Şimdi Ara

Oyun esnasında hangi item çıkılacağı nasıl bilinir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhana. Konu başlığında demek istediğim, internette izkediğim videolarda adamlar karşıda şu şu karakter var bu itemi çıkayım gibi oyunun önerilen marketine bağlı kalmadan item çıkıyırlar. Aslında mantıklı olanda bu sanırım. Mesela karşıda hiç büyülü saldırı yapan bir hero yok ama markette önerilenlerde büyü direnci olan item var. Bunu almak mantıksız olur. Bana bunun hakkımda bilgilerinizi yazarmısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bunun için itemleri öğrenmem gerek,profosyonel yayıncılar ve düzgün youtuberleri izleyerek bilgiye sahip olabilirsin.
  • zaten itemleri karşındakine göre çıkman gerekir. karşıda 1 tane bile büyü hasarı yokken büyü direnci çıkmak mantıksız yani. bunu çözmek çok zor olmasa gerek. markette önerilenler genel olarak alınabilecek şeyler. zibilyon tane item var. sadece öneri. genelde ordaki 10-15 itemden 1-2 tanesi garanti alınır. zamanla öğrenerek kime karşı ne çıkılacağını öğrenirsin. oyun bilgisiyle alakalı birşey.

    midde ap şampiyon oynuyorsun karşında zed var. sana cehennem asası önerse bile sen zed için zhonya alman gerekir. bu zamanla öğrenilir. veya ap şampiyona karşı oynarsın zhonya almazsın cehennem asası alırsın. oyunun henüz başındasın zamanla gözü kapalı alıp geçersin. sürekli taba bas kim hangi iteme gidiyor kim ne almış takımın neye ihtiyacı var tarzı şeylere dikkat et. sorun olursa direk özel şampiyon olarak sor daha kolay öğrenirsin.

    ama çok ekstrem şeyler olmadıkça çoğu rolde aynı itemlere gidiliyor. mesela ap mid herolarının %90ı rabadonu alır. adclerin %90ı ebedi kılıç alır. mesela desteksin rakipte ap hasarı var direk solari. kitle kontrol çok mikael. saldırı hızı üzerine kurulu donmuş yürek. işlevsellik yapacaksın zeke-buhurdanlık v.s tarzı itemler alacaksın. bunlar sadece basit örnek biraz oyna izle öğrenirsin herşeyi.




  • karşıya göre çıkma full ad yada full ap kas sonra yardır
  • Çıkacağın itemler genelde değişmez ki,yani karşıya bakarak çıkacağın item genelde 2-4.itemler arasıdır.Ne bileyim garene mutlaka bir günateşi,ölü adam çıkarsın.1 kişi bile olsa ap karşıda,ruh gömleği çıkarsın mesela.Bu build işi oyun içinde çok değişime uğramaz.Bi leblanc her zaman morello alır,cehennem asasını koridorunda ap varsa alır gibi.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.