Bildirim
Oyun Dunyasındaki Cıplak Sahneler

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güzeldi :D -
Kratos yardırır valla. -
-
white liquid alarm -
Kratos işini biliyor. -
-
eskiden filmler hikaye anlatırdı.şimdi bazı filmler çıktı ayrı bir sektör oluştudu.
eskiden oyunlarda oynanırdı(tetris mario gibi).şimdi oyunlarda film gibi hikayeler anlatılmaya başlandı.ilerde heralde oyunlardada ayrı bir sektör oluşacak(bi arkadaş bir pc oyunundan bahsetmişti adını tam hatırlamıyorum 3d villa mı housemi öle bişey.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıYı -- 5 Temmuz 2009; 19:45:38 > -
quote:
Orjinalden alıntı: isis1982
eskiden filmler hikaye anlatırdı.şimdi bazı filmler çıktı ayrı bir sektör oluştudu.
eskiden oyunlarda oynanırdı(tetris mario gibi).şimdi oyunlarda film gibi hikayeler anlatılmaya başlandı.ilerde heralde oyunlardada ayrı bir sektör oluşacak(bi arkadaş bir pc oyunundan bahsetmişti adını tam hatırlamıyorum 3d villa mı housemi öle bişey.)
3d villa. ama işte onu cryengine2 ile yapsalar oh yes go on satış rekorları kırar -
GTA'da "yiğidin malı meydandır" görüşü hakim. -
kratosla larayı aynı oyuna koysalar durum fena olur -
quote:
Orjinalden alıntı: el_turco_06
kratosla larayı aynı oyuna koysalar durum fena olur
gerçekten ne olur acababurdan oyun yetkililerine sesleniyorum bu iki karakteri bir araya getirin
-
Harika. -
Mass Effect 'te ben hakkımı uzaylıdan yana kullandım iki oyunumda da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dIsAstEr -- 5 Temmuz 2009; 23:13:34 > -
sprmiş. -
Kratos'da af yok arkadaş.. No mercy mod takılıyor baba -
quote:
quote:
gerçekten ne olur acababurdan oyun yetkililerine sesleniyorum bu iki karakteri bir araya getirin
Aynı oyuna koysalar "bi araya" gelmeleri sorun olmaz zaten
-
İyiymiş. -
Kratosla Nariko
Kratosa bonus pack olarak Narikonun yanına Kai -
quote:
quote:
O mümkün değil LARA CROFT ile SOLID SNAKE 1998 yılında nikahları kıyıldı ve 9 senelik evliler... KRATOS başka kapıya..
Benzer içerikler
- blur türkçe yama
- valorant 5. bulma
- gta 5 kamera açısı değiştirme ps4
- gta 5 lester görevi
- blur ps4
- god of war xbox
- playstation 6
- ps plus
- the last of us part 3 ne zaman çıkacak
- playstation 5 pro fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X