Bildirim
OYUN SIFIRLAMA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BİLEN YOKMU _____________________________ Raidcall İD : 7692068 -
ayarlar uygulamalar ordan oyuna tikla ve verileri. temizle de bukadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tesekkur ederim ama o kadar tahmin edebildim format attim olmadi veri temizlenmeden mi olacak? Olmadi demedim yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Raidcall İD : 7692068 -
Yardim eder mi biri world at arms fabrika ayarlarına döndüm yeni google hesabi kullandim ama gene eski hesabima baglaniyor yardim lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Raidcall İD : 7692068 -
Yeni ID ile profil açman kesin çözüm olur. _____________________________ -
Oyunda İD sistemi yok kardeş
Oyunu sil yenieen yukle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kardeşim biraz okusaydin gorurdun telefona format attim google hesabimi değiştirdin yok
Online oyun mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ https://odamdakicanavar.blogspot.com/ -
dosya yöneticisi ile dahili hafızaya gel Android klasörü içinde data ve obb var onların içinde com.xxxx.worldat tarzı bir klasör vardır o klasörü sil yeniden dene bakalım _____________________________ iPhone XS Max 512 GB -
Mehmet eyv morukta konuda demedim :) evet online oyun
quote:
Orijinalden alıntı: mbrnerdgn
Mehmet eyv morukta konuda demedim :) evet online oyun
o zaman geçmiş olsun her şey servera kaydoluyor
_____________________________ iPhone XS Max 512 GB -
İp değiştirme gibi bisey yok mu telefonlarda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Raidcall İD : 7692068
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler