Şimdi Ara

Oyun sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemimin eskimesi sebebi ile yeni bir sistem almaya karar verdim ilk olarak i7 1366 soket işlemcileri düşünürken sonradan benim için gereksiz olcağı kanısına varıp i5 2500k 1555 sokke işlemci almaya karar verdim.
    Sistemi oyun oynamak,film izlemek bi kaç tanede grafik programı kullanıcam.Onun için çok üst seviyelere kaçmadım

INTEL CORE I5 2500K SOKET 1155 3.3GHZ 6MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    ASUS P8P67-M INTEL P67(R3) SOKET 1155 DDR3 2200MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    KINGSTON 6GB (3*2GB) KIT HYPERX DDR3 1600MHZ CL9 XMP RAM
    ASUS GTX560 TI DIRECTCU II GDDR5 1GB 256BIT NVIDIA DX11 EKRAN KARTI
    WD 3.5" 500GB CAVIAR BLACK SATA 3.0 7200RPM 32MB CACHE HARDDISK
    AEROCOOL X PREDATOR FULL TOWER OYUNCU KASASI
    XILENCE XP1000 1000W 135MM FAN ACTIVE PFS 80+ BRONZE

Sistemi böyle hazırladım. Sizden ricam eksiklerim ve ya şunu alcağına bunu al diye bilceğiniz bişey varsa önerilerinizi dinlemek şimdiden teşekkür ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• zaten üst düzey bi pc olmuş
    yalnız 3 kanal reme gerek yok 2x4 gb yapabilirsin remi 1000 watta gerek yok sapphire pure 625 watt
    alailirsin psu yu 60gb güzel bi ssd iyi gider sisteme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultaniBezelye -- 11 Mart 2011; 19:38:31 >

Orijinalden alıntı: zaferizm

zaten üst düzey bi pc olmuş
    yalnız 3 kanal reme gerek yok 2x4 gb yapabilirsin remi 1000 watta gerek yok sapphire pure 625 watt

ram konusunda haklı olabilirsin :) ama psu konusunda internetteki bi sitede hesaplamayı yaptığımda en az 638watt önerdi ben 850w alıcakken 30-40 lira fark için deymiceğini düşünüp ileriye yönelik 1000w almaya karar verdim.
    pahalı olduğunu düşünüyorum yaza kadar sabredip yarı fiyatına alabilceğimi düşünüyorum ssdleri

2000 lira aslında bütçem ama artırabildiğim kadar arttırıcam max 2500tl verebilirim. oda cidden çok fark edicek bişey olmalı

• sitede en yüksek yönetici kimliği nedir? admin? dh yönetici? mareşal?
    Msı B250 Gamınq m3//i5 7600//C.m 212x Evo//8x 2400 Corsair ddr4//Asus qtx 970x2 Strıx//Corsair 240 gb ssd 550/530//1 Trb Western B. 64 mb//Thermaltake 875 w//C.m 942 HafX//Logitech g502 mouse//Logitech g633 7.1 kulaklık//Logitech g103 klavye//Asus pb287q
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhSyChO

quote:

Orijinalden alıntı: zaferizm

zaten üst düzey bi pc olmuş

ram konusunda haklı olabilirsin :) ama psu konusunda internetteki bi sitede hesaplamayı yaptığımda en az 638watt önerdi ben 850w alıcakken 30-40 lira fark için deymiceğini düşünüp ileriye yönelik 1000w almaya karar verdim.
    pahalı olduğunu düşünüyorum yaza kadar sabredip yarı fiyatına alabilceğimi düşünüyorum ssdleri

2000 lira aslında bütçem ama artırabildiğim kadar arttırıcam max 2500tl verebilirim. oda cidden çok fark edicek bişey olmalı

aynı sistemin ekran kartı 6950 olan versiyonunu silverston 80+ 500 wattlık kasası taşıyor saphire pure hayli hali taşır
    ama ssd de dediğine katılıyorum beklemek en iyisi piyasaya oturdukları zaman 3 te 1 fiyatına alabileceğimizi düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4k oyun için sistem
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğim gibi bişey idda etmiyorum sitede öyle bi sonuç olduğu ve 850w ile 1000w arasında pek fark da olmadığı için fiyat olarak 1000w düşündüm :)
    Nvidia tercih etmemin sebebi ise cuda ve phsyx özelliklerinden dolayı yokssa ati performans olarak daha iyi gözüküyo testlerde :)
    Amd sistem kurmamamın sebeblerindn biri ise eski kafa olduğumdan 1.si 2. ise i5 2500k 1090 nı geçen bi işlemci 6 çekirdeğin tamamını kullanmadığı için oyun ve programların çoğu bence i5 2500k yeterli gelecğeini düşünüyorum :)

Orijinalden alıntı: PhSyChO

Dediğim gibi bişey idda etmiyorum sitede öyle bi sonuç olduğu ve 850w ile 1000w arasında pek fark da olmadığı için fiyat olarak 1000w düşündüm :)
    Nvidia tercih etmemin sebebi ise cuda ve phsyx özelliklerinden dolayı yokssa ati performans olarak daha iyi gözüküyo testlerde :)
    Amd sistem kurmamamın sebeblerindn biri ise eski kafa olduğumdan 1.si 2. ise i5 2500k 1090 nı geçen bi işlemci 6 çekirdeğin tamamını kullanmadığı için oyun ve programların çoğu bence i5 2500k yeterli gelecğeini düşünüyorum :)

o fiyatlar için toplanabilecek fiyat performans sistem kasası intel sandy bridge olur testlerdede açık ara önde söylediğiniz gibi ekran kartı olarak asus değilde
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6925
    bu ekran kartını öneririm fiyatıda gayet güzel

• olabilir dediğiniz gibi asus yazarken biraz marka düşkünlüğünden :D
    Ram olarakda KINGSTON 4GB (2*2GB) KIT HYPERX DDR3 1600MHZ CL8 XMP RAM bunu düşünüyorum şuan ve ya 8gb alıcam onu o an da karar verebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhSyChO -- 11 Mart 2011; 23:11:39 >
    Ekran kartı olarak zaferizm'in önerdiği msi gtx560 alıcam.Ram olarakda üst mesajda olan kingston düşünüyorum bunların yanında önerceğiniz sistemle şu uyumlu dediğiniz bişey var mı acaba ve ya onu alcağına bu markanın şu modelinede bak dediğiniz bi kart var mı?
  • MERHABA KOLAY GELSİN SİSTEM GÜZEL !!!AMA OLDUM OLASI Kingston RAME ISINAMADIMBENİM TAVSİYEM BULA BİLİRSEN DİYORUM MAĞAZALARDA BEN BULAMADIM 8GB (2*4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHz CL8 Dual Kit Ram CORSAIR DÜŞÜNE BİLİRSİN..BEN CE POWER 1000 WAT KALSIN MAKINAN RAHAT ÇALIŞSIN!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.