Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti: Zombi Salgını Olsa Ne Yapardık? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yok çatıydı yok bodrumdu bunlara gerek yok, en basiti vapur.
    Arkadaşlarla plan bile yaptık, ilk hedefimiz bostancı vapur iskelesi.

    Sonra kendimizi güvene aldıktan sonra ilk olarak karakollar, askeri bölgeler, av silahı satan yerler basılıp silah toplanıcak, sonra da erzak toplanmaya başlanacak.
    Sonraki aşamada ise gemiye toprak çıkarılıp tarım başlayacak.

    Zaten başlangıç kolay, yay kullanmayı biliyorum, evde baseball sopam da var, gayet güzel yani :D
  • Valla olurda filmlerdeki gibi bi zombi salgını olursa illaki sağda solda bi zombi bulunur. Bunun kanamalı dokusundan bir parça alırım ve göz bebeğimden içeri kanı damlatırım. Öyle ısırıkla falan uğraşamam.
  • evler yakın olsa çatıdan çatıya atlayarak dolaşırdımda 10 metre fark var :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    28:41'de ki film nedir?


    Filmin ismi ölülerin şafağı.
  • Çok güzel bi muhabbetti bnde dün arkadaslarla zombi salgını hakkında konuşmalar yaptık tabi işin eglencesine vurduk ama bn yinede bu tip salgının olabilecegine ihtimal verenlerdenim. Ada ya kaçmak olayı deilde bnde bi süre evde kendimi ortalık sakinleşene kadar beklerdim. Oturdugum yer kalabalık bi yer.ama yinede anadolu yakasında Allahtan. daha cok kalabilecegim yer olur.. Ada fikrine gelince eninde sonunda gidicegim yerlerden biri ist.deki adalardan birine gitmek olur..
  • Deadrising 3
  • Zombiler zaten çürüyor zamanla,1-2 yıllık erzak ve diğer yeterli şeyleri tedarik edebilirsem apartmanımda oturur 2 yılın geçmesini beklerim.Dışarıya çıktığımda etrafta sadece tamamen çürümüş(yani hareket bile edemeyecek hale gelmiş) zombiler kalır.

    Tabii işin zor tarafı o 1-2 yıllık erzağı bulmakta.
  • Abi zombiler zaten ölüler suyun altında boğulma sorunu kalmaz yanı adaya deniz altından yürüyerek gelebilirler.Bi de ölü dediğin çürür o yünden kendini kaqpat bi 5 aylık yiyecek al sonra çık dışarı zombi yok :)))))
  • Salgın durumunda stadyum mantıklı olabilir.
  • DayZ oynayanları, Walking Dead izleyenleri takip ediniz. Şüphesiz onlar her şeyi bilenlerdir, görenlerdir.
  • Aslında oylama başlatabrsiniz.Güzel olur.
  • zamanında korku oyunlarında yaptığınız gibi her tür için muhabbet yapabilirsiniz.rpg oyunları fps oyunları falan.ya da ya da uzun seriler için yapabilirsiniz.serinin her oyununu ayrı değerlendirirsiniz.ne bileyim özellikleri.getirdiği yenilikler.en sonda serinin durumu ve serinin geleceğini tartışırsınız.benim tavsiyelerim.mgs,sh,re,ff,gta falan.o olmadı oyun tarihinin en iyi oyunlarını yaparsınız.herkez en sevdiği beş oyunu yazıp anlatır.bağımsız oyunlar üzerine de konuşabilirsiniz.ya da ea activison naugthy dog valve gibi firmalar hakkında konuşabilirsiniz.seçenek çok.bu program güzeldi ama ben konuların oyun ağırlıklı olmasını tercih ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umut söyler

    zamanında korku oyunlarında yaptığınız gibi her tür için muhabbet yapabilirsiniz.rpg oyunları fps oyunları falan.ya da ya da uzun seriler için yapabilirsiniz.serinin her oyununu ayrı değerlendirirsiniz.ne bileyim özellikleri.getirdiği yenilikler.en sonda serinin durumu ve serinin geleceğini tartışırsınız.benim tavsiyelerim.mgs,sh,re,ff,gta falan.o olmadı oyun tarihinin en iyi oyunlarını yaparsınız.herkez en sevdiği beş oyunu yazıp anlatır.bağımsız oyunlar üzerine de konuşabilirsiniz.ya da ea activison naugthy dog valve gibi firmalar hakkında konuşabilirsiniz.seçenek çok.bu program güzeldi ama ben konuların oyun ağırlıklı olmasını tercih ederim.
    Zombilerle uyum sağlardım onlar gibi davranırdım geçinip giderdik. :D
    Zaten her gün yaptığımız bir şey sonuçta.
  • Beril ablanın gözlük sıkıntısını çok iyi anlıyorum bende asla gözlüksüz bir yere gidemezdim
    o değilde bahsettiğimiz konu normal zombiler olsa ne yapardık eğer bazı film ve oyunlarda ki gibi maraton koşucuları olsaydı(örnek Left4Dead, World WarZ...)1 gün hayatta kalamazdık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Abi zombiler zaten ölüler suyun altında boğulma sorunu kalmaz yanı adaya deniz altından yürüyerek gelebilirler.Bi de ölü dediğin çürür o yünden kendini kaqpat bi 5 aylık yiyecek al sonra çık dışarı zombi yok :)))))



    Kardeş sende değinmişsin zombiler ölüdür diye kemikleri kasları ne kadar dayanıklıdır ki basınçtan hemen ezilirler adalar güvenli olabilir
  • Ne zırhı ya ! Yün içlik "YÜN"
  • Zombi gormek isteyen sabah 7 de beni ise giderken izleyebilir.
  • öneli olan ilk 1 ay çok yoğun saldırılar çatışmalar en kötü zaman bu ilk aydır,ilk ayı atlatırsanız biryerlerde sonrası için tam bir hayatta kalma mücadelesi başlar yicek bulma silah bulma vs. bak şimdi survival oyun oynayasım geldi :)
  • Apartman konusu mantıklı gelmişti ama sadece kolonları bırakırsanız ve yiyeceği apartmana stoklarsanız sizi fark eden insan(lar) olabilir. Size ulaşamasalar ve uzaktan silahla öldüremeseler bile 4 tane el bombasıyla (veya yetmezse C4'le) binayı indirebilirler. :D Gerçi apartman yıkılınca o erzak tamamen çöp olur mu bilemiyorum, o ihtimal fazla galiba. Ama 1-2-3 katlı bir binaysa faydalanabilirler.

    Ada konusu da bana en mantıklı gelen şeydi ama yine düşündüm de oraya gelmek isteyenler olabilir. Hani çok bilinmeyen bir ada bile olsa o ihtimal var. Ada etrafına deniz mayını gibi bir çözüm olabilir ama o da ne kadar uygulanabilir bilinmez. :D Okyanustaki, kıyıya çok yakın olmayan Madagaskar, Galapagos gibi adalar olabilir, onlar da kesin çözüm değil.

    Kutuplar bence en iyisi, hem insan olarak kimse gelmez hem de zombiler gelemez. Yiyecek sorunu var ama yiyeceği taşımak mümkün. Bir yere yığarsın yiyeceğini, kardan kubbe yaparsın üstüne, yanında da bir prefabrik evde kalırsın. Hatta araştırma üssü bulursan işin tamamdır.

    En güzeli uzay istasyonu. Ama hangi roketle gideceksin. :D Gittin mi yiyeceğin bitince nasıl döneceksin. :D Haydi bu olay 10-20 sene sonra oldu ve o arada istasyonlar 100 yıl kendini idare edecek hale geldi orada nasıl kafayı yemeyeceksin? :D

    Daha iyisi Mars'ı kolonileştirmek. :D Ama bu şimdi yapılmalı. :) O zaman zombi falan düşünme. :) Ama o zaman da kesin oraya yapılacak yolculuklarla oraya da bulaştırılır. Ama çok daha büyük bir yolculuk olduğundan birileri oraya ulaşana kadar ulaşım durdurulur diyor insan. Ama zombi bu belli olmaz bakarsın o araçta ilk salgın başlar veya bakarsın Dünya'yla anında bağlantı kopar Mars'taki garibim de "ne olacak" diyip geleni kabul eder. :) Kaçış yok. :)))

    En merak ettiğim de neden biz bunları düşünüyoruz? :D Sıkılıyoruz, ama neden? Bir de insanlık varken şimdi pek çok insan hayaller kuruyor, bilimin insan ömrünü uzatmasından tut, evrenin sırlarını öğrenmeye ve ötesine. O zaman neyin hayalini kuracağız? O zaman tam bir amaçsızlık hayatı oluşacak. Hayır ben hani öyle "we are doomed" diyip kafasına sıkan tiplerden de olamam son ana kadar olmayacak şeyi beklerim. :) Sizce Dünya'nın onca imkanı az sayıda insana kalmışken hayatı insanlık için anlamlı kılacak (tedavi arama dışında) bir şeyler yapabilir miyiz? :) Sorular sorular... :) En iyisi oyun oynamak. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.P.E.C.I.A.L. -- 14 Eylül 2014; 16:30:03 >




  • Bence en güvenli yer hapishane olurdu diye düşünüyorum... Tellerle çevrili ve yanınızda da bir grup varsa en güvenli yer bence hapishane... Walking Dead 'teki gibi ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.