Şimdi Ara

Oyun için masaüstü mü laptop mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3500 liraya oyun sistemi kuracagım laptop var bende z580 lenovo artık bf3 de bile tad alamıyorum.
    kendi odam var oyun için ilk başta ps4 düşündüm ama televizyon + oyun parası yoracak beni
    şunu söylemek istiyorum hep aklıma takılan bir soru
    mobil grafik kartı örnegin gtx970 laptopda olan kart ile masaüstü 970 performansı aynımıdır
    şimdiden her cevap yazana teşekkürler

• Blimonaromalı kullanıcısına yanıt
    Mobil ekran kartları en iyi ihtimalle masaüstü versiyonların voltaj ve frekans düşürülmüş versiyonu oluyor. Çoğunlukla kırpılmış ve voltaj düşürülmüş oluyorlar yani ciddi performans farkı var. Notebookta ekran kartlarının 150W civarı güç tüketmesi mümkün değil zaten. Ne yeterli güç sağlanabilir ne de yeterli soğutma.

Örnek: GTX 860M = GTX 750Ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darklord Sauron

Mobil ekran kartları en iyi ihtimalle masaüstü versiyonların voltaj ve frekans düşürülmüş versiyonu oluyor. Çoğunlukla kırpılmış ve voltaj düşürülmüş oluyorlar yani ciddi performans farkı var. Notebookta ekran kartlarının 150W civarı güç tüketmesi mümkün değil zaten. Ne yeterli güç sağlanabilir ne de yeterli soğutma.

Örnek: GTX 860M = GTX 750Ti

Çok güzel bir açıklama oldu :) teşekkürler
  • Elinde zaten bir notebook un varsa hem de iyi kötü BF-3 oynatabilecek donanımda , madem kendinize ait free takılabileceğiniz odanız da var ,eğer üni ortamım var oraya da götürüp güncel oyunları oynayabilmem lazım gibi durumunuz,kullanımınız olmayacaksa hiç düşünmeyin masaüstü toplayın.

Samimi söylüyorum dostum , sıfırdan pc toplayacak durumda olsam bütçem de olsa (hiç bir şeyi de özendirmeye , itelemeye çalışmıyorum) şöyle 2k orta seviye mx25aQ tarzı ekran alırdım güzel ideal Skylake oyun donanımları + R9 390X falan alır koltuğuma yayılır oyun oynardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 20 Aralık 2015; 0:37:07 >
  • Bu sistemi tavsiye ederim dostum. Eğer monitörünüz yoksa isteğe göre bir monitör ekleyebilirsiniz. Bu arada Notebook ekran kartları ile Masaüstü ekran kartları arasında fark vardır 2 GTX 970 arasında Masaüstü GTX970 daha güçlüdür.
     Oyun için masaüstü mü laptop mu ?
  • sakın oyun için laptop falan alma ya hiçbir parçası değişmiyor değişse dünyanın parası gidiyor al güzel bir sistem buz gibi soğut kullan.
  • Performansı geçiyorum bak masaüstü her zaman daha performanslı olur ama çok laptop kullandım ısınıyor hangisi olursa olsun ısınıyor elinin altında cayır cayır ısınan bi cihaz sinir bozucu. ısındıkça performans fps düşüyor. oturup 5-6 saat oyun oynarım diyorsan o laptop ateş gibi yanmaya başlayacak. ayrıca 15.6 inç de 17 inç de oyun oynanmaz zevk alınmaz. en az 24 inç 144 hz bir ekran olacak. laptop ekranları 60 hz hep. ayrıca klavye. laptop klavyeleri oyun için değil. sadece msi ın mekanik klavyeli bir laptop u var 15 bin tl fiyaı var. o paraya öyle bir masaüstü kurulur ki gerisini sen düşün.
  • Provisioner

Hiç Düşünmüyorum Masaüstü toplayacagım. Ögretmenlik yapıyorum mobil işler için laptop işimi görür oyun için masaüstü daha mantıklı zaten yarın yetmez bazı donanımlar yükseltme yaparım. :) Eyvallah

enesözel

Facebook profilinde oyuncu klavyesini görünce kesin kararımı verdim.

Captain Sword

Haklısın biraz borcum var böyle ışıklı falan bir sistem kuracagım inşallah :)
  • Blimonaromalı kullanıcısına yanıt
    masaüstü alın
  • PC

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.