en güzel silahlarmı bence 1:hl1 deki çelik gagalı yaratık 2: yine hl1 delici silah 3:hl2 manivela 4:hl2 gravaty gun 5:hl1 yay 6:doom 3 bfg beğendiklerim bunlar
ya bunlar güncel silahları ve oyunları unutmuşlar
bilemiyorum bunedir
evet güncel oyunlar eksik mesela fear da bi silah vardı attınmı direk iskeletini çıkarıyodu adamın. veyahut cod de MG forty twooo diye bağırdınmı saklanacak yer ararsın birde quake serisinde gatling gun da benim favorimdir
Bence 1. hl levye olmalıydı ama gravity gun da olmuş.
ya şu salak tari ve mario oyunlarını listede görünce ağzım açık kaldı. Bence o kadar da ciddi bir çalışma olmamış. Ama 1. sıra gerçekten haklı verilmişti. Gerçi onun yerine daha ateşli silahlar da olabilirdi ama gene de iyi. 2. sırada bence güzel bir shotgun olmalıydı.
Gravity Gun doğru seçim.Seçimler aslında iyi.Ama Doom3 deki pompalı kesinlikle konulmalıydı.Off neydi be o
walla ne diyem hepsi birbirinden güsel ve ii
serious Sam in silahları hem hoşuma gitmiştir :)
ya ne bunlar ya mario ve ateri oyunları bence will rock die bi oyun vardı ordaki biçok silah da konulabilirdi ama hl deki silahlardanda bazıları çok vahşi oluodu ben bi ikinci dünya savası hastası olarak bir MG42 konulmasını isterdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme