Şimdi Ara

Oyun,Program,Video vs. takılmaya basladı kasıyor YARDIM?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunlar takılarak çalışmaya başladı arkadaşlar sadece oyunlar değil
    photoshop ve corel gibi programlarda hızlı fırçalar çekmeye
    başladğımda fırça takılıyor çizgiler 10-15 saniye geriden geliyor.
    Oyunlarda misal bir obje hareket ederken takıla takıla ilerliyor.
    frame frame ilerliyor sanki 5-6 saniyede bir takılıp ilerliyor.
    Video düzenleme programlarında da çok ağır hareket ediyor programın icine bir dosya
    suruklemeye calıstıgım zaman en az 2dk bekliyorum dosyanın suruklenmesi icin.

not: photoshop ve oyunlardaki takılmalar aşırı derecede değil sadece sıkıntıyı size hissettircek seviyede takılmalar.
    calısmalarıma yine devam edebiliyorum. Ancak corel gibi programların ve bazı oyunların bu sistemde hic takılmaması gerek.

Derdime derman olacak bir arkadaş var mı acaba?

Ekran kartı güncel, işlemci güncel, d11 yüklü, windows güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: t4hr1

Oyunlar takılarak çalışmaya başladı arkadaşlar sadece oyunlar değil
    photoshop ve corel gibi programlarda hızlı fırçalar çekmeye
    başladğımda fırça takılıyor çizgiler 10-15 saniye geriden geliyor.
    Oyunlarda misal bir obje hareket ederken takıla takıla ilerliyor.
    frame frame ilerliyor sanki 5-6 saniyede bir takılıp ilerliyor.
    Video düzenleme programlarında da çok ağır hareket ediyor programın icine bir dosya
    suruklemeye calıstıgım zaman en az 2dk bekliyorum dosyanın suruklenmesi icin.

not: photoshop ve oyunlardaki takılmalar aşırı derecede değil sadece sıkıntıyı size hissettircek seviyede takılmalar.
    calısmalarıma yine devam edebiliyorum. Ancak corel gibi programların ve bazı oyunların bu sistemde hic takılmaması gerek.

Derdime derman olacak bir arkadaş var mı acaba?

Ekran kartı güncel, işlemci güncel, d11 yüklü, windows güncel

/>
    />
    />

Virüs ve ya arka planda yoğun işlemci kullanan birşey yoksa kasmaması gerek, ekran kartının driverlarını tamamen kaldırıp CCleaner ile kayıt defterlerini temizledikten sonra tekrar güncel driverları kurmayı dener misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gksl35
    Virüs ve ya arka planda yoğun işlemci kullanan birşey yoksa kasmaması gerek, ekran kartının driverlarını tamamen kaldırıp CCleaner ile kayıt defterlerini temizledikten sonra tekrar güncel driverları kurmayı dener misiniz?

Aynen bende öyle düşünüyorum sürekli temizlerim bilgisayarımı cclenaer ile. Şimdi driverları birdaha bir kontrol edicem. Bu arada bilgisayarımda 2 tane ekran kartı var onu belirtiyim birisi dahili intel diğeri ise harici amd. tabiki bunları yapılandırıyorum programları calıstırmadan önce yüksek performans icin amd kullanıyorum. Ama yinede kafamı kurcalıyor 2 kartın sorun yaratıp yaratmadığı. Buyrun görev yöneticimin resminide ekliyorum bukadar düşük belleğe rağmen yine kasıyor. Özellikle photoshopta desenli fırçalarla çalışırken kasması cok garibime gidiyor.

• quote:

quote:

Aynen bende öyle düşünüyorum sürekli temizlerim bilgisayarımı cclenaer ile. Şimdi driverları birdaha bir kontrol edicem. Bu arada bilgisayarımda 2 tane ekran kartı var onu belirtiyim birisi dahili intel diğeri ise harici amd. tabiki bunları yapılandırıyorum programları calıstırmadan önce yüksek performans icin amd kullanıyorum. Ama yinede kafamı kurcalıyor 2 kartın sorun yaratıp yaratmadığı. Buyrun görev yöneticimin resminide ekliyorum bukadar düşük belleğe rağmen yine kasıyor. Özellikle photoshopta desenli fırçalarla çalışırken kasması cok garibime gidiyor.

Teşekkür ederim ama işlemcinin bir APU olduğunu görebiliyorum :) Sistem normal gözüküyor, bir driver olayını gözden geçirelim

• quote:

Teşekkür ederim ama işlemcinin bir APU olduğunu görebiliyorum :) Sistem normal gözüküyor, bir driver olayını gözden geçirelim

Ne yazıkki sürücülerde güncel. Sinir bozucu bir sorun. Virüs taraması yapıyım diyecem ama en son 6 Aralıkta yaptım zaten 1-2 aydır bu sorun dikkatimi çekiyor. Disk birleştirmede yapıyorum. Bilgisayarıma gayet iyi bakıyorum yinede gelip beni buluyor böyle sorunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t4hr1 -- 8 Aralık 2012; 12:17:57 >
  • quote:

quote:

Ne yazıkki sürücülerde güncel. Sinir bozucu bir sorun. Virüs taraması yapıyım diyecem ama en son 6 Aralıkta yaptım zaten 1-2 aydır bu sorun dikkatimi çekiyor. Disk birleştirmede yapıyorum. Bilgisayarıma gayet iyi bakıyorum yinede gelip beni buluyor böyle sorunlar

Diski başka bir bilgisayar da dene dostum, CPU ve GPU ısılarının normal olup olmadığına dikkat et aşırı ısıdan da kaynaklanır.

• Bilgisayar dizüstü HP pavilion dv6-6c04et ısılarım normal..bak şimdi de win7 sistem adını değiştireyim derken registryi bozdum darmadağın oldu bilgisayar format beni çağırıyor anlaşılan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.