Bildirim
Oyun oynarken pcim ekranı kararıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Daha önce de oluyor muydu? -
Daha önceleri olmuyordu -
Birde Anakartının OnBoard VGA çıkışına takıp Denersen bu problemin Neyden kaynaklandığını çözebilirsin Sanırım. -
Arkdaşlar ben,m srunum oyun oynarken ekran donup kalıyor ram'dan olabilirmi benim ramım 800 mhz 1gb ram
ama anakartım 945GCM-S2L 667mhz ram istiyor bu sorun ondan olabilirmi lütfen yardım edin ramımı değiştireyimmi -
Cevabı kendin vermişsin zaten dostum :)
quote:
Orjinalden alıntı: seF[o]
Arkadaşlar oyun oynarken bilgisayarımın ekranı kararıyor monitörün ışığı yanıp sönüyor.Ekran kartından kaynaklandığını sanıyorum(x1950 pro agp)
Acaba fazla mı ısınıyor nabıyor anlamadım gitti bi yardım eder misiniz arkadaşlar
-
Ozaman yarın fana hava sıkıcam tozları temizleyelim.Sorun devam ederse fan eklicem o da olmazsa garantiye -
Arkadaşlar hava sıktım 1 hafta hiç kapanmadı ama yine kapanmaya başladı acaba donanımsal bir sorun mu var?Delirmek üzereyim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- server error in "/" application.
- instagram linkleri uygulamada açılmıyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- page fault in nonpaged area
- casper nirvana nb 15.6 driver
- bağlantı sıfırlandı hatası
- nvidia 572.83
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- ssd hız testi
- telefon ısınması neden olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X