Şimdi Ara

Oyun ilerledikçe disk alanı azalıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Assassin's Creed 4 oynuyorum, oyuna başlamadan 72,0 GB, oyunda bi 3 saat oynadım azaldı. Şimdi baştan başladım. Geçenkinde baya ilerlemişti 67 GB'a kadar düştü. Napabilirim?

Oyun ilerledikçe disk alanı azalıyor.

• Oyunun kayıt dosyalarının o kadar yer kaplaması saçma oyun için görüntü vs alıyorsan olabilir.
    (Oyuna baştan başlayıp boyutu arttırın)Benim tavsiyem Ashampoo Hdd Control 3 indirin direkt indirme linki:TIKLA kur 10 günlük deneme versiyonudur. emaille kaydedip +30 gün uzatabilirsin. Neyse kurduktan sonra aç ''Disk Alanı Gezgini''ne tıkla. Boyutu azalan disk hangisi ise onu seç sonra inceleye tıkla bittikten sonra o diyagramı aşağı çek sadece dosyalar gözüksün oranın resmini çek kaydet . Sonra oyunu oynadıktan sonra yani 3-4 gb dosya dolduktan sonra programı aç yine ''Disk Alanı Gezgini''ne tıkla. Boyutu azalan diski seçip incele ye tıkla bitince diyagramı aşağı indir ve kaydettiğin resimle karşılaştır farklı olan dosyanın neyin nesi olduğunu araştır veya buraya adını falan yaz. Resmini atacaksan özel dosyaların varsa paintten kesip falan ayarlayabilirsin. Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd ile aşırı yavaş açılma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.