Şimdi Ara

OYUN İÇİN ULTRABOOK??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
2
Favori
12.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Toshiba ultrabook var, 8gb ram 2GHz işlemcisi var merak ettiğim Pes 15 yada NFS most wanted, Ashpalt tarzı oyunları oynayabiliyorum, LOL yada Smite tarzı oyunları online oyunları oynarken sıkıntı çıkarır mı ısınma problemi gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: --MisT--

MERHABA ARKADAŞLAR BU YAZ YENİ BİR BİLGİSAYAR ALACAĞIM. İLK AMACIM OYUN OLACAK. FİYAT KONUSUNDA 2000 TL'YE KADAR ÇIKABİLİRİM. BU YENİ ULTRABOOK TEKNOLOJİSİNİN OYUN ALANINDAKİ PERFORMANSINI MERAK EDİYORUM. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

Genellikle oyun oynamak için dizüstü bilgisayarlar ultrabooklar tercih edilmemekte ve bu konuda masaüstü bilgisayarlar tercih ediliyor.Ama benim yaz tatilinde seyehat durumumuz olduğundan ve kaldığımız akrabada internet ve bilgisayar olmadığından dizüstü bir bilgisayar almıştım.Bilgisayar:Acer Aspire V5 serisinden,8 Gb RAM,2 Gb ekran kartı var ve ben çok memnunum.Ama dediğim gibi bir seyehat durumu yoksa masaüstü herkes tarafından tercih edilmekte.Bence öyle bir durumdada ultrabook yerine notebook al çünkü bazı notebookların özellikleri ultrabooklara çok benziyor ve fiyatı da az oluyor(Gold'dan aldım bilgisayarı 1.600 liraydı ve yaklaşık 400 lira indirimliydi).Benim de amacım oyun ve bilgisayarda 5-6 oyun olmasına rağmen neredeyse hiç kasmıyor(Notebook alırsan onu virüslerden koruyacak bir program indir bende trojan v ebirkaç virüs var bilgisayarın anasını ağlattılar )

• KatakIysm K kullanıcısına yanıt
    Benim bilgisayarım da aynı özelliklerde ve LOL pek ısındırmıyor soğutucu alırsan hiç problem yapmaz.
  • arkadaşlar siz kpnuyu hiç anlamıyorsunuz. ultrabooklar oyun oynamaz değil, oyun için tasarlanmamış demek gerekir. bir pc de gt serisi kart olmuş ya da olmamış mesle bu değil. mesele bu cihazlarıj az da olsa HIZLI ve GÜVENİLİR olmasıdır.
    bu cihazların donanımına bakıyoruz ma hiç tdp değerlerine bakıypr muyuz? bakın işlemciler ne olursa olsun sonuçta birer entegredir. şimdi en basitinden ses entegreleri belli volt ve amper değerlerinde belli sınırda watt kazanç sağlar. işte işlemciler de voltaj ayarı sayesinde belli frekanslara ya da performansa çıkar ve düşer.
    ultra book sınıfı makinelerin donanımları da düşük enerji ile çalışır yapı gereği ve sıkışık ve de narin yapıları yüüzünden sıradan dizüstğlere göre bile nazaran daha yavaş çalışır. ya da çalışmaz ve çok ısınır ve çabuk eskir.
    bu yüzden bu cihazları özellikle pyun ile çok zorlamamak gerek.
    ne biliyim video izlemek ya da seyahattaki işler için kullanılır.
    bakın mobil cihazlar asıl iş maksadı ile kulanılmaz. tabi öğrenci olup oynadığın en baba oyun pes ise bilemem.
    ama bu cihazlarla gta ıv ya da v oynarsanız yanar.
    size şöyle izah edeyim. eski lenovo dizüstümün aynısı dahil pek çok netbook sahibi geçmişte yavaşlıl ve erken bozulan bataryadan şikayetçi idi. eh abi sen most wanted oynarsan ısındığında bataryayı çıkartmazsan tabi bunlardan şikayet edersin:)
    o yüzden bu konunun başlığı bile abes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

arkadaşlar siz kpnuyu hiç anlamıyorsunuz. ultrabooklar oyun oynamaz değil, oyun için tasarlanmamış demek gerekir. bir pc de gt serisi kart olmuş ya da olmamış mesle bu değil. mesele bu cihazlarıj az da olsa HIZLI ve GÜVENİLİR olmasıdır.
    bu cihazların donanımına bakıyoruz ma hiç tdp değerlerine bakıypr muyuz? bakın işlemciler ne olursa olsun sonuçta birer entegredir. şimdi en basitinden ses entegreleri belli volt ve amper değerlerinde belli sınırda watt kazanç sağlar. işte işlemciler de voltaj ayarı sayesinde belli frekanslara ya da performansa çıkar ve düşer.
    ultra book sınıfı makinelerin donanımları da düşük enerji ile çalışır yapı gereği ve sıkışık ve de narin yapıları yüüzünden sıradan dizüstğlere göre bile nazaran daha yavaş çalışır. ya da çalışmaz ve çok ısınır ve çabuk eskir.
    bakın mobil cihazlar asıl iş maksadı ile kulanılmaz. tabi öğrenci olup oynadığın en baba oyun pes ise bilemem.
    size şöyle izah edeyim. eski lenovo dizüstümün aynısı dahil pek çok netbook sahibi geçmişte yavaşlıl ve erken bozulan bataryadan şikayetçi idi. eh abi sen most wanted oynarsan ısındığında bataryayı çıkartmazsan tabi bunlardan şikayet edersin:)

Size pek katılmıyorum.

Kendim Razer Blade 2014 13.3inch ultrabook sahibiyim. Neden bunu tercih ettim? Çünkü oyun oynamayı seviyorum. Sürekli işim gereği ülke ülke dolaşmak zorundayım(gerçi zorlama değil severek yapıyorum orası ayrı ) Ve çok hafif olması en önemli tercihim. En hafif oyun oynatacak (sevdiğim oyunları) ne var? ultrabook. Ultrabook'ta oyunları zorlamadan oynatacak ne var diyince içindeki 870m gtx gibi deli bir gpu su olan razer blade var. Hal böyle olunca tek seçim olarak karşıma çıkıyor. Şimdi ben gidip 3kiloluk oyuncu laptopu niye alayım? Asıl bana o 17-18inçlik laptoplar komik geliyor. ya da evimdeki 10kiloluk desktopu nasıl taşıyayım?!

Yani benim gibi insanlar için ultrabook tek çözüm.

Bu şarj çıkarma hadisesi eski laptoplarda ok ama yeni teknolojilerde pek geçerli değil artık.

Isınma olayı her alette var. Ondan kaçabilmek pek mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

quote:

arkadaşlar siz kpnuyu hiç anlamıyorsunuz. ultrabooklar oyun oynamaz değil, oyun için tasarlanmamış demek gerekir. bir pc de gt serisi kart olmuş ya da olmamış mesle bu değil. mesele bu cihazlarıj az da olsa HIZLI ve GÜVENİLİR olmasıdır.

Size pek katılmıyorum.

Kendim Razer Blade 2014 13.3inch ultrabook sahibiyim. Neden bunu tercih ettim? Çünkü oyun oynamayı seviyorum. Sürekli işim gereği ülke ülke dolaşmak zorundayım(gerçi zorlama değil severek yapıyorum orası ayrı ) Ve çok hafif olması en önemli tercihim. En hafif oyun oynatacak (sevdiğim oyunları) ne var? ultrabook. Ultrabook'ta oyunları zorlamadan oynatacak ne var diyince içindeki 870m gtx gibi deli bir gpu su olan razer blade var. Hal böyle olunca tek seçim olarak karşıma çıkıyor. Şimdi ben gidip 3kiloluk oyuncu laptopu niye alayım? Asıl bana o 17-18inçlik laptoplar komik geliyor. ya da evimdeki 10kiloluk desktopu nasıl taşıyayım?!

Yani benim gibi insanlar için ultrabook tek çözüm.

Bu şarj çıkarma hadisesi eski laptoplarda ok ama yeni teknolojilerde pek geçerli değil artık.

Isınma olayı her alette var. Ondan kaçabilmek pek mümkün değil.

Yazdiklarimi tekrar mi azayim?
    o pc de donanim olmasi o donanimi tam kapasite calistirmana izin vermez!
    Tamam oyun oynarsin. Ama neden dedin mi hic masaustundeki 256 kartlar dizustulerin gt sersi kartlari ezip geciyor?
    Isinma evet jer alette ar ancak ultrabooklarin bazilarinda fan bile yok. Onu nasil halledecez? Hem 3 kilo dizustu mu kaldi? 15 inc 1.6 kilo oluyor ki? 18 22 incler 2.5 kilo civarinda aetik. Ama genis kasa sayesinde hem daha saglam hem daha iyi soguyor. Ve isinmanin parcalara etkisi inanilmazdir.

• zombi7406 Z kullanıcısına yanıt
    Ultrabook'umda donanımı tam kapasite kullanıyorum. Bu cümlen olmamış. Sıcaklıkla ilgili iki tane uyuz eden nokta vardır mobillerde. 1. cpu throttling. Sıcaklık aşırı arttığında cpunun hızı kesilir bu da performansa yansır. Sıcaklıkla ilgili ikinci sorunsa alet aşırı ısınırsa elin kolun dizin pişer kullanamazsın.

masaüstü ile ultrabookları,laptopları karşılaştırırken sana tavsiye veriyolu (64 128 256bit) veya ram ile değil gpu içerisindeki shader/rop sayısı ile ve gpu core clock/ ram clock hızı ile karşılaştır. Yoksa laptoptaki GT650M ile GTX650 i karşılaştırmaya uğraşırsan aradaki farkın kaynağını anlayamazsın. Sonrada buraya gelip laptop alan tam kapasite donanımını kullanamaz gibi anlamsız cümleler sarfedersin.

17 inch olan benim gördüğüm oyuncu laptopları 3 kilodan başlıyor.
    15 inç olan 1.6kilo laptop görmedim. Oyuncu laptopu zaten görmedim. Belki vardır linkini atarsan bilgilenmiş olurum.

Büyük laptop daha iyi soğuyor çünkü büyüyünce içine koyulan soğutma aksamı ona göre oluyor. Ama yine söylüyorum, benim gibi iş gereği sürekli oradan oraya koşturan biriysen büyük laptop hamallıktır. Yaşadım biliyorum. Isınmanın parçalara etkisi vardır. Zaten ilk başta belirttiğim cpu throttling gibi zavazingoları bu amaçla çıkarıyorlar.

Sonuçta, evimde imzamda mevcut olan sistemim, yola çıkınca da gül gibi geçinip gittiğim bir ultrabookum var. Ben halimden memnunum. Demem o ki, ultrabookları hemen kestirip atmayın.

• bakguzel kardesim sen hala beni anlamadin ki.
    ben diyorum ankara sendiyon....
    ben sana gt mobil kart ile gtx masaustunu karsilastirdim demedim. kastettigim kart fx serisi idi:-) :-) :-)
    birisi 128 bit oburu de 128 bit. bjrisi 256 kart. birisi paylasimsiz 1 gb.
    birisi 450 mhz birisi 250 mhz.
    gel kapistiralim. o gt ile most wanted ac son ayari ver sapitir. fx serisi ise her turlu acar.
    crysis fx ile driver cakismasi yuzunden acilmaz. gt ile acilsa da kapanmaz:-)
    her turlu gt serisini fx bile gecebilirken, bunun nedeninin ise senin de kabul ettigin asiri isinma nedeni ile islemcinin kendini anlik durdurmasi iken bunu daha da kucuk bir ortamda nasil tam kapasite calistirabilmekle bagdastiriyorsun anlamiyorum? sen o karti bir ultrabookta bir de dizustunde karsilastir, arada ya performans farki alacaksin ya uzun vadede soguk lehim, batarya bosulmasi, gpu crash alacaksin.
    evet daya islemciyi ultrabooka al performansi. ama bu sefer de ultrabook un felsefesi olan dayaniklilik ve uzu bataryayi kaybedeceksin.
    bak sana bir ornek. eskiden netbooklar vardu. millet aldi aceri asusu. ben lenovo aldim. su efsane modeli. millet xp ile pes 2006 bilr acamiyorken ben nasil pes 2009 u win 7 ultimate ile ve oyunu cd den calistirarak oynadim? gram kasmadan?
    bak anlatiyim. bazi netbooklarda fan bile yok. ki bazi ultrabooklarda bile:-)
    o pc lerle sen counter strike bile oynsyamaz facede sohbet acamazsin.
    lenovoda hem fan var hem bir kendinde bir de sony de olan spgutucu parca. evet netbooklarda sogutucu parca olmaz. fan oyle doner durur, iman gucu ile sogutma:-)
    ki o parca sayesinde lenovo da sony de inanilmaz incedir. bak burda senin ince olmak sogutmaya engel teorini curutuyor:-)
    gelelim ultrabooklara.
    bir arjadasimda vardi. iyi hizli pc. ki lonovk marka. ama isindi mi kut performans kilidi:-)
    ki bu koruma lenovoya ozgu. eger hp gibi bir markadan alirsan eninde sonunda makineyi kaybedersin.

Ben seni gercekten anlamiyorum. Emin ol anlamaya calisiyorum. Yoksa bir daha yazmazdim.

Bir onceki mesajinda: "Ama neden dedin mi hic masaustundeki 256 kartlar dizustulerin gt sersi kartlari ezip geciyor?" diye yazdin ben de o sebeple masaustuyle *gtx mobil *gt m karsilastirdigini dusundum.

Simdiki mesajinda ise : "ben sana gt mobil kart ile gtx masaustunu karsilastirdim demedim. kastettigim kart fx serisi idi" diyorsun. FX ten kastin AMD mobility radeon serisi oldugunu varsayiyorum.

Boyle celiskili mesajlar yazip nereye varmaya calisiyorsun anlamadim. Anlamadigim nokta orasi.

Bir de ince olmak sogutmaya engeldir demedim. Daha buyuk olunca daha iyi sogur dedim. Yazdigim teori degil, pratikte olan birsey.
    Bak ne yazmisim: "Büyük laptop daha iyi soğuyor çünkü büyüyünce içine koyulan soğutma aksamı ona göre oluyor"

Sonuc olarak ultrabook oyun icin alinabilir. Ama hangi ultrabooku aldigin onemli. Ve bir de senin ne kadar mobil olma durumun var o onemli. Yoksa al desktop gec.

• quote:

Ben seni gercekten anlamiyorum. Emin ol anlamaya calisiyorum. Yoksa bir daha yazmazdim.

Bir onceki mesajinda: "Ama neden dedin mi hic masaustundeki 256 kartlar dizustulerin gt sersi kartlari ezip geciyor?" diye yazdin ben de o sebeple masaustuyle *gtx mobil *gt m karsilastirdigini dusundum.

Simdiki mesajinda ise : "ben sana gt mobil kart ile gtx masaustunu karsilastirdim demedim. kastettigim kart fx serisi idi" diyorsun. FX ten kastin AMD mobility radeon serisi oldugunu varsayiyorum.

Boyle celiskili mesajlar yazip nereye varmaya calisiyorsun anlamadim. Anlamadigim nokta orasi.

Bir de ince olmak sogutmaya engeldir demedim. Daha buyuk olunca daha iyi sogur dedim. Yazdigim teori degil, pratikte olan birsey.
    Bak ne yazmisim: "Büyük laptop daha iyi soğuyor çünkü büyüyünce içine koyulan soğutma aksamı ona göre oluyor"

Sonuc olarak ultrabook oyun icin alinabilir. Ama hangi ultrabooku aldigin onemli. Ve bir de senin ne kadar mobil olma durumun var o onemli. Yoksa al desktop gec.

iste hayatinda gpu nedircpu nedir bilmeyeni kaalealip cevaplarsam boyle oluyor
    beguzelim fx serisi gpu mu da amd diyorsun_
    bari netten ara fx serisi gpu diye.
    fx5200 fx5500 fx5700 gibi kartlari gorurdun.
    bu kartlar 2002 lerden sonra cikmis kartlardir. o kadar eskiler ki artik calisanlarini bile bulmak cok cok zor
    istegram bilgi olmadan bana cevap vermeye kalkarsan suu bu olur.
    dedigin olaya gore kalinlik azaldikca soguma daha da azalmali ama dedigim gibi pek cok pc cok ince lmasina ragmen pek cok hp pc lerden katkat iyi sogutuyor. anlamadigin pc sogutmateknikleri.
    dizustuler yuksekbasinc alani ile sogutulur.
    bin turlu ayrintidan bahsederdim de senin kafan almayacak. ki onu gectim fani hatta sogutucusu bile olmayan bazi modellere sahip olan bir turde sen oyun oynamaya kalkiyorsun. anca gulerim buna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

iste hayatinda gpu nedircpu nedir bilmeyeni kaalealip cevaplarsam boyle oluyor
    beguzelim fx serisi gpu mu da amd diyorsun_
    bari netten ara fx serisi gpu diye.
    fx5200 fx5500 fx5700 gibi kartlari gorurdun.
    bu kartlar 2002 lerden sonra cikmis kartlardir. o kadar eskiler ki artik calisanlarini bile bulmak cok cok zor
    istegram bilgi olmadan bana cevap vermeye kalkarsan suu bu olur.
    dedigin olaya gore kalinlik azaldikca soguma daha da azalmali ama dedigim gibi pek cok pc cok ince lmasina ragmen pek cok hp pc lerden katkat iyi sogutuyor. anlamadigin pc sogutmateknikleri.
    dizustuler yuksekbasinc alani ile sogutulur.
    bin turlu ayrintidan bahsederdim de senin kafan almayacak. ki onu gectim fani hatta sogutucusu bile olmayan bazi modellere sahip olan bir turde sen oyun oynamaya kalkiyorsun. anca gulerim buna

"-Fx serisi gpu mu da AMD diyorsun" diye soru sorup ondan sonra kalkip fx5200 fx5500 fx5700 den (bu kartlar NVIDIA GPU kartlaridir zira bende FX5200 vardi.) bahsetmek ne demektir?

Zaten AMD sadece GPU da uretmiyor. CPU da uretiyor. Ornegin ben AMD FX8350 CPU kullanicisiyim.

Kaldi ki bu yazdiklarinin yapmaya calistigin karsilastirmayla uzaktan yakindan alakasi bile yok. Ben yine senin ilk mesajina alinti yapayim

"Ama neden dedin mi hic masaustundeki 256 kartlar dizustulerin gt sersi kartlari ezip geciyor?" Sen zamanin FX serisi kartlarini kastediyorsan zaten konuyla hicbir alakasi yok. Cunku gunumuzdeki laptop ultrabook duzeyindeki kartlarla yarisacak durumda degiller artik.

Alakasiz konusup ortami bulandirmaya calisiyorsun. Cunku isin icinden cikamiyorsun.

Ayrica 1988 den bu yana PC kullaniyorum, 8086 yla basladim. Bilgisayar bilgim cokta iyidir. Sadece senin cehaletin neresinden tutarsan elinde kaliyor. Bu konuya hangi duayeni cagirsam sana gulup gececektir.

EDIT: Kendi kullandigim ultrabookla cokta guzel oynuyorum oyunlari. Bir sorunumda yok. Zaten icerisinde cogu oyuncu laptopunda dahi bulunmaya m870gtx ekran karti var. Herseye yetiyor keyifle oynatiyor. Daha neyin tantanasini yapiyorsun anlamadim ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 19 Şubat 2015; 17:02:20 >

• arkadas, nerden gelirboyleleri bana.
    parayla mi veriyorlar bilmem ki:-)
    ben fx serisi kart dedigim de amd fx mi diyen ben miydim sen mi:-) :-) :-)
    yok bilmem ne zamandan beri pc kullaniyormus da yok ultrabooklarda su kart varmis da hala ayni sacmaliklarda diretiyorsun. neyin kafasini yasiyorsun ne iciyorsun da bu hale geldin merak bile etmiyotrum:-)
    guzel kardesim o cihazlarda ne takarsan tak tam verim alamazsin. onun sebeplerini daha once yazdim. bir daha yorma beni otur oku.
    misal bahsettigim gt serisi laptop gpularinin aslinda nvidia go7200 serisi oldugunu, 1 gb dahili belleginden ve oyunlardaki bazi ozellikleri desteklemesi haricinde bir numarasi olmadigini bilirdin.
    bu nedenle cok cok yavas bir karttir ve belli oyunlari belli derece oynatir. daha yuksek performans almaya kalkarsan sapitir.
    ultrabooklara ben ust duzey komponent takilamaz mi dedim nerden cikardin bunu ki:-)
    dedim ki ne takarsan tak belli bir duzeyin hstunde performans alamazsin. sen bana oyun oynuyorum diye sacmala.
    oynarsin takila takila. sonra ayni sisteme sahip bir laptop getir performans neymis gorursun. masaustune zaten girmiyorum.
    ben sana fx serisi gpu dedigimde amd mi abi diye sacmalaya sanki benim de bir sey bilmeyen ben oluyorum ya en cok orasi komik. harbi ya ne iciyon soylesene:-) :-)

Tamam üstad. Sen süper biliyorsun bu işi. Anladım şimdi. Ultrabookta oyun filan oynanmaz. Bende mallık ettim 2000dolar verip ultrabook aldım. Keşke seninle daha önce tanışmış olsaydık şimdi param cebimde kalmış olurdu. Te Allah'ım bak bakalım videoya , oynanıyor mu oyun oynanmıyor mu?!

https://www.youtube.com/watch?v=iWU80Uy3UfQ

Oraya girmişken diğer linklere de tıkla watch dogs olsun assasin's creed unity olsun..

Çözünürlüğe de dikkatini çekerim ayrıca. 3200x1800

Hala gelip ultrabookla oyun oynanmaz diye zırlama burada.

• offf allahim ben oynanmaz mi dedim. sen nerenle okuyorsun bilmiyorum acaba ondan mi anlamiyorsun
    oynarsin her turlu oynarsin. ama bu, 5830i ile flash player kullanmaya benzer.
    oynadigin oyunda sadece kistas cozunurlkuk mu? hichayatinda video ayari yaptin mi
    yok.
    ac bakaliim bir gta v ya da iv bir bak bakalim ayarina?
    hadioynadin performans da aldin?
    eee 2 sene gecmeden ya pili biter ya islemci soguk lehim yapar.
    yapmaz deme 2 sene sonra senin bu foumda ultrabookum islemci kaldirdi anakarttamiri lazim diye baslik acarsan hatilatirim
    yok yani ben snki katiyen oyun oynanmaz oyun kurmaya kalkinca pc ekraninda bu pc de oyun oynanmaz yazisi cikar yazdim sanki de:)

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103009145&p=1#103009145

• @deniztns nickli uye para vermis, siz ne deseniz anlamayacaktir zoruna gitmis muhtemelen.

ama diyaloglar cok komik biri termal trothing diyor oburu sen benim kim oldugumu biliyon mu

• quote:

Orijinalden alıntı: torku42

@deniztns nickli uye para vermis, siz ne deseniz anlamayacaktir zoruna gitmis muhtemelen.

ama diyaloglar cok komik biri termal trothing diyor oburu sen benim kim oldugumu biliyon mu

ben de harbiden kafa mi buluyor diye dusundum bir ara. sonra cevap vermesi cok hosuma gitti. bilmem ta ne zamandir pc kullanitpyorum duyum buyum de sonra fx serisi gpu diyince amd fx serisi cpu ekran karti degil ki diye cevap ver
    yok bir de harbiden oylr birisi ise cidden komik

• Ultrabook'larda fiyat/fayda oranini belirlemek biraz zor bence, benimde 2000tl civari tavsiyeye ihtiyacim var.

Bu arada termal trothingin bir cihazda ki etkilerini en basitinden lg g3'te gorebilirsiniz, cihazda her bi donanim var, tasarim falan jilet gibi gel gelelim yaniyor akmiyor gitmiyor:) sektorde ''lg etkisi'' diye bir tabir olustu.

• quote:

Orijinalden alıntı: torku42

Ultrabook'larda fiyat/fayda oranini belirlemek biraz zor bence, benimde 2000tl civari tavsiyeye ihtiyacim var.

Bu arada termal trothingin bir cihazda ki etkilerini en basitinden lg g3'te gorebilirsiniz, cihazda her bi donanim var, tasarim falan jilet gibi gel gelelim yaniyor akmiyor gitmiyor:) sektorde ''lg etkisi'' diye bir tabir olustu.

evet g serisi inanilaz isiniyor. bir arkadasimda vardi g2 mi 3 mu bilmem. ele alinmaz:-) iki sene sonraya cikmaz o cihaz. ama kim 2 seneden fazla kullaniyor ki telefonu:-)

• Oyun ultrabook konseptine biraz ters kaçıyor. Hem hafif olsun, hem ısınmasın hem pili çok gitsin diye ultrabook konseptini yaratacaksın, sonra bir dizüstünü en çok zorlayacak program türü olan oyunları oynatmasını isteyeceksin. Oyun oynayamazmısın? Elbette oynarsın ama ultrabook kullanmanın hiçbir anlamı kalmaz. Adam gibi ekran kartı 50-60 watt güç çekecek, pil ömrünün, sessiz ve serin çalışmanın, hafifliğin içine edecek ve ultrabook kullanıyorum diyeceksin! Sen yalnızca adında ultrabook olan sıradan bir dizüstü kullanıyor olacaksın o kadar.

Yukarıdaki arkadaş Razer örneğini vermiş de o kadar ısındıktan, o kadar ses çıkardıktan sonra normal dizüstünden incelik dışında ne farkı kalacak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.