Şimdi Ara

Oyun Sırasında Ekran Kapanıp Açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyun oynarken ekranımın kapanıp açılma sorunu var. Bununla ilgili önce burada, cevap bulamadığımda yabancı forumlarda da konu açtım cevap alamadım maalesef sanırım uzun uzun yazdığımda kafa karışıklığını arttırmış oldum tam da aksini hedeflerken. O nedenle burayı daha kısa tutup, sadece şunu anlamak istiyorum:

I got an idea. I think PSU is guilty for all of this. The display card is not working properly because the PSU's energy is insufficient. Maybe instant graphical changes, just like in the video, increase the need of energy for a second and PSU can not give it to the display card so the display card can not give signal to the monitor for a second and my screen turns off. Does it make sense? Why I think my PSU is problem is that my PSU's brand has really bad prestige. It is Frisby Foem 500W (probably it's a local brand, not in EU)

Sorunun yaşandığı anı 30 saniyelik bir video halinde youtube'a yükledim
    Süleyman Özcanyoutube
    Monitor Problem
    https://youtu.be/cIZT7L1Zwks

Özetle, PSU yetersiz kaldığı için yukarıda bahsettiğim PSU-EKRANKARTI-MONITOR sinyal&elektrik alışverişi yapılamamasından kaynaklı bir sorun meydana geliyor olabilir mi? Eğer biraz da olsa mantıklı geliyorsa zaten PSU'nun markasından memnun değildim, internette el bombasından C4'e kadar benzetme yapanlar var. 1 senedir kullanıyorum abarttıkları gibi bir durum yaşamadım ne patlama ne ses ne yanma vs ama muhtemelen bu sorunumun kaynağının kendileri olduğundan şüphelenmeye başladım.

Son olarak, sorunu daha detaylı incelemek isterseniz bütün forumlara aynı şeyleri yazmaktan yıldım o nedenle affınıza sığınarak link bırakacağım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcansuleyman -- 26 Mayıs 2019; 5:40:6 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.