Şimdi Ara

Oyun Sistemi Topladım / sinerji.gen.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süren tartışmalar ve araştırmalar sonucu topladığım bu sistemi %80 almaya karar verdim, aynı sistem vatan' da daha pahalı.

Msi gpu+anakart kampanyasi
    http://forum.donanimhaber.com/m_102728656/tm.htm

Sistem hakkındaki yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamamen Hayal Ürünüdür -- 16 Şubat 2015; 15:35:24 >

• Anakarta gerek yok h serisi bakabilirsin anakartta israrciysan 4690k dan asagisi kurtarmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shineon25 kullanıcısına yanıt
    h81 plus var onunda ön usb 3 girişi yok, herşeyi tam rayına oturttuk diyoruz bu sefer anakart bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Mrb. Arkadaşlar

Uzun süren tartışmalar ve araştırmalar sonucu topladığım bu sistemi %80 almaya karar verdim, aynı sistem vatan' da 200 lira daha pahalı.

Emin olduğum değişmeyecek tek bileşen EKRAN KARTI.

Emin olamadığım bileşenler ise ANAKARTve MONİTOR.

Anakart biraz fazla kaçtı biliyorum ama özellikleri hoşuma gidiyor, H81 al diyen arkadaş baya bi fazla ama z97 ile arasında fark gerçekten çok fazla, anakartta aradığım özellikler ekran kartı için pci-e x16 girişi bulunması, ram ve ekran kartı için overclock imkanına sahip olması, 10gb/sn veri iletimi için sata-e özelliği bulunması.Anakartta görsellikten vazgeçtim artık yoksa pahalıya patlıcak bana.

Bu sistem hakkında açtığım son konudur, anakart konusunu halledebilsem gidip sistemi alıcam, bir türlü içime sinmedi gaming harici anakart.

Sistem hakkındaki yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

psu yu değiştir zalman glx 700W yap.
    monitör olarak da istersenhttp://www.vatanbilgisayar.com/aoc-23-i2369v-genis-ekran-led-ips-monitor.html#genel-bakis bunu yapabilirsin

• quote:

h81 plus var onunda ön usb 3 girişi yok, herşeyi tam rayına oturttuk diyoruz bu sefer anakart bulamıyorum.

asus h81-gamer veya msi z97-g43 al. o seçtiğin anakarta i5-4690k veya 4790k lazım.ayrıca seçtiğin psu vasat. 12v kanalından 432w veriyor. sinerjide uygun fiyatıyla cougar 700w 80+ olması lazım fiyatı uygun.yada corsair vs550 vardı o da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugues de Payen -- 16 Şubat 2015; 0:25:21 >
  • Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    Anakart güzel onu yazdım sisteme, psu olarak kafam karışık suan 80+ diyor ürüne 700w ama 450 civarı nasıl veriyor. Psu biraz arastirayim. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anakart güzel onu yazdım sisteme, psu olarak kafam karışık suan 80+ diyor ürüne 700w ama 450 civarı nasıl veriyor. Psu biraz arastirayim. Teşekkürler

iki ürünü galiba karıştırdın.senin sistem koymuş olduğun psu xigmatek calibre 600w. 12v kanalından 432w veriyor. yani 80+ olması 500-600w vereceği anlamına gelmiyor.o sadece verimliliği ve malzeme kalitesindeki belli standartları yakaladığını gösteriyor. sistemi sinerjiden toplayacağın için fiyat olarak senin bileşenlerine uygun iki psu var sinerjide biri cougar 700w 80+bronze, 700w olan bu. 12v kanalından 648w veriyor. diğeri de corsair vs550 bu da 12v kanalından 504w veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinerji.gen.tr güvenilir midir?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İkisini de bulamadım

• Dostum sinerjide bu indirimler ne zaman oluyor ?
    Ben bakıyorum çok daha pahalı senin yazdıklarından . Ekran kartı 950 lira mesela
  • Kdv siz fiyat o görünen

• quote:

Kdv siz fiyat o görünen

yani senin sistemin 3200 liraya değil daha fazla 3600 - 4000 arası toplanıyor demi ?
  • Hayır, 3200. Toplam fiyata kdv ekliyolar

• quote:

Hayır, 3200. Toplam fiyata kdv ekliyolar

Kdv sini ekleyince 3200 e gelmiyor anlatmak sitediğim bu ?
    Kdv %18 = 576 tl yapar

3776 ya gelmez mi sistemin
  • quote:

İkisini de bulamadım

http://sinerji.gen.tr/corsair-550w-vs550-cp-9020050-eu-guc-kaynagi-pmu51681 bu corsair vs550

diğer psu bitmiş heralde stokta görünmüyor ama bu var;

http://sinerji.gen.tr/xigmatek-cpa-070bcd-u42-700w-82-plus-bronze-psu-pmu52751

• La olm yaziyo ya sag altta ara toplam kdv fln

• quote:

La olm yaziyo ya sag altta ara toplam kdv fln

asdasdas :)
    Seninkiler kdv siz sandım. Bende nedense daha pahalı ya. Kdv li falan hesaplıyom pahalıya geliyor :D
    R9 290 için min 750W güç kaynağı gerekiyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.