Şimdi Ara

Oyun için i5 4460 ve i5 4690

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde oyun oynamak için alacağım. Bu ikisi arasında 300Hz ve 100 lira fark var. Bu farka değer mi yoksa ucuz olanı alıp artan parayı başka şekilde mi kullanayım? Oyunlar için bana 2-3 sene yetsin istiyorum.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    İ5 4590 al 20-30 tl fazla verip 4690 a gerek yok kalan 60-70 tl başka şeylere yatır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Vatanda 4460 485 tl, 4590 557 tl, 4690 594 tl. Aradaki farklar bu. İşlemci arasındaki bu farklar oyuna etki eder mi?
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Vatan soyguna başlamış O farka değmez tabi eksende 510-520 tl idi i5 4590 ona göre söyledim fakat vatan çok abartmış

• qaanx kullanıcısına yanıt
    Vatan olması şart değil başka yerden de alabilirim. Eksen güvenilir bir yer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Vatan olması şart değil başka yerden de alabilirim. Eksen güvenilir bir yer mi?

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/intel-core-i5-4590-330-ghz-lga1150-islemci.aspx

Güvenilirdir İstanbulda yaşıyorsan kadıköy ve Mecidiyeköy de mağazaları var oradanda alabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    i5 4460 vs i5 4590
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu iki işlemci arasında günlük kullanımda 4690 daha akıcı ve hızlı bir kullanım deneyimi sunar mı peki?
  • İyi o zaman 4590 alayım. 200Hz önemli değil o zaman. İlk başta i7 alırım diyordum sonra fiyatları görünce i5 olsun, bari onun en üst modelini alayım demiştim.

Bu işlemciye soğutucu gerekir mi?
  • Havalar serin, stok fanla idare edersin hocam.

Uygun fiyatlı Inventus'ta Deepcool var 65 TL'ye güzel soğutucu 12cm fanlı bakır ısı borulu hani çarpanı kapalı işlemciler için ideal soğutucu, işini fazlasıyla görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Genelde oyun oynamak için alacağım. Bu ikisi arasında 300Hz ve 100 lira fark var. Bu farka değer mi yoksa ucuz olanı alıp artan parayı başka şekilde mi kullanayım? Oyunlar için bana 2-3 sene yetsin istiyorum.

4460 al 400 mhz ocla olsun bitsin işte. :D
  • HD4000 pro varsa ikisindede ucuz olanı al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.