Şimdi Ara

OYUN TAKTİKLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _OxxO_

Ulaşomerto sana sadece diorum.bu adam sırf post kasmak iin 2-3 saçma topic birden açıyo.orda koskoca forgotten temple topici warken adam siteden kopyalayıp o bilgileri yeni topic için kullanıyo.acıncak haldesin ya sırf post kasmak için yaptıın şeylere bak

ben sana bişi demiyorum artık bıktım herkes bıktı senin bu saçma yazılarından

• quote:

Orjinalden alıntı: Moruq_

quote:

Ulaşomerto sana sadece diorum.bu adam sırf post kasmak iin 2-3 saçma topic birden açıyo.orda koskoca forgotten temple topici warken adam siteden kopyalayıp o bilgileri yeni topic için kullanıyo.acıncak haldesin ya sırf post kasmak için yaptıın şeylere bak

ben sana bişi demiyorum artık bıktım herkes bıktı senin bu saçma yazılarından

walla burda öyle dien biri yok.senin sölemiş olduun gibi buraya mesaj atan herkesin ban yemesi gerekiyo çünkü bilgi weren bi mesaj diil yazdıkları.herkes saçma topic açmaın şöle topic falan derken hala benim haksız olduumu düşünüosun ben sana artık ne diyim.eğer ben haksızsam we lanmam gerekiosa sırf saçma toic dedim diye bu topic e cevap werenlerin çoğu da haksız we lanmaları gerekiyo.daha önce de dediim gibi haklı olan benim we post kasmak için weya amacın nese boşunaa tartışma yapmak istiosun.

• Arkadaşım Ben bi tek şeye karşıyım post most tıraş ha bu arada senin postta güzelmiş tüyleri fln tek bişeye karşıyım senin hiç bilgi verici bi msjın olmamasına ragmen gereksiz yazı yazanlara hakaret etmene karşıyım hem suçlu hem güçlü derler ya aynen ölesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabasan07

NOTİCE
    combo assian Taktigi

z+r+skill+z+r+skiill Bu bıcakcılar için bir combo dur yane 3 sn içinde 5 vuruş yapabiliyonuzzz

zr skill zr skill ne ya. rr skill sr skill veya wr skill olmasın o

• quote:

Arkadaşım Ben bi tek şeye karşıyım post most tıraş ha bu arada senin postta güzelmiş tüyleri fln tek bişeye karşıyım senin hiç bilgi verici bi msjın olmamasına ragmen gereksiz yazı yazanlara hakaret etmene karşıyım hem suçlu hem güçlü derler ya aynen ölesin

acıncak haldesin sana söliim.peki sana şöle diyim belki o ufak beynin bunu anlar we haklı olduumu boşuna tartıştııımızı anlarsın:eğer benim mesajlarım saçmaysa benim gibi aynı şeyleri söyleyen kişilerin nicklerini söyliyim:alixcan,legolas_94,firestatters,failed,yakuza11.şu an aklıma gelenler war eğer bütün isimleri bilmek istiosan bu topic i baştan aşşağı okumanı tawsiye ederimeğer benim yazdıım mesajlar yanlışsa we haksızsam benimle aynı şeyi diyen bu adamlarda haksız demektir

• biraz deil bayağı saçma olmuş
  • Arkadaşım Sen hala anlamadım ben diyorumki senin tek bitane bilgi verici mesajın yok
    (alixcan,legolas_94,firestatters,failed,yakuza11)bu arkadaşların yazılarını fazla göremiyorum senin yazılarından onlarınkini okumaya fırsat kalmıyo ben sana diyorumki senin bu yazdıgın şeylerin yazılması lazım ama senin agzından degil çünkü sende aynı onlar gibisin yani bunlar seni ve (alixcan,legolas_94,firestatters,failed,yakuza11) bu arkadaşları ilgilendirmiyo ama arada sırada uyarmak lazım ama senin uyarman lazım degil çünkü sen bir malsın artık bunu diyorum malsın hla anlamadım malsın malsın
  • quote:

Arkadaşım Sen hala anlamadım ben diyorumki senin tek bitane bilgi verici mesajın yok
    (alixcan,legolas_94,firestatters,failed,yakuza11)bu arkadaşların yazılarını fazla göremiyorum senin yazılarından onlarınkini okumaya fırsat kalmıyo ben sana diyorumki senin bu yazdıgın şeylerin yazılması lazım ama senin agzından degil çünkü sende aynı onlar gibisin yani bunlar seni ve (alixcan,legolas_94,firestatters,failed,yakuza11) bu arkadaşları ilgilendirmiyo ama arada sırada uyarmak lazım ama senin uyarman lazım degil çünkü sen bir malsın artık bunu diyorum malsın hla anlamadım malsın malsın

olum bak düzgün konuş yoksa seni anandan doğduğuna pişman ederim.şimdi beni sinirlendirip illa hakettiin küfürleri ettirme. isteediim kişiyi uyarırım buna ne sen karışabilirsin ne başkası.eğer her uyaran banlanıcak olsaydı bu sitede kimse bulunamazdı.hala ısrar ediosun haklıyım diye ne diyim eziqsin.şu an burda daha fazla şeyler söylemiycem çünkü senin gibi bi eziq için bu siteden banlanmaya değmez.sen hangi bilgileri werdin ki benim mesajlarıma laf atıossun artis.tekrar diorum bak benim mesajlarıma forum u kirletcek kaç tane topic açmışım.bak bakalım dc oldum gibi saçma konuları açanlardan birimiyim.bende herkes gibi bu davranışları yapanlara fikrimi söyledim(ki forum u okursan tabi beynin böyle şeylerin altında kalkıosa oku şu topic i.herkes benimle aynı görüşte.herkes saçma bi topic olduğunu düşünüyo)

• Arkadaşım Bak hala anlamıyorsun sen herkesi kendin gibi post kasmaya çalıştıgını zannnediyosun saçma de tamam amenna ama sen herkesi kendin gibi post kasıtıgını sanıyosun saçma bi konu ban ban ban de ama post kasmaya çalıştıgını söleme ben sana bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri ve sen hala idda ediyosun tamam saçma bi konu bunu herkes diyo senden başka kimse post kastıgını sölemiyo senin 10 lafından biri post sen post manyagı olmuşsun haberin yok
  • quote:

Arkadaşım Bak hala anlamıyorsun sen herkesi kendin gibi post kasmaya çalıştıgını zannnediyosun saçma de tamam amenna ama sen herkesi kendin gibi post kasıtıgını sanıyosun saçma bi konu ban ban ban de ama post kasmaya çalıştıgını söleme ben sana bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri ve sen hala idda ediyosun tamam saçma bi konu bunu herkes diyo senden başka kimse post kastıgını sölemiyo senin 10 lafından biri post sen post manyagı olmuşsun haberin yok

post kasmaya çalıştığından emin olduğum için diorum.bi insan nie saçma olduunu bile bile 3-4 tane konu açar???????????????????????keyfinden mi açcak o kadar topici?diyelimki amacı post kasmak diil.NE PEKİ?
    ne die ssaçma bi konu açıyosun hayır beynin yokmu aklını kullanamıo da mı böyle bi konu açıyo? ben aklını kullanamadığını beyinsiz olduğunu sanmadığım için post kasmaya çalıştığında karar kıldım we en sinir olduğum şeylerden biri de sırf post için forum un kirlenmesi bi arkadaş demişki post kasınca noluo madalya mı weriolar.kesinlikle katılıorum.ama şu bi gerçek ki bu sitede saçma konular açıp post kasmaya çalışanlar war. we bu topicleri açanların çoğu yeni üye.şimdi bakıorum bu adam yeni üye we üst üste 3 saçma konu açmış daha sora da 3 ayrı soruyu 3 farklı topicte sormuş.bu adam 6 farklı topic açmış gelir gelmez.ben ne zamandır bu foruma üyeyim diil üsteüste toplamda bile 6 konu açmadım.buna inanmıosan mesajlarıma bakabilrsin.baktıktan sora da annıcaksın saçma konular açıp dapost kasmaya çalışan o kişilerden olmadığımı.ben Ulaşmerto nun post kastığını bu şekilde düşündüm.eğer sen Ulaşmerto nun 6 tane üstüste topic açmasının(ki bunlardan 3ü inanılmaz derecede saçma) mantıklı bi açıklamasını yapabilceksen buyur yap.gerçi senin ufak beynin bu kadar zor bi işin altından kalkamaz ya hadi nese aslnda daha fazla şeyler söylemek istiorum ama daha öncede dediim gibi senin için siteden banlenmeme deymez.

• Anlaşıldı Sen Anlamıcaksın Nese Allah Senin Oldugun Topiclerdeki Kişiler Sabır Versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ulaşomerta

ARKDASLAR HERKES TAKTİĞİNİ BURAYA YAZSIN VALLA BEN PRİESTİM NOWACI BULUYOM ZOMBİLERİN ORDA ONLAR KESİO BİZ TOPLUYORUZ
    2.KAYARAK VURUYOM
    3.EN ARKDA BEKLEYİP BUFLUYUOM SONRA HEALEYOM
    4.DELOSA GİDİP ORDA ABYS KASMAYA ÇALIŞIYORUM
    BURDAN LEWREQYA TEŞEKKÜR EDERİM BAN HEP YARDIM EDİYO SİZ DEMİŞTİNİZYA MİLLET SONUNDA ARKDASLARINA SELMA YOLLUCAK DİYE

Arkadaşım Rica Etsem Banada bi Selma yollarmısın ev boş adresi vercem yollıcaksan eger

• quote:

Anlaşıldı Sen Anlamıcaksın Nese Allah Senin Oldugun Topiclerdeki Kişiler Sabır Versin

sonunda kestin konuyunese her ne kadar beynin basmasada dediklerime boşwer.walla kimsenin bnm hakkımda bi şikayeti weya bi eleştirisi olmadı olcaınıda sanmıorum çünkü senin aksine eğer haksızsam bunu kabul ediorum.nese boşwer sen yorma o beynini
    ayrıca büyük ihtimal o selma diil selam olcaktı artık bunu da düşünemiosan ne diim
    ayrıca bi daha mesaj atma ad konu büyümesin we yukarlara taşıma bu konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 6 Şubat 2006 17:08:03 >

• SİZ İKİNİZ HER TOPİC DE BİRBİRİNİZLE DALAŞMAK ZORUNDAMISINIZ ?
  • abi sen eziksin yaa böle konuştuna göre.gitmiş zombie kasmış zombide ezikler kasar bence walla.taktik derken nası kastımısı mı anlatcas napcas anlamadım
  • quote:

quote:

Anlaşıldı Sen Anlamıcaksın Nese Allah Senin Oldugun Topiclerdeki Kişiler Sabır Versin

sonunda kestin konuyunese her ne kadar beynin basmasada dediklerime boşwer.walla kimsenin bnm hakkımda bi şikayeti weya bi eleştirisi olmadı olcaınıda sanmıorum çünkü senin aksine eğer haksızsam bunu kabul ediorum.nese boşwer sen yorma o beynini
    ayrıca büyük ihtimal o selma diil selam olcaktı artık bunu da düşünemiosan ne diim
    ayrıca bi daha mesaj atma ad konu büyümesin we yukarlara taşıma bu konuyu

Arkadaşım Ben biliyorum zaten selam oldugunu dalga olsun diye öle dedim asıl sen bunu anlayamıycak kadar ....... bişi demiyorum

• ne millet var ya laf olsun diye topic açıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: orcun_shaq

abi sen eziksin yaa böle konuştuna göre.gitmiş zombie kasmış zombide ezikler kasar bence walla.taktik derken nası kastımısı mı anlatcas napcas anlamadım

istemiosan anlatma forumlar bilgileri paylaşmak için bişi bilen warsa yazar sen direk 60lvl mı oldunda ona eziq dion sen eziq diilmiydin hiç.birine öle eziq demek için kendine çok güvenmen lazım tanımadın insanlara eziq diosun şu oyunu bilince eziq olmuo musun?yeni başlamış oyuna olmaz mı?
  • ılk basta gırerken belkı asas comboları ıle bı seyler vardır dedım ama sonuc ortada
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_lonely

biraz saçma olmuş bu topic

ya hadi topic saçma siz nie saçmalamya devam ediyonuz 3 tane saçma arka arkaya a yerine ı koyunca bütün gerçekler aortaya çıkar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.