Bildirim
Oyun tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence oturun derslerinize çalışın, seneye liseye başlayacak.
edit: Ama illede alacağım diyor isen, fikrimce uncharted 2 adlı oyunu almalısın.
edit2: Ek düzeltmesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğurtluMakarna -- 23 Ocak 2011; 18:17:35 > -
Dostum tavsiye için teşekkürler ama ben lise 3 e gidiyorum gerçi seneye ygs falan var o daha kötü teşekkürler güzel bir oyuna benziyor :) -
MetalGearSolid4. Ama pişman olmayın, alacağınız her oyunun önce demosunu indirin. -
LITTLE BIG PLANET 2
kesinlikle pişman olmazsın. -
teşekkürler ben de ps3 yok maalesef internetten incelemelere bakarım little big planetı da çok övüyorlar onu da merak ettim şimdi -
eğlenceli bir yarış istiyorsan nfs derim -
seçenekler arasından: nfs hot pursuit... -
uncharted 2 kesinlikle -
little big planet 2 al bence... -
gt5 alırsan çok mutlu edersin -
yaw sorumu bu . al bitane GTA 4 multi- single derken 2 yıl oyalar -
Cevaplarınıza teşekkürler red dead redemption aldım bu sayfadan alakasız olarak
@hardtiger arkadaşta zaten gta 4 vardı teşekkürler.gt5 i de düşündüm arkadaşa biraz ağır kaçacağını düşündüm direksiyonu falan da olmadığı için :) -
Bence assassin creed 4 al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GT5
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X