Şimdi Ara

Oyun Kurmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hangi oyununda var bu tanrılar ya yardm please
  • eğer böle oyun yapmaya jkalkarsanız bende yardım ederim ama game makerle yapmaın o 2 boyutlu çok saçma olur benim hayalimdeki canavarlarım flnda olduğu gerçi baya büyük bi oyun olur baya zamanımızı alır ama yapmak isteyen yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cannner

eğer böle oyun yapmaya jkalkarsanız bende yardım ederim ama game makerle yapmaın o 2 boyutlu çok saçma olur benim hayalimdeki canavarlarım flnda olduğu gerçi baya büyük bi oyun olur baya zamanımızı alır ama yapmak isteyen yapar

game makerle zaten internet üzerinden oynanan oyun(browser oyunu,) yapamazsın benim bildiğimle.
    yukardakileri biliosan ok olur

• arkadaşlar oyunu yaptık diyelim nasıl oynıcaz o sorum karakter saha ve başka yerler yaptım ben oyunu oynayamıyorum
  • onu bi site kurup aktarıcaz sorada üye olup bi şekilde diğer oyunculara teklif edilip duello yapılacak anlamam ama kurucak olan varsa yu gi oh'da süper bi çığır açıcaz
  •  Oyun Kurmak

bunun daha az grafiklisini kurup siteden oynayabilsek tam süper olacak.. işte ortala sitede karşıdakilerle kapışırken böle ama dahada az grafikli olsa sonuçta duello örenilse süper olur bunun gibi bişi kuralım diyorum daha az grafikli bu biraz daha zor tabi.. böle biri varsa çıksın artık yaw bende böle bi oyun varda bunun gibi kuralım diyorum daha az grafiklisini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 20 Haziran 2007; 10:59:22 >

• yokmu yaw kimse
  • ya bilmem benım hayalimdede oyun yapmak var ama böle bşi değil ben canavar fln olsun isterim ama çok mb gider baya bi büyük olur oyun zaten beceremeyizde en iyisi sen joeyle idare et
  • gösterdiğimden daha düşük grafikle internet üzerinden yani bi siteden giriş yaparak oynayalım diorum bunun dahada az bi grafiklisi senin dediğini yapmak seneye biterWWW.KLANSAVASLARİ.NET gibi bişi siteden oynayalım yani benim pc'mde böle bi oyun var yukarıda resmi koydum hatta bunun biraz daha düşük grafiklisini yapıp siteden oynamak yapıcak yok mu ya
  • evet kimse yokmu böle bişi yapabilecek
  • Up Up
  • Up Up kimse yokmu yaw
  • kimse yok ben varım ben yazıyom yapabilen yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ListenOfDeath -- 25 Haziran 2007; 21:35:37 >
  • pokemoncrater gibi olsa süper olur
    yada 3boyutlu yapabilsek
    aslında forum oyunu olabilir
    turnuvalar ve kartlar
    kart açma hhilesi ile her kart açılıyor
    bizim siteden seçtiğimizkartlar ile duello yapılıp turnuvalar düzenlenebilir
  • 3boyutlu yapmak icn profesyonel ve ustalardan 14-15tane olması bilginin baya bi hafızası olması lazım ayrıcaacsanız bile
    interneti hızlı olmayanlar 5-6 dk bekler bi sayfanın acılması icin
  • hiç zannetmiyorum oyun yapılabileceğini...
  • rp oyunu yapabiliriz
  • yapabilen varsa yapsın ben beceremiyorum
  • AYNEN BENDE BECEREMİYORUM
  • bende beceremem...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.