Böyle öyle bir oyun olsunki mesela oyun içinde ben morta kralının oğlu santa,buraların hakimiyeti bende deyince karşımdaki insan diz çöksün oda bana ben cücelerin lideriyim deyince oda onun karşısında diz çöksün.Sonra bunlar dövüşsünler etsinler falan.Güzel olsun.Fikirlerinizi bekliyorum.Biraz frpye kaçıyor sanırım.Online olsun.
okey fırına koydum 2 saate pişecek
quote:
Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD
Böyle öyle bir oyun olsunki mesela oyun içinde ben morta kralının oğlu santa,buraların hakimiyeti bende deyince karşımdaki insan diz çöksün oda bana ben cücelerin lideriyim deyince oda onun karşısında diz çöksün.Sonra bunlar dövüşsünler etsinler falan.Güzel olsun.Fikirlerinizi bekliyorum.Biraz frpye kaçıyor sanırım.Online olsun.
Nasıl böyle oyun yok ? Vardır mutlaka ya.Hiç mi yok mertebeleriyle hitap edeceğimiz oyunlar.Asil sınıfı,köylüler birde köleler sınıfı olabilir.Ben asil olup köle alabileyim falan.Soyum mantalardan geliyor diyeyim.Öyle olsun işte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme