Bildirim
Oyun konusunda sorun olur mu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hocam bende galaxy w var o bile custom romla birlikte gram kasma olmadan oynatıyor most wantedı . Htc one s garanti oynatır -
htc one s iyi cihaz çoğu oyunda kasma olmaz extreme oyunlarda zorlanabilirsin ancak -
quote:
Orijinalden alıntı: emir35
htc one s iyi cihaz çoğu oyunda kasma olmaz extreme oyunlarda zorlanabilirsin ancak
Hocam extreme oyun ne demek ?? -
Eyvallah sağolun. Dead triger felan kasarmı? Ha bu arada GTA3 oynamak istediğim oyunlar arsaında. -
dead trigger ın kasıcağını düşünmüorm s2 de sorunsuz oynuodm one s de de problem olmaz -
alım mı yani bu cihazı ? şarj sıkıntı olur mu? -
s3 işlemcili derken ? -
S3 islemcili derken snapdragon S3 u kastetmis. Oyunlarda sorun cikaracagini sanmiyorum. Eger yuksek cozunurlukte oynarsaniz donmalar olabilir. Extreme oyunlardan kast ettigi grafigi ust duzey olan ve son ayarlarda oynadigimiz oyunlar. Ornegin Gta Vice City ust ayarlarda oynarsaniz kasabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GTAVice city açarmı ki bu? -
Up
quote:
Orijinalden alıntı: Sheitani
HTC One S, 1,7 Ghz s3 işlemcili alacağım. Oyun konusunda sıkıntı olur mu? Most Wanted tarzı.
bisey olmaz ben xperia z de su gibi oynuyorum gram takilma yok HTC ONE da hic bisi olmaz -
Hocam htc one deil one s bahsettigi cihaz arkadasin yanlis anlamissiniz :)
quote:
Orijinalden alıntı: Sheitani
HTC One S, 1,7 Ghz s3 işlemcili alacağım. Oyun konusunda sıkıntı olur mu? Most Wanted tarzı.
yanlız HTC One S 1.5 Ghz diye biliyorum -
s4 işlemci 1.5 ghz
s3 işlemci ise 1.7 g
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X