Şimdi Ara

oyun firmaları duy sesimizi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler şöyle bir bakarsak her oyun neredeyse aynı tarz ya dünyayı kurtarıyoruz yada ne bileyim işte kurtarıyoruz hep iyi hep iyi yokmu şöyle kötü rolde olacağımız bir oyun hiçmi gelmeyecek yav bıktım artık dünyayı kurtarmaktan

şöyle dünyayı yok edeceğimiz kesip biçicemiz bir oyun yapsınlar artık değilmi ?

nasıl olurdu sizce ?

• bak işte bu konuda haklısın kanka. filmlerde sinir olmuşumdur hep sünepe iyi kalpli adam dünyayı kurtarır mahalleyi sokağı kurtarır falan. bi kerede kurtaramasın da sonuçları görelim. mesela o bomba patlasın veya salgın hastalık alsın başını gitsin veya öyle şeyler. tom ve jery nin çizgi filmi varya. hep istemişimdir "tom şu jery i yesin artık." veya road runner da tilki kuşu yesin diye ama hiçbir zaman olmaz bu durum. kötü sonuçlar ve onları yönetmek istiyoruz... aman allahım barışçı ruhuma neler oluyor
  • Aslında The Sims pek kötülük içermeyen bir oyun.Gerçi hangi taraftan baktığınıza bağlı.Benim açımdan mala vurmak iyi ama vurulan kızlar açısından kötü Kötülük dolu bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiviniTod -- 14 Şubat 2009; 12:04:55 >
  • kz2 de kotu rolu oynuyoruz
  • Resident evil'da Nemesis rolunde ol , Claire , leon hepsini öldür , dünyaya hükmet :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: W7K2D

Resident evil'da Nemesis rolunde ol , Claire , leon hepsini öldür , dünyaya hükmet :D

ne güzel olurdu valla
  • Prototyope Konusunu bilmiyorum ama dünyayı darmadağan ettiği kesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Prototyope Konusunu bilmiyorum ama dünyayı darmadağan ettiği kesin

ondada sanırım onu o hale getiren o adamlarıın peşine düşecek o adam yani intikam gibi birşey alacak o adam karışık oldu biraz ama

bizi ancak saw oyunu paklar tabi ondada tuzaklardan kaçıcamızı sanıyorum yoksa sanmıyorum jigyar saw mı ne ismi oynucamızı.
  • Man Hunt 2 X360 versiyonu gibi bir oyun çıkması lazım seni o paklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

Man Hunt 2 X360 versiyonu gibi bir oyun çıkması lazım seni o paklar

sorma ya bu içindeki vahşeti yansıtmam lazım
  • size wiideki madworld lazım oyunun amacı kızı kurtarmak ama onun haricinde her konuda kötüsünüz

http://www.nintendocu.com/index.php?subaction=showfull&id=1234580590&archive=&start_from=&ucat=3&
  • Valla ben memnunum
  • Yok adam kimseyi kurtarmak istemiyor başka oyun lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.