Şimdi Ara

Oyun oynarken pcim ekranı kararıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun oynarken bilgisayarımın ekranı kararıyor monitörün ışığı yanıp sönüyor.Ekran kartından kaynaklandığını sanıyorum(x1950 pro agp)

Acaba fazla mı ısınıyor nabıyor anlamadım gitti bi yardım eder misiniz arkadaşlar

• Daha önce de oluyor muydu?
  • Daha önceleri olmuyordu
  • Birde Anakartının OnBoard VGA çıkışına takıp Denersen bu problemin Neyden kaynaklandığını çözebilirsin Sanırım.
  • Arkdaşlar ben,m srunum oyun oynarken ekran donup kalıyor ram'dan olabilirmi benim ramım 800 mhz 1gb ram
    ama anakartım 945GCM-S2L 667mhz ram istiyor bu sorun ondan olabilirmi lütfen yardım edin ramımı değiştireyimmi
  • Cevabı kendin vermişsin zaten dostum :)
    quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Arkadaşlar oyun oynarken bilgisayarımın ekranı kararıyor monitörün ışığı yanıp sönüyor.Ekran kartından kaynaklandığını sanıyorum(x1950 pro agp)

Acaba fazla mı ısınıyor nabıyor anlamadım gitti bi yardım eder misiniz arkadaşlar
  • Ozaman yarın fana hava sıkıcam tozları temizleyelim.Sorun devam ederse fan eklicem o da olmazsa garantiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hava sıktım 1 hafta hiç kapanmadı ama yine kapanmaya başladı acaba donanımsal bir sorun mu var?Delirmek üzereyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.