Şimdi Ara

Oyun oynamayacağım ama güçlü laptop özellikleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, size laptop önerisi sormayacağım istediğim şey benim istediğim şeyler için hangi özelliklerin önemli olduğu yardımcı olursanız sevinirim.


    - Oyun hiç oynamayacağım.

    - Çoğunlukla Photoshop bazen de Illustrator. Modelleme falan yok yani.

    - Günde en az 14 saat açık kalıyor bilgisayarım. İşim gereği çok sekmeli çalışıyorum. 2-3 ayrı tarayıcıda minimum 15 sekme açık oluyor.

    - Tarayıcı açıkken gün boyu Photoshop hep açık oluyor.

    - Uzun süreli bilgisayar kullanan birisiyim 2-3 senelik değil minimum 5-6 sene kullanıyorum.


    Oyun bilgisayarı al işte kasma diyebilirsiniz bilmiyorum çok ayrıntı o yüzden bu bahsettiğim şeyler için en önemli bileşenler nedir? Mesela Ram önemli senin için Grafik kartı çok üst düzey olmasa da olur diyebilirsiniz. 3060 almasan da olur 3050 ti yeter gibi. Ya da Intel yerine AMD daha mantıklı olur gibi. Ya da ayrıntı bir özellikmiş ama işlemci çekirdeği ve işlemci önbelleği önemli midir benim için?


    Teşekkürler şimdiden.








  • Bütçeniz nedir? Bütçeniz düşük ise 16gb rame sahip apu ryzen serisi işlemcilere bakabilirsiniz ryzen 5500u ve üstü bakmanızı tavsiye derim fiyat performans olarak işinizi görücektir bir üst segment düşünür iseniz mx350 harici ekran kartına sahip ekran kartlarına yönelebilirsiniz işinizi görücektir bahsettiğiniz programların "Bahsettiğiniz program adı reccomended system requirements " şeklinde aratırsanız tavsiye edilen sistem gereksinümlerini öğrenebilirsiniz.

  • 8GB bellek ilave edip kullanırsın.


    https://www.hepsiburada.com/msi-modern-14-b5m-071xtr-ryzen-5-5500u-8gb-512gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000UKI50?magaza=Sepetist&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.79.8





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.