Şimdi Ara

Oyun için alınan yüksek bütçeli kasalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok merak ettiğim bir olayı sizinle paylaşmak istedim hani forumda sık görürüz oyun için kasa öneri felan diye 2000-3000 tl lik sistemler

şimdi kişi kasayı toplayıp oyunu kuruyor; oynuyor sonra kapatıp işinemi bakıyor (oyun için kasa topluyorum olayı bumu oluyor)

örnek vermek gerekirse ve eger sadece oyun oynayıp kapatıyorsa neden ps3 gibi şeyler almıyor nasılsa oyun için alıyorum diyor bir sürüde para döküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 1 Mart 2013; 11:46:41 >

• bende
  • Bu işlerin zevk ve tercih meselesi olduğunu belirtmeye gerek yok galiba. Daha önce ps3 mü pc mi diye bir konu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kimi pc de oynamaktan zevk alır kimi de ps3 de ve ya xbox da. Ben pc'yi sevenlerdenim mesela. Bu konu tartışmaya girmez bence.
  • hocam zevk meselesi hem ne alaka oyun oynayıp kapatan insan varmıdır acaba hiçmi internete girmez---film izlemez ?
  • Oyun için alınan bilgisayarda film ve internet işleri çok rahat yapılıyor zaten. Ayrıca bir de onları belirtmesine gerek yok.
  • Play Station O.C. edilemiyor :) Sen O.C. çılgınlığı (psikolojik tatmin) ve rakamlara dayalı harcanan boşa paralarla ilgili bir konu aç ve sorgula, bu verilerde acaba neleri dikkate almalıyız yada nelerin bize önemli olduğunu dayatıyorlar ve bizde bu verileri cahilce değerlendirip körüklüyoruz?
    Mesela belleklerdeki CL değerinin önemi kalmadı , bir zamanlar peşinden koşulan el üstünde tutulan bu veri birden bire değersiz oldu?
    SSD okuma yazma değerlerini önemserken şimdi versiyon ve kontrolcü teknolojisine göre sınıflandırır olduk.
    Kasalarda 3 - 5 tane fan yerine 2 tane bile fazla oldu ama kafalar hala eski usulde, teknolojiye bir türlü ayak uyduramaz olduk?
    Monitörlerde yıllarca mili saniye peşinden koştuk ama artık yeni teknolojiyle bi manası kalmadı, peki ama niye?

En önemli sorunlardan biride teknolojiden bihaber eski usül düşünceyle yol alanlar, sorsan biz Türkler herşeyin bütün inceliklerini ve sebebini biliyoruz birtek icad eden toplum (Amerika) çözemiyor , burası Trajikomiktir .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tşkler
  • Play Station oynamayı beceremeyenler var. (Mesela ben oldum olası o joystickleri kullanmaya alışamadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blues23 -- 3 Mart 2013; 10:23:59 >
  • PC'de oynamanın,O.C yapmanın zevki başkadır. PS3 oynarken ise sadece sabit 30 fps alırsın+oynayıp kapatırsın hiç öyle ekran kartı işlemci benzh bile bakıp heyecanlanamazsın. Onun dışında elbette çok yüksek miktarda para dökmeye gerek yok.
  • PS3 'de 720p 'de her oyunu takılmadan ve sabit şekilde 30 FPS olarak görürsünüz. Aynı durum PC 'de herşey full üstü full iken yani maksimum çözünürlük ve ayarlarda haa 30 FPS almışsınız haa 100 FPS almışsınız değişmeyecektir. Yani 30 FPS 'de akıcıdır 100 FPS 'de akıcıdır değişen hiç birşey yoktur yani gözün algılayabildiği akıcılıktan bahsediyorum. Haa insanlar rakamların hesabını yapıyorlar tonlarca para döküyorlar masaüstü sistemlere sırf en yüksek FPS 'i görebilmek için o ayrı bir olay zevk meselesi. Ama herşey full iken bir oyunda 30 FPS 'in altına düşmüyorsanız o ekran kartı size hayli hayli yeterlidir diyebilirsiniz. Selamlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.