Şimdi Ara

Oyun İçin N Serisi mi Yoksa Lenovo Y560 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafam çok karışık. Lenovo Y560 sırf oyun ve sinema ... gibi şeyler için üretilen bi bilgisayar olduğu yazıyor vatan'da... Ama ne kadar doğrudur bilmem. Lenovo'lar performans konusunda başarılı mıdır sizce Asus'a Göre. Benim tercihim Y560A-59-050951 = Bu i7

Aslında Asus'ların N serileri de çok hoşuma gidiyor fakat, Asus'un herkes kasasından şikayetçi. Ama okuduğum bi makaleye göre Asus kendi bilgisayarını kendi üretiyomuş. Ne kadar doğrudur bilemem. Asus'da da tercihim N53SN-SZ007V = Bu i5

Lütfen bilindik bilinmedik alınması gereken hangi notebook'sa Yardımcı Olun ...

Sizce Kararlarım Doğru Mudur ?
    Hangisi Olmalı ... ?

• lenovo i7 ise lenovo al
    asus alırsanda fazla fark olmaz ama i7 işlemci daha iyi bir performans sağlar. lenovo kalite olarak iyi performans olarak da güvenerek alabiirsin
  • Y560 işlemcisi ve ekran kartı eskidi artık 2.nesil i7 veya i5 vede nvidia GT500 serisinden kartlı bir notebook bakmanı öneririm.Beklersen lenovo Y570 bekle ama şuan bir Asus N53SN serisi işini rahatlıkla görür.Hem lenovolarda baya bir kronik sorun olduğunu gördüm.Ekran olsun,ısınma olsun.Bende Lenovo Y560lara çok baktım ama gidip inceleyince 2000 TL ye yakın bir para verilebilcek bir notebook değil dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeSToNeBLuee
    Y560 işlemcisi ve ekran kartı eskidi artık 2.nesil i7 veya i5 vede nvidia GT500 serisinden kartlı bir notebook bakmanı öneririm.Beklersen lenovo Y570 bekle ama şuan bir Asus N53SN serisi işini rahatlıkla görür.Hem lenovolarda baya bir kronik sorun olduğunu gördüm.Ekran olsun,ısınma olsun.Bende Lenovo Y560lara çok baktım ama gidip inceleyince 2000 TL ye yakın bir para verilebilcek bir notebook değil dedim.

Seri olarak eski olmasi aslinda sogutuyo bni lenovodan. O kadr yuksek bi bilgisayar 5730 ekran karti :S hadi bari olsun 6500 serisi veya nvidia gt serisi ama 5730 :S
  • 5730'a Kötü mu diyorsun sen?
    6570'le Üç Aşağı Beş Yukarı Denk Bir Ekran Kartı... Benim Gibi Yüksek Ekran Karti İstiyorsan ;
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_39494_HP_Pavilion_DV6-6020ET_LL045EA__i7-2630QM__4_GB__500GB__HD6770__15_6
  • o dv6 ya okadar para vereceğene asus n53sn serisinden laptop alırsın 2 gb gt 550m ekran kartı var
    dv6 ısınıyodu hatta oyle boyle değil yenilerini bilememem ama burda bir arkadaş çok ısındığından dolayı anakartın eridiğini yazmıştı.
    ama yeni serilerini bilemem
    asuslarda ısınma sorunu yaşamazsın sana tavsiyen hpye okadar para vereceğene asus al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lenovo mu acer mi ? arada kaldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.