Şimdi Ara

OYUN ICIN ALINABILECEK EN IYI NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar baslıktada belırttıgım gıbı oyun ıcın alabılecegım en hızlı en ıyı en buyuk ekrana sahıp sorunsuz notebook arıyorum. Fıyat sınırı yok. ACER ın bı notebook unu gordum ıntel İ5 hd5850 4gb ram 18.4 inch 1700 dolar moscow da gordum. sızce nasıl ? vveya onerebılecegınız daha ıyı bır notebook varmı. 18.4 tercıhım.

• sırf oyun için playstation yada nintendo falan almak daha mantıklı deilmi?
  • Oyun için notebook yerine PC alabilirsin. Çok daha iyi olur.
  • ıs ıcabı cok sık ulke sehır degıstıren bırısıyım yanımda tv tasıma sansım olmadıgı ıcın artı consollarla aram hıc ıyı olmadıgı ıcın masaustu almanın daha mantıklı oldugunu dusundugum halde ıslerım sebebıyle seyahat edecegım ıcın bole bı karar verdım. Ama hala kararsızım. Tavsıyelerınızı beklıyorum. Ornekte verdıgım bı laptop yneı nesıl oyunlarda benı nekadar sure ıdare edebılecegı bı soru kafamda.
  • Hocam seçtiğin markaya, modele bağlı ne kadar idare edip etmeyeceği. Ama canavar gibi bir makine istiyorum diyorsan HP Pavilion DV6-3029ET araştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Merhabalar baslıktada belırttıgım gıbı oyun ıcın alabılecegım en hızlı en ıyı en buyuk ekrana sahıp sorunsuz notebook arıyorum. Fıyat sınırı yok. ACER ın bı notebook unu gordum ıntel İ5 hd5850 4gb ram 18.4 inch 1700 dolar moscow da gordum. sızce nasıl ? vveya onerebılecegınız daha ıyı bır notebook varmı. 18.4 tercıhım.

bu laptop u al paran yetiyorsa..ekran kartı çok güzel.diğer öz. de iyi beğendiysen alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    auzef zormuş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhabalar baslıktada belırttıgım gıbı oyun ıcın alabılecegım en hızlı en ıyı en buyuk ekrana sahıp sorunsuz notebook arıyorum. Fıyat sınırı yok. ACER ın bı notebook unu gordum ıntel İ5 hd5850 4gb ram 18.4 inch 1700 dolar moscow da gordum. sızce nasıl ? vveya onerebılecegınız daha ıyı bır notebook varmı. 18.4 tercıhım.

Paran yetiyorsa alabilirsin o laptopu, özellikleri gayet iyi.
  • Asus G73
    Msi Gx660 - Gx740
    Tabi bir de Alienware M17x

Bu modellere de bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 1 Eylül 2010; 9:12:45 >
  • onerdıgın notebookların 3 unu begendım ama ben kararsız bırıyım. oy bırlıgıyle hangısını onerıyosunuz :)
  • Bence Acer'ın i7-740m , HD5850 , 15.6 inç modelini alın. Türkiyeye eylül ortasında gelecek
  • bende kararsızım ne alsam
  • hem i7 işlemcisi olup hemde hd5870 ekran kartı bulunan bı laptop yokmu acaba ?
  • quote:

hem i7 işlemcisi olup hemde hd5870 ekran kartı bulunan bı laptop yokmu acaba ?

5850 bi gelsin 5870 e de sıra gelir sabırlı olmak lazım...

http://forum.donanimhaber.com/m_42641460/tm.htm incele istiyorsan görmediysen özellikler yeterde artar

• beyler benim açtığım konuya bakabilecek bir arkaş varmı # Acil .. başlıklı-- yarın alacağımda 2 modelde kararsız kaldım
  • ben moscowdan alıcam orda hersey var :) sız sadece su laptop dıyın ben oraya gıder alırımn :)
  • O zaman Moscow'da bulabildiğiniz en kaliteli notebooku alın derim. Monster marka olabilir mesela. Aama size tavsiyem taşınabilirlik açısından 4 kg'ı geçmeyen ve 15.6-16 inç ekranlı cihazlara yönelmeniz. Yoksa seyahatlerinizde ekstra bagaj ücreti falan ödemek durumunda kalabilirsiniz. Taşınabilirlik de 18 inçlerde pek iyi değil. Onları koyacaksın masaüstüne Desktop recovery gibi kullanacaksın yani.
  • anlıyorum herkese cevapları ıcın tesekkurederım. Sımdı bana su tarıhlerde alabılecegım en ıyı ozellıklere sahıp laptopun ne oldugunu solersenız cok sevınırım
  • Asus G73J alabilirsin varsa. Core i7 720QM + HD 5870 mevcuttu cihazda. Moskova'da nerede ne kadara bulunur bilemem ama oyun için seni uzun süre götürür. Tek ekran kartları içinde ATI'nin en güçlü modeli zaten HD 5870. Sonrasında Crossfire modelleri geliyor. O kadarına hiç gerek yok.
  • laptoplarda crossfire varmı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.