Şimdi Ara

oyun oynanmayacak kadar ping sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anlamıyorum ya her oyun 120 ping oluyordu tamam eyvallah bi nebze oynanır halde ama sabit 187 ping nedir ya anlamıyorum hele son zamanlarda hiçbir şekilde download olmamasına rağmen her dakika başı 8000ü neden görmek zorundayım ben oyun zevki sıfır hiçbir şekilde zevk alamıyorum yardımcı olabilecek varsa ne mutlu

ttnet kullanıyorum

• Hemen ttnet i arayacaksın yada serveri report edeceksin ve oyun ayarlarından aktif oyun bulma pingini degistireceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Hemen ttnet i arayacaksın yada serveri report edeceksin ve oyun ayarlarından aktif oyun bulma pingini degistireceksin

ttnet açık mıdır bu saatte cumartesi ?
  •  oyun oynanmayacak kadar ping sorunu
     oyun oynanmayacak kadar ping sorunu

rezillik diz boyu ya

• Wifi ile mi baglanıyorsun, oyun oynarken arkada birşey bırakma, modemi baska kişilerle kullanıyorsan fişi çek, wifi antenini cek,speedtest de pingin kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

Wifi ile mi baglanıyorsun, oyun oynarken arkada birşey bırakma, modemi baska kişilerle kullanıyorsan fişi çek, wifi antenini cek,speedtest de pingin kaç ?

aynen hocam wifi 4 çekiyor arkada herhangi bir şey açık değil 700 ping felandı ttneti aradım 10 dk konuştum sonra airtiese gönderdi airtieste modem ayarlarını felan söyledi allahtan modemi resetleyin diye bir şey demedi şimdi internet daha iyi gibi kopma yok şimdilik oyunda birazdan denicem
  • şuanda pingim sabit 80lerde iyi oldu ya sadece mtu ve kablosuzdan kanal değiştirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazen aramak gerekiyormuş demekki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: von Goethe

quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

Wifi ile mi baglanıyorsun, oyun oynarken arkada birşey bırakma, modemi baska kişilerle kullanıyorsan fişi çek, wifi antenini cek,speedtest de pingin kaç ?

aynen hocam wifi 4 çekiyor arkada herhangi bir şey açık değil 700 ping felandı ttneti aradım 10 dk konuştum sonra airtiese gönderdi airtieste modem ayarlarını felan söyledi allahtan modemi resetleyin diye bir şey demedi şimdi internet daha iyi gibi kopma yok şimdilik oyunda birazdan denicem

Yine bir sorun felan çıkarsa kablolu baglanmayı deneyin hocam. Wifi de bazen öyle oluyor
  • wifi ile şu an 80 alıyorsan kablolu bağlantı ile bu pingin 70-75'e inmesi çok muhtemel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonfly23

wifi ile şu an 80 alıyorsan kablolu bağlantı ile bu pingin 70-75'e inmesi çok muhtemel.

bir de2 oda var hocam ondan kablo çekemiyoruz ne yazık ki 74 sabitti maçta taba basarken öyle gösteriyordu da net grahptan bakayım dedim onda da 84 felandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Bazen aramak gerekiyormuş demekki

aynen hocam önceki sıkıntılı zamanlarda aradığımda adamla kavga ediyordum telefonu açık bırakıp balkona gidip sövüyordum sonra tekrar geri geliyordum ama hiç bi sıkıntı olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.