herkese merhabalar işim için m2 imac ve m2 macbook air kullanıyorum . Uzun süredir oyun oynamıyorum artık oyun oynamaya başlıcam . Oyunlarla birlikte illustratorda falanda rahatlıkla kullanıcagım bir sistem tavsiyesi istiyorum. Bilgisayar camiasına uzun süredir uzağım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum . mac pcleri satıp tüm işimi yapabiliceğim bir sistem istiyorum Özet olarak adobe illustrator ve adope photoshop Oyun knight online cs valorant fm gibi oyunlar oyun oynarken canlı yayın açmak istiyorum bu bilgiler dahilinde bana bir sistem tavsiyesi yada hazır sistem linki atan olursa cok cok mutlu olurum |
Oyun oynayıp İllustrator kullanıp Canlı Yayın Açıcağım Bir Sistem lazım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Butce ne kadar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
70-100 k olabilir
-
https://www.hepsiburada.com/corsair-480t-rgb-airflow-temperli-cam-midtower-siyah-cc-9011272-ww-p-HBCV00007705PQ?magaza=Hepsiburada&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&utm_source=akakce&utm_medium=paid&utm_campaign=hb-ecom_akakce_pricecomp_purchase_listing-hb&wt_pc=akakce&v=1.53.7
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X