Şimdi Ara

OYUN EDİTÖRÜ OLMAK İÇİN ÜNİVERSİTE OKUMAM GEREKİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben şu anda lise 1'e (9. sınıf) gidiyorum ve ileride oyun editörlüğü yapmak istiyorum. Oyun editörlüğü ve bu mesleği yapmak için gerekenler hakkında araştırmamı yaptım ve bu mesleği kendime uygun buldum. Oyun editörlüğü hakkında deneyimim de var. Yazdığım yazıya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Konu şu ki, bu mesleğin herhangi bir üniversite bölümü yok. Bu yüzden bu meslek için hangi bölümü seçmem gerektiğini veya üniversite okuyup okumamam gerektiği hakkında bir fikrim yok. Sorum ise şu: Bu işi yapmak için bir üniversiteye gitmeli miyim? Gitmem gerekiyorsa hangi bölümü okumam bu iş için daha çok işime yarar? Kendi şahsi yazılarımı yazmak veya videolarımı hazırlamak yerine bir şirkette işe girmek istesem, üniversite faktörü işverenler için gerekli bir kriter olur mu?

• İşte zengin devletlerle aramızdaki kafa farkı

Onlar oyun yapıp satarken

Bizde oyun oynayarak zengin olunacağını sananlar var

Çalışmayana ekmek yok

Sırt üstü yat aç pubg yi ve para para para diye tekrar et

Aç ağzını cipsler hamburgerler kendi düşsün içeri...

• Sen Türkiye'de yaşadığına emin misin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haklısın ama ben "Nasıl yatarak ve hiç uğraşmadan para kazanabilirim?" sorusunun derdinde değilim ki. Ben bir oyunu oynamak için vaktimi ayıracağım, insanlara düşüncelerimi düzgün bir biçimde aktarmak için uğraşacağım, oyun editörlüğünü şahsi YouTube kanalımda yaparsam montaj için vaktimi ayıracağım vs. Her malın bir alıcısı olduğu gibi, her içeriğin de bir izleyicisi veya okuru var. Oyun editörlerinin, oyun dünyasında önemli bir yere sahip olan insanlar olduğunu düşünüyorum. Yapmak istediğim işi neden küçümsediğinizi anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeviEfendi kullanıcısına yanıt

Türkiye'de bu işi yapan pek çok insan var. Bu soruyu neden sordunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.