Şimdi Ara

Oyun için bilgisayar önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Oyun için bilgisayar arıyorum, malum sınav dönemi boyunca dandik masaüstüyle idare ettiğim için piyasadan çok uzağım.

Lenovo'nun dokunmatik ekranlı bir modeline baktım, dokunmatik diye fiyatı fırlamış gibi sanki. Genel olarak hep 860m kart kullanılmış. Msi ge70 apache proya baktım, 960m var. Bunun numarası daha yüksek diye daha iyidir diyorum ama cidden bilmiyorum . 4-5 bin tl civarı rome, attila total war,gta5 gibi oyunlarda beni üzmeyecek bir.şey.önerirseniz sevinirim. Üstteki yaptığım yorumlar bilgisizliğimi görebilmeniz içindi bu arada .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O parayla biraz zorlasan 5 bucuk 6 ya yaklassan msi in 970m li ge72 sinin ucuzlarindan bulabilirsin. Marka takintin yoksa monsterdan ayni paraya 980m li de alabilirsin. Ya da dedigin fiyatta kalip monsterdan 970m li veya msi dan 965m li birsey alirsin. Baska markalari soylemiyorum cunku hem bulmasi zor hem de yanlis bilmiyorsam servisleri turkiyede pek gelismis degil diye biliyorum. Ve bu kadar az biliyorken bence alma yanlis secersin once arastir laptoplari firmalari ekran kartlarini nedir ne degildir vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 25 Temmuz 2015; 13:01:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardeşim için oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Mobil oyun önerisi lazım ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.