Şimdi Ara

Oyun Oynarken Reboot Eden PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar.. 1 yıl evvel toplamış olduğum pc son 1 aydır oyun oynarken, oynamaya başlarken veya oyuna girer girmez reboot ediyor.

Bilgisayarın sadece ve sadece GPU ya yüklenme olduğunda reboot ettiği kesin gözlenmiş olup CPU, GPU ve RAM'ler de dahil olmak üzere bilgisayardaki her bir parçanın yüksüz ve stres altındaki sıcaklıkları ölçülmüştür.

Bilgisayarda thermal ve ani sıcaklık değişikleriyle ilgili problem tespit edilememiştir. Donanım bilgileri imza'da mevcuttur. Lütfen bilgili kişilerin yardımını rica ediyorum. Teşekkürler

• Donanım Bilgileri

• INTEL CORE i7 6700K SKYLAKE LGA1151 4.0GHZ

• MSI Z170A GAMING M5

• MSI NVIDIA GEFORCE GTX970 GAMING 4G

• KINGSTON HYPERX SAVAGE DDR4-2133MHZ 8GBx2 16GB DUAL

• SAMSUNG SSD 850 EVO 250GB DISK (OPERATING DISK) BOOT

• COOLER MASTER G750M-RS750 POWER SUPPLY

• COOLER MASTER HAF 912 COMBAT GX 80PLUS CASE

• COOLER MASTER SEIDON 240V SU SOĞUTMA CPU LGA1151

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakan -- 13 Aralık 2016; 7:14:48 >
  • Gpu stress testinde digerlerine nazaran fazla guc cektigi icin psuda bir sorun olma ihtimali var gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 13 Aralık 2016; 13:46:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Gpu stress testinde digerlerine nazaran fazla guc cektigi icin psuda bir sorun olma ihtimali var gibi

PSU ile ilgili olabileceğini çok söylüyorlar ancak yeni PSU almadan evvel emin olmak istiyorum.
  • Belki emin olan cikacaktir ama ben olamam pci express slotunda da sorun olabilir. Belki gpuya gelen guc kablolarinda vardir belki ekran kartinin bobini arizalidir.

Bilgisayarci varsa etrafta onda 600w uzeri power varsa deneyebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.