Şimdi Ara

Oyun oynarlen ekran gidiyor fakat pc calsyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Nvidia(palit) gts450 ekran kartım

-Anakartım gıgabyte ga-h550m-s2v

-İşlemci intel i5

-Power supply boots bst-atx230 230 w

-Ekranım lg falatron e1960

Sorun lol csgo gibi oyunlarda ekran kapaniyor ama arkadan oyun sesleri skype de konustugum arkadasmn sesi geliyor .
    İnternetten arastrdım ettim baktm driverini guncelle dediler guncelledim duzeldi ama su an guncel olduğu halde aynı sorun oluşuyor Arkadaşlar en azından 1-2 dakikanızı ayırın bi yardım edin lütfen
    --NOT:
    Powerim 230 w lik olduğu icin egzoz fanı calsmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce psudan kurtul.230w boost marka nedir yahu
  • bende sorunun ondan olduğunu sanıyorum ama ne alaka diyede kendime soruyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminGerez

bende sorunun ondan olduğunu sanıyorum ama ne alaka diyede kendime soruyorum :(

Psun yetersiz geliyor.Bu sistemi değiştirsen bile psu adam akıllı bir şey olsa kullanırsın yine.Önemli bir parça yani masraftan çekinmeyin.

Kötü psu diğer bileşenlere de zarar verebilir.
  • Psu Çöp
  • bencede diğer birleşenler iyi bitek poweri değişcem 300w lık yeter mi sizce
    öneride bulunurmusunuz
  • quote:

bencede diğer birleşenler iyi bitek poweri değişcem 300w lık yeter mi sizce
    öneride bulunurmusunuz

Demek istediğim diğer bileşenler yetersiz geleceği zaman psu değiştirmenize gerek kalmaz.Psu bozulmadığı sürece değişmez çünkü.

Ha 300w psu ha 230w psu.Yine yetersiz gelir.Hepsi aynı çöp.Adam akıllı bir psu alın en az 550-600w.

http://www.sinerji.gen.tr/aerocool-kcas-600w-80-bronze-aktif-pfc-guc-kaynagi-pmu67065

http://www.teknobiyotik.com/akasa-venom-750w-termal-kontrollu-viper-fanli-moduler-kablolu-guc-kaynagi-18467.html

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-550w-guc-kaynagi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 9 Nisan 2016; 23:09:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmm yani birazdan madi olarak poweri değişsem yeterse gerek yok diğerlerine sizce hangileri yetersiz ya öyle şahşahalı bi bilgiseyar olmasın en azından lol csgo kaldırsın facede takılim yeter
  • quote:

hmm yani birazdan madi olarak poweri değişsem yeterse gerek yok diğerlerine sizce hangileri yetersiz ya öyle şahşahalı bi bilgiseyar olmasın en azından lol csgo kaldırsın facede takılim yeter

Attığım psular ucuz bile sayılır.Vs450 modelinin altına düşecekseniz psu almayın daha iyi.Çünkü altında kalan psular 3 kr farktan kaçındığınıza değmez.

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-450w-guc-kaynagi.html

• evet alıcam güzelinden extradan fan felan takmak gerekirmi sizce fazla ısınıyoor egzoz fanı çalışmıyor sata kablosu yok 230W olduğu için
  • quote:

evet alıcam güzelinden extradan fan felan takmak gerekirmi sizce fazla ısınıyoor egzoz fanı çalışmıyor sata kablosu yok 230W olduğu için

Hayır attığım psuya ekstra hiç bir şey almanıza gerek yok.Fan içinde geliyor zaten.Isınma sorunu filan da yok.
  • İlginiz için çok teşekür ederim sağolun
    -İyi Akşamlar
  • Birşey daha soracaım peki bu fanlar benim birleşenlere uyacak mı kasaya uyacak mı öyle bir sıkıntı olur mu sizce
  • Bir sıkıntı çıkmaz.
  • peki teşekürler :)
  • quote:

peki teşekürler :)

Sistem komple çöp maalesef, az paran varsa şimdi PSU ile başla sonra Anakart + işlemci + ram alırsın, sonra da ekran kartı.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    yapma yav :/:/
  • quote:

yapma yav :/:/

Maalesef, bana kalsa hiç harcama yapmam direkt yeni sistem alırım.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    ortalama bi 1000 TL gider galiba
  • quote:

ortalama bi 1000 TL gider galiba

Onu dikkate alma sen.Mesajlarına bakmadan cevap yazmış.Eğer elindeki pc ihtiyaçlarını görüyorsa çöp değildir.Cs go lol filan oynuyorsan yeterli gelir.Sen sadece psuyu değiştir.

Hem ilerde yeni sistem alsan bile şimdiki psunu kullanabilirsin.Psu kolay kolay değişmez bozulmadıkça.

Komple sistem toplamak için 1000 lira da yeterli filan değil.Hapisten yeni mi çıktın hocam dolar 3 neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 10 Nisan 2016; 10:36:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.