Şimdi Ara

Oyun Konsollarına Ek Vergi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
1
Favori
5.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koçlar boş konuşmalarınız avrupalıdan konsol vergisi alınan 70€ gerçeğini değiştirmiyor.
    Birde ülkemde yaşadığım halde doğruyu söylememe rağmen beni almancı yapanlar da var işte bu kafada olan sizlerin cahilliği bakidir :) Gelde buna gülme şimdi.Birde benle aynı oy hakkından bahsedenlermi dersin yok kendini özel hissedenmi ararsın.
    Ya bi gidin kardeşim sizin alayınız zaten bahane arıyorsunuz.Kendi zihniyetinizin yapmadıklarına gık çıkartmazsınız çıkartamazsınız çünkü sizde o zeka yok.İşiniz gücünüz burda gerçek olan doğruyu saptırmak.
    Şimdi size gerçeği gösteren fatura kısmınıda atayımda bakın siz gibi işkembeden sallayan yok.Birde biri vardı neymiş kıyafetler 3 4 € ya falan alıyormuş nerede yaşıyon sen ya merak etrim aç bi amazon.de veya .com a girde kıyafet fiyatlarına bak bakalım senmi sallıyorsun benmi koçum !!

Bakın faturaya ayrıntıya bakın bakalım o 65€ luk indirim babalarının oğlu olduğum içinmi yoksa almandan alınan vergi indirimi değilmi.
    Ha bu arada yine çamur atacak cahiller size söylüyorum inanmıyorsunuz ya girin amazon.de ye bikaç ürün alın son satın alma ekranında görürsünüz vergi indirimini kara cahiller!

Oyun Konsollarına Ek Vergi

• almayız olur biter beee amaaaan.
    baydım bu ülkenin insanından zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Hocam ps pro vatanda falan 3500 bandında. Ps5 5000 civarı gelir diye düşünüyorum
    5000 bin tl civarı gelse bedava gibi gelir bana, hiç sanmıyorum. Euro dan hesaplayacaksın.499€dan çıkış yapsa, vergisiz 4bin tl ediyor. Ötv +kdv+%20 gümrük vergisi + kar payı = rahat 8 bin tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 18 Nisan 2020; 22:13:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Perro gibi fanboylar için çok sevindim bu habere. Pc master race ulan
    bu nasıl hazımsızlık lan sen rahat ol koç, 10 bin TL de olsa ilk gün o PS5 i alacam, Allah izin verirse. Fotosunu sana yollarım duvara posterini asarsın.

• Vurun kahpeye!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pc master race

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

En çok da psboylara üzüldüm. Pssd 5’i de alamayacaklar.

Bu arada bazı arkadaşlarda “silivri hasreti” görüyorum.
    Sizden de aşırı yandaslik seziyorum.

• quote:

Pc master race

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenyildiz0

Forumda 18 yaş altı çok kişi olduğunu varsayarak yazıyorum. Arkadaşlar, hükümetinizi düşünerek seçin. Anneniz, babanız destekliyor diye değil. Tüm dünyada ekonomik kriz yaşanırken neden en çok etkilenenlerden birinin sizin ülkeniz olduğunu sorgulayın. Gelişmiş ülkelerde çalışma düzeni çok daha fazla kısıtlanmasına rağmen neden sizin paranız hepsinin karşısında değer kaybediyor araştırın. Elin x memleketlisinin 1 haftalık ücretiyle sahip olabildiği ürünü, siz alabilmek için neden aylarca para biriktirip, taksit ödemek zorunda kalıyorsunuz düşünün. Kararı incelerseniz golf sopası gibi ürünler de aynı kapsamda incelenmiş. Oyun oynamayı, film izlemeyi, kitap okumayı dahi anlamamış, hobileri lüks gören yöneticiler tarafından yönetilmeyin.
    Güzel demişsin ancak cahil kesim forumda takılmıyor zaten. Ayrıca takılanlardan AKP oy atanları da siyasal islam ile kandırıyorlar.
    Ignorance is bliss.

• Para bittikçe vergi artıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 19 Nisan 2020; 1:1:51 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    İzahı olmayan şeyin mizahı olur

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    Şunu alınca verdiğin parayla adamlar arge yapıyor daha iyi kartlar üretiyor.

Konsol alsan verdigin paranin yarısı vergi. Vergilerlede ülkemiz kalkınıyor biliyorsun

• Sen yinede ilk gün alma. İlk party bozuk çıkarsa ağlarsın sonra

• quote:

Sen yinede ilk gün alma. İlk party bozuk çıkarsa ağlarsın sonra
    Ps4 u de ilk gün aldım 3 sene sorunsuz oynadım, Pro yu da çıktığı gibi aldım çok şükür sorunsuz devam. O tür sorunlu partiler ps3-xbox360 zamanıydı sen meraklanma.

• SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt
    Iyimser rakam bunlar prolarin fiyati o kadar zaten

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Sen ne iciyorsun hocam ? Ne 3500 ü vatanda ps4 pro 5000 tl ve stokta yok. Stoga gelince 6 7 binden assagi olmaz. En son ne zaman baktin 6 ay önce mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islandman -- 19 Nisan 2020; 6:3:14 >
  • Ohh sanki çok az vergi veriyoruz bide bunuda koyun medya zaten satılmış bunu çıkıp kimse demez anca gerekli yok şöle böle derler niye reis para istiyo kasa boş niye oğlana yeni araba alıcaz ülkeyi sömürdünüz be fakir kesimde bile alıcak bişey kalmadı artık nerden seviceklerini şaşırdılar yakında evde ateş yakarız ekmek kemiriz konsoll araba ev bunlar haram allah yanımızda sizin ben sıfatınızı akp oy vermeye devam edin siz ps 5 artık 15 bin oyunlar 800 tl falan olur dolar 8 tl görürse şaşırmam vergiden geçinen ülke mi olur şaka gibi.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kasaları boşalttılar tabi, paranın bir yerden gelmesi lazım.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sizleri Allah’a havale ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: koftehor1

Hocam ps pro vatanda falan 3500 bandında. Ps5 5000 civarı gelir diye düşünüyorum

Nee 3500'i, 5000'e satıyorlar..Ps5'te 7000'den aşağı gelmez bu gidişle.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.