Şimdi Ara

Oyun için android telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar imzamda da gördüğünüz üzere iphone 4s cep telefonum kayboldu . Bu telefondan sonra oyun için kullanabileceğim hafızası geniş gpu'su yüksek bir telefon tavsiye edebilir misiniz acaba. Uzun süredir iphone kulanmış biri olarak önyargılarımın kırılması için araştırmalara başladım . Fazla nakit param olmadığı için iphone 5 alamayacağım onun yerine şu an malzeme olarak arkası önü camdan yapılmış nexus cihazları dikkatimi çekti. nedir ne değildir bilemedim . Başlıkta da belirttiğim gibi cihazı oyunlarda yoracağım fazla ağır değil diye düşünüyorum oynadığım oyunlar bir most wanted değil bir nova değil özellikle fps deniliyor sanırım silah oyunlarını sevmem araba yarışlarını sevmem zaten bir şey kalmadı diyenlere de where is my water 2 çıkmış diye bir de reklam yapmak sitiyorum çünkü çok sevdim oyunu. yani bu tarz oyunlar oynarım.

Bütçem tam 750 tl.İkinci el alacağım sanırım. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aypondaki oyunlar daha iyi aypon alsan?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvanpomocusu

Aypondaki oyunlar daha iyi aypon alsan?

hangisini mesela . iphone 4 ios 7 ile ios 6 lı 3gs konumuna düştü . onun dışında yurt dışı cihazlarla uğraşmak istemiyorum. max 750 tl çıkar benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

hangisini mesela . iphone 4 ios 7 ile ios 6 lı 3gs konumuna düştü . onun dışında yurt dışı cihazlarla uğraşmak istemiyorum. max 750 tl çıkar benden.

Aypon 4 al ios 6 da takılırsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

Aypon 4 al ios 6 da takılırsın

iphone 4 düşünmüyorum hocam performans düzenlemeleri yapılmadan ios 7 siz de kullanmam sanırım ama iphone 4 düşünmüyorum uzun süre kullanabileceğim bir şey almak istiyorum. malum iphone 4 ömrünü doldurmak üzere 3 senelik telefon.

• Yav ne iphone u !! Nexus 4 al 2.el varsa yazin bakmistimda hatirliyamiyorum ama bence nexus4 al 2.el en iyi o fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

Yav ne iphone u !! Nexus 4 al 2.el varsa yazin bakmistimda hatirliyamiyorum ama bence nexus4 al 2.el en iyi o fiyata

Peki sayın hocam arka ön camdan mı yapılmış performans nasıldır bilginiz varsa paylaşabilir misiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Oyun Tavsiyeleri
    12 yıl önce açıldı
    iphone 4 oyun tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onu cam,arkasida kucuk kucuk noktalarla parliyor cok hos duruyor :D ama plastik mi cam mi hatirliyamiyorum cok oldu elime almiyali. Performansda S4den daha iyi cunku hd ekran s4de full hd var ve islemcisi yetersiz, nexus da ise islemcisi yeterince iyi ve 2 sene rahat gidecek,oyun performansindan sakin suphe duyma cok iyi yakinlarda nexus 5 tanitilcak deniliyor o cikinca dahada ucuzlayacak ama aralik-ocak beklemek istemiyorsan simdi 2.el al

• quote:

Onu cam,arkasida kucuk kucuk noktalarla parliyor cok hos duruyor :D ama plastik mi cam mi hatirliyamiyorum cok oldu elime almiyali. Performansda S4den daha iyi cunku hd ekran s4de full hd var ve islemcisi yetersiz, nexus da ise islemcisi yeterince iyi ve 2 sene rahat gidecek,oyun performansindan sakin suphe duyma cok iyi yakinlarda nexus 5 tanitilcak deniliyor o cikinca dahada ucuzlayacak ama aralik-ocak beklemek istemiyorsan simdi 2.el al

katılıyorum s3 teki ekran kartından güçlü ayrıca hd ekranın full hd ekrana da iki kat üstünlü var. hd ekran da 1.049.000 pixel varken full hd ekran da 2.073.000 pixel var yazık yani bir telefona full hd ekran koymak akıl kari değil. :)

nexus dışında fazla bir alternatif yok gibi general mobile discovery var ama bilemiyorum o nasıldır.

• Full hd koyabilirsin ama snapdragon 800 koycaksin snapdragon 600 degil ve discovery al-alma diyemem bilmiyorum nasil bir telefon oldugunu da nexusun yanina yaklasamaz ve donanimi o kadarda iyi degil discovery nin

• quote:

Full hd koyabilirsin ama snapdragon 800 koycaksin snapdragon 600 degil ve discovery al-alma diyemem bilmiyorum nasil bir telefon oldugunu da nexusun yanina yaklasamaz ve donanimi o kadarda iyi degil discovery nin

MTK MT6589 chipseti
    - Cortex a7 1.2 ghz dört çekirdekli işlemci
    - PowerVR SGX 544MP gpu
    - 1 gb ram
    - 720x1280 çözünürlüğünde 4.7 inch büyüklüğünde ips ekran. Bu ekran 312 ppi değerine sahip
    - 8 mp arka kamera tek led flaşlı
    - 2 mp ön kamera
    - 1800 mah pil
    - 4 gb dahili bellek

ekran kartı ve gpu hayet iyi gibi görünüyor.

bellek artırma konusunu araitıyorum ama bir şey bulamadım sanırım hafızası tek 4 gb olarak üretilmiş 16 32 gb lik modelleri yok .

• 16 gblik modeli cikti ama nexus ile karsilastirdiginda o kadarda iyi degil gibi ama o fiyata gayet iyi bir telefon ama guncelleme sorunu kesin cikar :D ve yani bilemem de hd ekran icin orta sinif bir telefon 1 sene gidebilir ama yine tavsiyem nexus al 2.el bulasma derim

• quote:

Yav ne iphone u !! Nexus 4 al 2.el varsa yazin bakmistimda hatirliyamiyorum ama bence nexus4 al 2.el en iyi o fiyata

+1907

• arkası önü cam olan bi telefon istiyosan xperia z bakabilirsin. ikinci el alıcam diyosun yurtdışı ikinci el bi ihtimal bulabilirsin o fiyata. şu anki oyunlarda hiç bi sıkıntı yaşatmıyor.

öte yandan oyun için alıcaksan ekran kesinlikle 5 inç civarları olsun. en azından 4,7 civarı olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

arkası önü cam olan bi telefon istiyosan xperia z bakabilirsin. ikinci el alıcam diyosun yurtdışı ikinci el bi ihtimal bulabilirsin o fiyata. şu anki oyunlarda hiç bi sıkıntı yaşatmıyor.

öte yandan oyun için alıcaksan ekran kesinlikle 5 inç civarları olsun. en azından 4,7 civarı olmalı.

hocam xperia z pahalı geldi şimdilik onu kaldıramaz benim bütçe. sağol tavsiye için . başka var mı

• Bende itouch ve mini var cok oyun oynamiyorum ama yetiyor,xperia z fazla kacar. Bence en iyisi nexus olcak senin icin o fiyata o donanim bulamassin(bulmak zor demiyorum;bulamassin) bir de 2.el al,nexus ve xperia z nin ozellikleri ayni islemci vs.

• s3 alma ben s3 kullanıyorum oyun performansı iyi değil işlemci cok ısınıyor ve kasma yapıyor oyun clash of clans

• quote:

Orijinalden alıntı: unflattering

s3 alma ben s3 kullanıyorum oyun performansı iyi değil işlemci cok ısınıyor ve kasma yapıyor oyun clash of clans

samsung un s3 mini s4 mini lerine de baktım ama s3 mini nin ekran kartı gpu su oyunlar için yeter limi acaba . ve s3 -s4 mini tavsiye eder misiniz . ekranı pek büyük değil ama iphone 4s in ekranından da küçük değil. ne dersiniz . malzeme olarak oyun performansı olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: unflattering

s3 alma ben s3 kullanıyorum oyun performansı iyi değil işlemci cok ısınıyor ve kasma yapıyor oyun clash of clans

samsung un s3 mini s4 mini lerine de baktım ama s3 mini nin ekran kartı gpu su oyunlar için yeter limi acaba . ve s3 -s4 mini tavsiye eder misiniz . ekranı pek büyük değil ama iphone 4s in ekranından da küçük değil. ne dersiniz . malzeme olarak oyun performansı olarak.

• Bütçene göre nexus 4 en uygunu olur ama kesinlikle nexus 5 in tr ye gelmesini bekle sonra fiyatlar düşsün öyle al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.