Şimdi Ara

Oyun Piyasasına Yıllar Sonra Geri Döndüm Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox alarak oyun piyasasına geri döndüm. En son 12 yıl önce outlast oynamıştım diye hatırlıyorum.

Şimdi dört şey soracağım.

1) Xbox aldık tamam. Oynamak istediğim esas oyun FIFA ama online oynamak için game pass gerekli. Essential olan paketi alsam aylık 270 üstüne FIFA'yı satın alsam 1100 lira. Essential paketteki oyunlara baktım Türkçe dili destekleyen güzel oyunlar var gibi ama bu oyunlar cidden oynanır mı? Senaryosu, oynanış dinamikleri kaliteli mi? Esential pakette otomatik ödeme sistemi var mı?

2) Düzenli oyun oynamayan birisi için premium paket alıp geçmek mi mantıklı yoksa fifa'yı satın alıp arada da mortal kombat gibi indirime girdikçe bazı oyunları istifleyip onine oynamak istediğinde essential almak mı mantıklı?

3) fifa 24-25 gibi oyunları oynayabiliyor muyum?

4) rdr ve gta gibi oyunların türkçe dil desteği yok. manuel olarak ekletebiliyor muyum xbox'da?

• Öncelikle Xbox camiasına hoş geldin.

1-Oyun zevklere göre değişir, kimisi bir oyuna çöp derken kimisi 100 saatini harcıyor o yüzden oynanır mı sorusuna cevabı kendin vereceksin. Youtube'dan gameplay videolarına bak karar ver derim. Ben oyunu indirmeden önce biraz inceliyorum orada. (Essential pakette otomatik ödeme var, istersen kapatabiliyorsun.)

2- Bu sorunun cevabı da sana bağlı. Oyunlara çok vakit harcayan biri Ultimate paketi alır çünkü en çok oyunlar orada. Day 1 mevzusu var yani ilk günden gamepasste gibi. Sürekli offline oyunlar oynarım diyorsan oyun satıp alıp oynayabilirsin ama zaten bütün oyunları online oynamayı seviyorum dersen ve farklı oyunlar deneyimlemeyi seviyorsan ben gibi Ultimate almak mantıklı.

3-Fifa 24,25 oynayabilirsin evet. Gamepasste şuan 25 var zaten. Yeni fifa çıkınca bir önceki gamepasse geliyor özetle. Yani Fc 27 çıkınca, FC26 gamepasse eklenir. (fc 25 de 26nın gelmesiyle yavaştan gamepassten kaldırılır) Harici olarak kendin satın alıp da oynayabilirsin eski sürümleri.

(not: eaplay ultimate versiyonda olduğu için esential alarak gamepassten fifa oynanmaz, ayrı satın almak gerekiyor.. gamepassten fifa oynamak istiyorsan ultimate versiyonu gerek)

4- RDR,GTA gibi oyunlara TR dil eklenmiyor. Bazı oyunlarda örneğin Skyrim,Starfield gibi oyunların içinde mods versiyonu var. Oradan kendin dil indirip yama yapabiliyorsun. Fakat çok sınırlı sayıda oyun için geçerli. Genelde Bethesda firması buna izin veriyor.

Aklında olsun, xbox oynayan biri varsa ya da pcden oynayan biri varsa hesabı kardeşlik yaparak 2 kişi aynı anda oynayabilirsiniz. (farklı hesaplarla) Bu sayede aldığın gamepass ücretini yarı yarıya paylaşabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.