Bildirim
Oyun Önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Call of Juarez Bound in Blood, Rayman Origins, Mafia'nin DLC'lerini oynmadıysan kesin oyna. Korku olarak Alan Wake'a bir bak derim. Ayrıca Dakrsiders ve Saints Row: The Third'de eğlenmelik oyunlarıdır. Pöpüler oyun söylemedeim oynamı9şşındır diye
_____________________________ -
saol kardeşim call of juares oynamamıştım bi araştırayım oyunu
onun dışındakileri oynadım tekrar saol kardeşim.
_____________________________ -
Strateji seviyorsan LOTR: Battle for middle earth I _____________________________
-
Dostum Mafia 2'nin tüm dlc'lerini yükle + hikaye modu seni baya götürür.
_____________________________ | İntel Core i5 25ooK @3,3 Ghz | Corsaır Vengeance 4 Gb Ram | Asus Nvıdıa Gtx 560 Ti Directcu II Top | Asus P8P67-M | WD Cavıar Blue 500 Gb HDD | Pıonner 24x DvdRw |
| Cooler Master RC-690 II | AOC 20'' e2043Fs Led Monitör | Creative İnspire 4+1 Ses Sistemi | Sony PS2 Slım | Turkcell T20 SmartPhone | Samsung N150 Plus Netbook | -
1000 tane konu acmaya gerek yok eski konulara bakarsan bulursun !!!!! _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler