Stalker inş ilki kadar muhtesem olur clear sky tam bir hayal kırıklıgıdı.
Aliens vs Predator ve Heavy Rain'i merakla bekliyorum bu ay.
Şu Videoları Yapıyorsunuzda Biride Çıkıp Sormuyorki Arkadaşım Biz Bu Videoları Yapıyoruz İmrendiriyoruz Fakat Paran Var Mı? Oyunu Alabiliecekmisin Diye...
Şaka Bir Yana Süper Video Olmuş. Her Saniyesine, Her Kelimesine Özenildiği Belli...
Bu Ay Heavy Raini Öncelikli Olarak Edinicem Edinebilirsem, Gerisi Allah Kerim. Kısmetse Alırız Sonra
2010 Yılı oyun firmaları için çok önemli çünkü Hem senaryosal oyun hemde grafiksel oyun alanında hem kendilerini geliştirip hemde markette iyi para kaldırmayı hedefliyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ebehram
Stalker inş ilki kadar muhtesem olur clear sky tam bir hayal kırıklıgıdı.
Ben hiç umutlu değilim kardeşim fena oyun olmıycağı kesin ancak bioshock olsun allien vs pr. olsun bunların grafikleri senaryoları ezicek gibime geliyor nedense
Bioshock 2 yeter
Böyle Giderse yeni bir iş dalı çıkacak Oyun Senaryosu adı altında . Senaryolar iyice güzelleşmeye başladı
Heavy rain bence orada çok satar sadece gerisi pek hoşuma gitmedi açıkcası..
daha mass effect 2 yi oynamadım bu ne hız yaa.. güzel oyunlar bizi bekliyor anlaşılan.
quote:
Orijinalden alıntı: alpa07
hiç beğenmedim oyunları biraz gerçekci olması lazım modern warfaare benzeri bişey
hoppala adı üstünde oyun hocamsenin amerikan filmlerinde izlediğin şeylerin %99 u sahte sen filmde izlemiyorsundur ozaman
Ben Single tarzı bir Pc oyuncusuyum. Konsol inşAllah ilerde olacak:) Ama şunu söyleyebilirim ki, artık oyunlarda grafiklerden başka özelllikle senaryo olayına ağırlık vermeleri gerekiyor...
Oyun bana git şunu öldür dememeli, seçimi bana bırakmalı ve seçimlerimle oyun şekillenmeli... Bu tarz oyunlar gerçekten harika olur...
PC'ye bu ay aSsassin's Creed 2 Cikacak onu merakla bekliyoruz
Bioshock 2 çıkacak da bakalım kaç gb çıkacak ?
Dante's Inferno keşke PC'yede çıksaydı
quote:
Orijinalden alıntı: ScreaMOuT
daha diablo 3 gelcek a sosyal günler bizi bekler
Çok güzel bir anlatım olmuş, tebrikler Talha.
S.T.A.L.K.E.R. : Call of Pripyat, BioShock 2 ve Aliens vs Predator 3 için sabırsızlanmaya başladık.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
zorla video izlemesek de haberin altında yazısı olsa ! gerçekten zorla video izlemek çok itici geliyor. bu videonun içeriğini yazı olarak da vermelisiniz
keşke dante pc ye cıksaydı
quote:
Orijinalden alıntı: Camelot22
quote:
Orijinalden alıntı: ScreaMOuT