Şimdi Ara

Oyun ile ilgili birkaç soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladımda Kripton serverinde, 16 seviye kadar kastım fakat hala çözemediğim yerler var. Birincisi pazar nasıl kuruluyor eşya satmak için, ikincisi şehirler arası teleport gibi birşey yokmu yürümesi çok zor oluyor, üçüncüde kestiğim metinden lolipop diye bişiy düştü, Ne işe yarıyor?

• 1- Marketten 500 yanga paket alman gerekiyor.
    2- 2. köye gitmek için yürümek zorundasın.Diğer yerler için Işınlayıcı var.
    3- Pek bilgim yok ama sağ tıklayınca item felan mı çıkıyordu Tam ben de bilmiyorum.
  • 1- Pazar kurmak icin marketten paket alıcaksın [500Yang] uzerine sag tıklicaksın kutular cıkıcak onune itemi ustune surukle ve bırak fiyat yazıcagın kısım acılıyor onada istedigin fiyatı yazıyorsun [ Yang Hesabından ][1M = 1000000 Yang Gibi ] Sonra isin bitince alt tarafta tamam var basınca pazar kurulmus olacaktır.

2-Sehirler arası teleport yok yurumek zorundasın ancak 25 Leveldan sonra at alabilirsin veya zırhına hız tası basarak veya EP ile ruzgarın ayakkabısı alarak daha hızlı gidebilirsin [ EP= Ejderha parası gercek parayla alınıyor ]Dier yerler icin ısınlayıcı var sehirde.

3-Lolipoptan [ Kutsama - Pot Veya Barlar (50.000 Yanglik Bar Cıkarsa Markete Satınca 50.000 Yang gelir sana ) ]
    En iyisi pazar fiyatlarına gore satmak cunku genelde icinden pot veya bar cıkıyor

Umarım yardımcı olmusumdur.

• Teşekkürler arkadaşlar. Bir paket alınca tek bir sefer marketmi kurabiliyoruz yoksa artık sürekli kurabiliyormuyuz tek paketle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

Teşekkürler arkadaşlar. Bir paket alınca tek bir sefer marketmi kurabiliyoruz yoksa artık sürekli kurabiliyormuyuz tek paketle?

Tek seferlik malesef.
  • Pekala
  • Peki arkadaşlar Bankada yani depocuda sadece 1 sayfamı yerim var. Hemencik dolduda.

Birde yeni bir koku görevi için misk yağı istiyo kaç leveldir nerden buluyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 6 Haziran 2010; 1:49:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki arkadaşlar Bankada yani depocuda sadece 1 sayfamı yerim var. Hemencik dolduda.

Birde yeni bir koku görevi için misk yağı istiyo kaç leveldir nerden buluyoruz?

Deponu arttırmak için EP ile satılan bir item var.

Misk Yağı'nı da 1 EI karşılığı siteden alabilirsin. O görev kalsın bence ödülü işe yaramaz.
  • Peki. 19 levelde hiç görev kalmadıda level kasamaz oldum

Birde metin taşlarından beceri kitapları düştü 4-5 tane isimleri aklımda değil. Onlar ne işe yarıyor. Çok soru soruyorumda yeniyim napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 6 Haziran 2010; 12:52:11 >
  • quote:

Peki. 19 levelde hiç görev kalmadıda level kasamaz oldum

Birde metin taşlarından beceri kitapları düştü 4-5 tane isimleri aklımda değil. Onlar ne işe yarıyor. Çok soru soruyorumda yeniyim napalım

Skill becerinin artırıyor. M1 olan skillini M2 yapar.Ama kesin yapacak diye birşey yoktur.Yanma ihtimali de var. Şu an 19 Lvsin galba.Onun için daha hiçbir sikilin M1 olmadığı için kulanamıyorsun. Birde her kitap işine yaramaz. Savaşcı Bedensel isen hava kılıcı, kılıç çevirme ,hamle vb kitaplar işine yarar.Diğer kitaplar öbür karakterlerin işine yarar.Umarım yardımcı olmuşumdur.

• Peki teşekkürler. Kaç levele kadar 1. köyde kasmalıyım? [UG] M2 MultiHack v8.0 diye bir program indirdim moblock filan var yaratıkların hepsini yanıma getiriyo sonra auto atak var tıklıyorum, öyle kendi kendine kılıç sallıyor. hiç kullanışlı değil yüzde vermiyor hiç. Elle bile ondan daha seri kasıyorum.
  • o hackte atak ve move u 1.9 yap hit i 1 yap diğerlerini elleme gerksiz istersen wallhack kulln

bu arada senin galipolideki char noldu ?
  • ROnarkı bırakalı oldu baya. KO'yuda yeni bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 7 Haziran 2010; 23:29:06 >
  • p.m attım
  • @JaSoN_
    Hile vb. şeyler konuşmak yasak haberin olsun.
  • Oyunda 100 kişi oynuyorsa 75i botla kasıyor Elle kasan partyleri yakalasam kasıcam ama yokki. Zaten bu bottanda hiç bişi anlamadım milletin üstüne filan gidiyo yaratıklar oto para alma filan var, Ben yapıyorum hiç bişi olmuyor
  • quote:

Oyunda 100 kişi oynuyorsa 75i botla kasıyor Elle kasan partyleri yakalasam kasıcam ama yokki. Zaten bu bottanda hiç bişi anlamadım milletin üstüne filan gidiyo yaratıklar oto para alma filan var, Ben yapıyorum hiç bişi olmuyor

Boşver hocam sen el ile kas.Oyunun zevki o zaman çıkıyor.
  • İstersen turkuaz sarı bayrağa gel seni kasayım . 57 LVL'im ben . 1 günde 30 lvl e kasarım . item falanda ayarlarım . oyunuda öğrenmendede yardımcı olurum .
  • Turkuaz sarı bayrak ne oluyoki
  • quote:

Turkuaz sarı bayrak ne oluyoki

Turkuaz serveri sarı krallık
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.