Şimdi Ara

Oyun laptopu öneri ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba dostlar ben bir oyun bilgisayarı almak istiyorum 2bin Tl bütçem var bana en az 5 sene gitcek bir laptop onerirmisiniz ? Oynayacağım oyunlar belli lol h1z1 rust dayz arma3 gibi oyunlar bunları güzel grafikte oynatacak laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ++++++

• Üzgünüm ama öyle bir laptop bulursan bizede haber ver :(
  • Hocam 2000 TL'ye 5 sene giden ofis bilgisayarı bile zor bulunuyor oyun bilgisayarı bulman çok zor. İkinci ele bakmanı tavsiye ederim bunun üzerine çıkmadan oyun bilgisayarı almak istiyorsan. Ama yaşın gençse heves etme bence tüm paran gitmesin.
  • Yukarıda önerilen Acer ın özellikleri iyi olabilir ama bence marka olarak Acer dan uzak durun. Belli bir zamandır iş dolayısıyla siteden uzak kaldım o yüzden model öneremiyorum. Tavsiye edebileceğim markalar Asus ve Lenovo
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmonHegg

http://www.ebrarbilgisayar.com/acer-v-nitro-7-571g-i5-5200u-4gb-500gb-4gb-gtx-950m-156-full-hd-pmu342006

acerlar var 5 sene gidermi orasını bilemem ama dediğin oyunları oynatır

gaming serisi x50m ile baslar masaustu ekran kartlari takilmasiyla x80 sli vs.. ile son bulur. gtx950mli olmasi ve bu fiyat cok uykun bence 2000tl butceye derhal alinmali

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun dışı laptop tavsiyesi..
    2 yıl önce açıldı
    Crysis 3 laptop tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.