Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - Bir Oyunu Satın Almamak için Sebepler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen bir oyunu çok beğensek de satın almayız. Tonla DLC, Pahalı Fiyatı ve teknik sorunları yüzünden satın almadığımız, almayacağımız oyunları konuştuk.

• Talha reisin yerine mario iyi olmuş o yere kimseyi koymayın

[sizer=red]Oyun Muhabbeti - Bir Oyunu Satın Almamak için Sebepler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 18 Nisan 2016; 11:06:03 >
  • talhayı da camın arkasından son kez görmüş olduk :D
  • Talha abi son trolunu yapti))
  • talha beyin de olduğu son oyun muhabbeti yayınının tekrarı neden siteden paylaşılmadı? mesut bey ona da mı izin vermedi yoksa
  • Sol kaburgam ağrıdı be, Talha abinin gitmesinde kimin emeği varsa Allah tuttuğunu magnezyum etsin.
  • Aldığım bir oyunun birden fazla platform indirmemi istemesi de beni oyunlardan soğutuyor örneğin Steamden Farcry 3 alıyorsunuz zaten steam platformunu kurmuşsunuz o oyuna ulaşmak için , çalıştırmaya kalkınca bir de uplay platformu kurmanız isteniyor bana çok saçma geliyor.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendi kendinize oynar durursunuz artık :) Talha nın yokluğunu sittin sene dolduramazsınız... gitmemesi gereken adamların hepsi gittti.. birşey beceremeyenlerin hepsi hala BSC de... askerlik gibi oldu BSC... mantık aranmıyor artık....
  • Gökhan reyiz niye sürekli üzgün adamı her gördüğümde içim parçalanıyor

• Oyunlarda ki türkçe dil desteği olmaması
  • Hikayesi olmayan oyuna (NBA, yarış oyunları hariç) asla para vermem

Early Access yapımları da uzak dursun benden
  • koltuklar boş kaldı...
  • sadece fiyatı
  • BSC Kendi Ayağına Sıkıyor..Bir Bir Gidiyor Sevilen Kişiler..

• masanın şekli subliminal acaba kim beğenip de aldı
  • 17.30 da Talha reis arkadan geçiyor .

• Eskiden Playstation ı alıp, arkadaşlarıma gidebilirdim, köye giderdim hemen televizyona takar oynardım, şimdi internetsiz açılmıyor çoğu ve güncellemeler bittikten sonra bile sürekli internette kalması gerekiyor, bizim köyde telefon doğru düzgün çekmiyor, internette henüz gelmiş değil. şimdi ben konsolu alıpda nereye götüreceğim.
    konsollarada sürekli internet zorunluluğu koymayı istiyorlar bence bu noktada konsol bitti.
    bilgisayarda da yavaş yavaş buna başlandı.
    fiyatını hak etmeyen oyunlar, oyunların fazla pahalı olması ve erken erişime çıkıp da bir türlü çıkamayan oyunlar.
    birde rahatsız olduğum konulardan birisi şu, oyun konsollarda 2 ekran bölünerek oynana biliniyor (split screen) aynı oyun bilgisayarda oynanamıyor, ya da konsol 1 de olan içerikler konsol 2 de ve bilgisayarda olmuyor. oyunu satın aldıktan sonra görünce eksik oyun almışım gibi hissettiriyor sonuçta bilgisayarda, konsolda parasını veriyoruz yani birşey çıkarıyorlarsa ya hepsine ya birine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Data Transfer -- 18 Nisan 2016; 15:37:06 >

• Ben rezalet oynanmaması gereken,oyuncuların hakkının yendiğini düşündüğüm oyunların birazda fanboy kitlenin yüzünden fazla satıldığını düşünüyorum yada bilinçsiz tüketim çılgınlığı burda watchdogs çıktığında milletin ağzına gözüne yüzüne vura vura downgrade gördüğümüzde yorum yazarken bazı bilinçsiz oyundan anlamayan insanlar ya o tür oyunu pc kaldıracakmı ne var oyunda ben sorun göremiyorum işte yalandan kendini avutanları çok gördüm evet bir kısmı troll ama büyük bölümüde ciddi ciddi fanboy ya arkadaşlar savunduğunuz firmalarda hisse senediniz falan yok azcık düşünceli olun bide oyun eleştiren insanları yerden yere vurmayın o adam editör olmuş evet herşeyi bilecek diye bişey yok o adam düşencesini belirtmiş sana uymayan düşünceler olabilir buna benzer bi ton olay açıkcası beni en cok oyundan sogutan sey oyunda önemli olacak materyaller mod önemli özellikler bunların çıkartılıp dlc olarak satılması oyun fiyatları zaten fazla ve son yıllarda çıkan oyunların büyük bir kısmı bana göre zevksiz saçma sapan oyunlar zevk kavramı yok oyun içinde içerik 0 hele bide seri halindeki çıkan oyun sınıfındaysa vay halimize ben oyun sektörünün sanal gerçeklik cihazlarının yada başka bir teknolojik gelişme olmazsa iyice yerlerde sürüneceğini düşünüyorum

• Insanin cani yandikca akilaniyor maalesef. Ayrica Az oyuna sahib olmanin avantajida o oyunu bittirebilecek olmasi ki cok secenegi olan insanin. Kadinin Kiyafet dolu Gardorop'a bakip Ay ne giysem bugün gibi oluyor. Gözü kapali alacagim tek oyun Naughty Dog'un yaptigi oyunlardir. Eskiden Prince Of Percia icin böyle birseyi düsünürdüm.
    Ucuzlamasini Yada Sececi olmaya calisiyorum. Oyun Muhabbeti icin Tessekürler.
  • 89 99 gibi fiyatlardan çıkıp birden 179a fırlaması tiksinme sebebi.

bu ara da video gayet güzel olmuş

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.