Bildirim
Oyun Konsollarına Ek Vergi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
almayız olur biter beee amaaaan.
baydım bu ülkenin insanından zaten. -
5000 bin tl civarı gelse bedava gibi gelir bana, hiç sanmıyorum. Euro dan hesaplayacaksın.499€dan çıkış yapsa, vergisiz 4bin tl ediyor. Ötv +kdv+%20 gümrük vergisi + kar payı = rahat 8 bin tl.quote:
Orijinalden alıntı: koftehor1
Hocam ps pro vatanda falan 3500 bandında. Ps5 5000 civarı gelir diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 18 Nisan 2020; 22:13:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Perro gibi fanboylar için çok sevindim bu habere. Pc master race ulanbu nasıl hazımsızlık lan
sen rahat ol koç, 10 bin TL de olsa ilk gün o PS5 i alacam, Allah izin verirse. Fotosunu sana yollarım duvara posterini asarsın.
Vurun kahpeye!
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Pc master race
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sizden de aşırı yandaslik seziyorum.quote:
Orijinalden alıntı: TheNewAtilla
En çok da psboylara üzüldüm. Pssd 5’i de alamayacaklar.
Bu arada bazı arkadaşlarda “silivri hasreti” görüyorum.
-
Güzel demişsin ancak cahil kesim forumda takılmıyor zaten. Ayrıca takılanlardan AKP oy atanları da siyasal islam ile kandırıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: erenyildiz0
Forumda 18 yaş altı çok kişi olduğunu varsayarak yazıyorum. Arkadaşlar, hükümetinizi düşünerek seçin. Anneniz, babanız destekliyor diye değil. Tüm dünyada ekonomik kriz yaşanırken neden en çok etkilenenlerden birinin sizin ülkeniz olduğunu sorgulayın. Gelişmiş ülkelerde çalışma düzeni çok daha fazla kısıtlanmasına rağmen neden sizin paranız hepsinin karşısında değer kaybediyor araştırın. Elin x memleketlisinin 1 haftalık ücretiyle sahip olabildiği ürünü, siz alabilmek için neden aylarca para biriktirip, taksit ödemek zorunda kalıyorsunuz düşünün. Kararı incelerseniz golf sopası gibi ürünler de aynı kapsamda incelenmiş. Oyun oynamayı, film izlemeyi, kitap okumayı dahi anlamamış, hobileri lüks gören yöneticiler tarafından yönetilmeyin.
Ignorance is bliss.
-
-
İzahı olmayan şeyin mizahı olur
Şunu alınca verdiğin parayla adamlar arge yapıyor daha iyi kartlar üretiyor.
Konsol alsan verdigin paranin yarısı vergi. Vergilerlede ülkemiz kalkınıyor biliyorsun
Sen yinede ilk gün alma. İlk party bozuk çıkarsa ağlarsın sonra
Ps4 u de ilk gün aldım 3 sene sorunsuz oynadım, Pro yu da çıktığı gibi aldım çok şükür sorunsuz devam. O tür sorunlu partiler ps3-xbox360 zamanıydı sen meraklanma.quote:
Orijinalden alıntı: TheNewAtilla
Sen yinede ilk gün alma. İlk party bozuk çıkarsa ağlarsın sonra
Iyimser rakam bunlar prolarin fiyati o kadar zaten
Sen ne iciyorsun hocam ? Ne 3500 ü vatanda ps4 pro 5000 tl ve stokta yok. Stoga gelince 6 7 binden assagi olmaz. En son ne zaman baktin 6 ay önce mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islandman -- 19 Nisan 2020; 6:3:14 >
Ohh sanki çok az vergi veriyoruz bide bunuda koyun medya zaten satılmış bunu çıkıp kimse demez anca gerekli yok şöle böle derler niye reis para istiyo kasa boş niye oğlana yeni araba alıcaz ülkeyi sömürdünüz be fakir kesimde bile alıcak bişey kalmadı artık nerden seviceklerini şaşırdılar yakında evde ateş yakarız ekmek kemiriz konsoll araba ev bunlar haram allah yanımızda sizin ben sıfatınızı akp oy vermeye devam edin siz ps 5 artık 15 bin oyunlar 800 tl falan olur dolar 8 tl görürse şaşırmam vergiden geçinen ülke mi olur şaka gibi.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Kasaları boşalttılar tabi, paranın bir yerden gelmesi lazım.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Sizleri Allah’a havale ediyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: koftehor1
Hocam ps pro vatanda falan 3500 bandında. Ps5 5000 civarı gelir diye düşünüyorum
Nee 3500'i, 5000'e satıyorlar..Ps5'te 7000'den aşağı gelmez bu gidişle.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X