 i de düşündüm arkadaşa biraz ağır kaçacağını düşündüm direksiyonu falan da olmadığı için :)
  • Bence assassin creed 4 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.