Şimdi Ara

Oyun önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki klasik bir konu =) yeni ekran kartı aldım ama piyasayı bilmiyorum oyun oynamam pek zaten
    Son 2-3 yılda çıkmış kesinlikle oynamalısın dediğiniz oyunlar nelerdir ? (cod serisi olmasın)
    Tür farketmez

• Kesin oynamalısın demiyorum ama Singularity güzel oyun videolarına bak hoşuna giderse oyna belli bir süreden (bölümden) sonra çok sarıyor oyun.
  • alttaki oyunları oynadım tavsiye ederim

-portal
    -devil my cry 4/3/2 (ama önce dizisini izlersen daha iyi anlarsın zaten 12 bölüm) (ismini arat anlarsın)
    -saboutur (frensadaki nazi işgalini sonlandırıyorsun cincity tadında mükemmel bir oyun)
    -hawx (uçak simulasyonu üzerine hazırlanmış ama simulasyon değil oyunda bölümlerde direk kendini savaşın ortasında buluyorsun)
    -batman arkham asylum
    -anno 1404 (17-18. yy tadında şehir kurma üzerine bir oyun)
    -left 4 dead 2 (zombi avı co-op şiddetle tavsiye edilir)
    -prince of persia 4 (çizgifilm tadında)
    -red falcon guerilla
    -prototype
    -x men origins
    -star wars jedi knight- jedi academy
    -lego batman / lego star wars /lego indiana jones (bildigin legolarla oynuyorsun cok eglenceli)
    -Tom Clancys Rainbow Six Vegas 2
    -prehistorik 1-2 /jack jazz rabbit (2o yıllık dos oyunları)

bunların dışında oymadan tavsiye edebileceklerim
    -metro 2033
    -mass effect 1-2
    -alien versus preidator

• Devil may cry 4 (kesinlikle oynamalisin.) Starcraft 2 (turunun en iyisi)Ekran kartin iyi bir nvidia ise Mafia 2 yi ve Crysis serisini oneririm.
  • Assasins Creed I ve Assasins Creed II kesinlikle oynamalısın
  • Oyun boyunca 150 kere aynı şeyleri yapmak istiyosan Assasins Creed tavsiye ederiz. Ayrıca grafikleri süper kuleye çıkıyosun çilingir sofrası eşliğinde manzara izlersin.
  • Aynı şekilde arka arkaya aynı tuşlara basarak bitirilebilen bi oyun istiyosan mirrors edge oynayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    8 ay önce açıldı
    Oyun önerileri
    13 yıl önce açıldı
    Oyun bilgisayarı önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam gibi tavsiye edebileceğim Half life 2 ve ek paketleri oynamadıysan, Mafia 1-2 candır.. Sims 3 beni sarar diyosan ona başla. Fubolla ilgin varsa FM'leri kesin beğenirsin (2008 tercihimdir,olmadı 2010). Kasvetli ortamlara gelebiliyosan Stalker (ben gelemiyorum ondan hep bırakıyorum oyunların ortasında aslında çok iyi bir seri). The Witcher rpg tarzında biraz farklı bi oyun araştır beğenirsen oyna. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 16 Eylül 2010; 0:22:34 >
  • god smacker kardeşim mesajı yazdığın yerin sol üst köşesinde değiştir diye bir ibare var oradan yazacakalrını tek mesaj halinde yazabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

god smacker kardeşim mesajı yazdığın yerin sol üst köşesinde değiştir diye bir ibare var oradan yazacakalrını tek mesaj halinde yazabilirsin

Niye sorun ettin ki aklıma geldikçe yazdım?
  • Madem cod istemiyorsun.Yılın en iyi oyunları olduklarını düşündüğüm Batman arkham asylum ve Assasian's Creed 2 tabikide
  • batman arkham asuylum
    r.u.s.e.
    mount and blade warband
    mafia II

bunlar hoşuna gidebilir
  • napoleon total war
    bad company 2
  • Metro 2033
    Singularity
    Dead Space
    Wolfenstein (2009)
    Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
    Batman: Arkham Asylum
    Battlefield: Bad Company 2
    Mirror's Edge
    Assassins Creed 2
    Company of Heroes Serisi
    World in Conflict
    GTA IV

+ Eksta

Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition
    Prison Break - The Conspiracy
    Risen
    Dark Void
    Call of Juarez: Bound in Blood
    BioShock 2
    F.E.A.R 2
    Tropico 3
    Overlord II
    Street Fighter IV
  • söylemeyi unuttum utlaka gears of war II yide dene. (vertikon varsa uzak dur)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.