Şimdi Ara

Oyun Dünyasında Bu Ay (Mayıs 2013) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Havayaaa havaayaaaaa eller eller haavaayaaa OOOoooooooo .... haziranda bomba geliyor bamba THE LAST OF US ÇOK AZ KALDI EFSANEYEE ....
    Kösede kenarda dedigim oyunlarin cikis tarihi kesin diyorsunuz da,benim yazdigim oyunlarin da cikis tarihleri kesin,en azindan videoda belirtirsiniz ileride ertelenme ihtimali olabilirse BSC'de bildirirsiniz..

Yani demek istedigim bu aya özel bu program yapiliyorsa "ihtimal" dahilinde yapilmasin rica ediyorum,inanin hemen hemen her oyunun ileri veya daha geri bir tarihe ertelenme durumu olabilir,nasil ki Nintendo oyunlarinin cikis tarihleri kesin benim yazdigim oyunlarin cikis tarihleri de kesindir..

Neyse fazla da uzatmayacagim,iyi calismalar kolay gelsin..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Steam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

@n0.pRobLem
    Kösede kenarda dedigim oyunlarin cikis tarihi kesin diyorsunuz da,benim yazdigim oyunlarin da cikis tarihleri kesin,en azindan videoda belirtirsiniz ileride ertelenme ihtimali olabilirse BSC'de bildirirsiniz..

Yani demek istedigim bu aya özel bu program yapiliyorsa "ihtimal" dahilinde yapilmasin rica ediyorum,inanin hemen hemen her oyunun ileri veya daha geri bir tarihe ertelenme durumu olabilir,nasil ki Nintendo oyunlarinin cikis tarihleri kesin benim yazdigim oyunlarin cikis tarihleri de kesindir..

Neyse fazla da uzatmayacagim,iyi calismalar kolay gelsin..

Sizin anlayabileceğiniz şekilde anlatmaya çalışayım: Biz bu listeyi 2 gün önce farklı kaynaklardan bakarak oluşturduk. Buna Steam de dahil. Listede bahsettiğiniz oyunlar yoktu. Olanları dahil ettik. Bu videonun bir hazırlanış safhasında, listeler değişebilir. Bu değişikliği imkanımız olursa yansıtıyoruz. Sizin kendi yazdığınız listedeki oyunların bir kısmı nisanda çıkmış, "yanlış olmuş" diye geçiştiriyor ama iş bizim listemize gelince aynı hassasiyeti göstermiyorsunuz. Bahsettiğiniz oyunların tarihi belirsiz olduğu için geçen ayın listesine de almadık. İhtimaller dahilinde oyunlar eklediğimizde olmuştur. Sonucunda önümüzdeki ay çıkacak olan Leisure Suit Larry'i biz 3 ay önce Pc'ye çıkardık. İhtimal dahilinde çalışmak gereksiz vakit kaybı ve yanıltıcı olabiliyor. Biz programı yetiştirene kadar resmi çıkış tarihi kesinleşmiş her oyun bu listeye girer. Biz bu tarz oyunlara olan hassassiyetimizi Bağımsız programını gerçekleştirerek de gösteriyoruz. Amacımız farklı olsa buna gerek duymazdık. Oyunların çıkış tarihi anlık değişebilir, bundan dolayı da bazı oyunlar es geçilebilinir. Örneğin Nisan ayı sonu da çıkan Monaco gibi. Şimdi sizin dediğinize kalırsa PS3 oyunlarını da es geçmişiz çünkü Zombie Tycoon isimli oyun için tarih dün geldi PSN platformuna.

Umarım bu kez bir nebze dahi olsa durumun ahvalini anlatabilmişimdir.

Saygılar
    Talha Aynacı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilinenler dışında hiçbir şey yokmuş..

Ayrica kirici olmayin lütfen,ne demek "sizin anlayacaginiz sekilde.."?! Ben anlatamadim galiba; Eger bu ay icerisinde cikacak oyun listesi yapiliyorsa kiyida kösede ne varsa göstermeniz gerekmez miydi,ben bunu demek istiyorum..Ayrica sizin ne kadar Nintendo hayrani oldugunuzu bilmeyen yoktur,her program ciddi derecede öncelik veriyorsunuz,kim ne yapsin DS-3DS oyunlarini Allah askina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 1 Mayıs 2013; 20:55:48 >

Orijinalden alıntı: n0.pRobLem

Takmayin onu siz Sayin Talha bence en cok beklenen listeyi olusdurmusunuz.
    Tesekürler ;)

Metro ve Juarez bu ay beklemedeyim :)

Orijinalden alıntı: Mahz3N

@n0.pRobLem
    Anladim,gayet iyi anladim hemde.."Biz böyle istedik.." diyorsunuz yani,yapacak bisey yok,tesekkürler yine de..

Ayrica kirici olmayin lütfen,ne demek "sizin anlayacaginiz sekilde.."?! Ben anlatamadim galiba; Eger bu ay icerisinde cikacak oyun listesi yapiliyorsa kiyida kösede ne varsa göstermeniz gerekmez miydi,ben bunu demek istiyorum..Ayrica sizin ne kadar Nintendo hayrani oldugunuzu bilmeyen yoktur,her program ciddi derecede öncelik veriyorsunuz,kim ne yapsin DS-3DS oyunlarini Allah askina

Anlamamakta diretiyorsunuz. Bu yüzden başka türlü anlatayım dedim. Kırıcılıktan dem vuracaksak en başta iğneyi kendimize batırsak, empati kursak daha güzel olur. Demem şudur: belli ki Steam çıkış listesi biz programı tamamlama aşamasındayken güncellenmiş, Mayıs ayına girmemizle birlikte o ay çıkacak oyunlar listeye alınmış. Daha önce de yaşadık, olabilir. Örneğin ETS 2, hem de Türkçe çıkan bir oyunu listeye ekleyemedik. Büyük ihtimalle gözden kaçtı. Yoğun takipçisi olunca haklı olarak tepki geldi ama durumu izah ettik. Anlayışla karşılandı. En büyük oyun sitelerinde dahi güncel olmayan, çıkış tarihi yanlış oyunlar var. Bunlar doğal şeyler. Bu programın en az 2 günlük bir yapım aşaması var ve son anda eklenen son anda çıkan oyunlar olması gayet doğal. Benim listelememde indie oyunlar arasında FEZ vardı. Mesela Mars geçtiğimiz ay çıkmış gözüküyordu. Saydığınız oyunlar yoktu. Olanlar da zaten programımızda mevcut. Size örneklendirme yapıyorum ama kendi inandığınız şeyler sizi sınırlandırmış.

Esas sizin yaptığınız ayıptır. Ne demek "herkes Nintendo hayranlığınızı biliyor"? Ne yani yasadışı bir cemiyete mi üye olmuşum? Birine hakaret mi etmişim? Herhangi bir ırka, dine veya ideolojiye mi saldırmışım? Sizin kadar ben de oyuncuyum. Bu kadar basit. Bununla mı eleştiri yapıyorsunuz yani? Kibirlenmek için söylemiyorum, şu programı Kasım 2009'dan bu yana listeleyip, makaleyi hazırlayıp sunuyorum. İyi kötü her türlü eleştiri geldi bugüne kadar. Ama siz bariz şekilde hakkımızı yiyorsunuz. Bugüne değin hangi PC oyununu geri plana itmişiz? Hem Nintendo oyunlarını ön plana çıkarmak için çabalamamdan dem vuruyor hem de kim ne yapsın bu oyunları diyorsunuz. Aradaki tezatı kendiniz de idrak ediyorsunuzdur. Bugüne bugün kaç tane Nintendo oyununu açılış oyunu yapmışız, kaç tane PC oyununu; kaç tane Nintendo oyununu görselimizde betimlemişiz kaç tane PC oyununu. Hadi hepsini geçtim; bu kadar takipçisi olan bir programda ve bu kadar PC kullanıcısının takip ettiğine inandığım bir platformda (adı üstünde Donanım Haber!) hangi akıl mantık çerçevesinde "Dur şu çıkacak PC oyunlarını saklayalım, aman kimse duymasın; dünyaya Nintendo hükmetsin" mantığıyla arabesk tabirle emek harcadığı bir çalışmayı çamura bular?

Yani bir şeyin koyu hayranıysanız, bunu bize yansıtmayın. Bunu bizim emeğimiz üzerinden başkalarına nakletmeyin. Buyrun gösterin bize "ciddi biçimde öncelik verdiğimiz" Nintendo oyunlarını. Sonuçta video inceleme yapıyoruz elinizde görsel kanıt da var... Üstelik bakış açınız baştan yanlış. "Kim ne yapsın?" İşte biz böyle düşünmeyip yer verdiğim için size göre bu "öncelik verilmiş" olarak adlandırılıyor. Sizin mantığınızda düşünen birisi "kim ne yapsın FEZ'i?" demez mi? "Kim ne yapsın Van Helsing'i?" demez mi? Gerçi ilk yazdığınız mesaj hem üslubu hem de tarzıyla lafı nereye getireceğinizi haber ediyordu. Siz inandığınız gibi görün, ama beni herhangi bir platforma yaftalayarak laf sokmaya çalışmayın lütfen.

• Metro falloutun çakması değil mi bana mı öyle geliyor ?

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

Metro falloutun çakması değil mi bana mı öyle geliyor ?

Sana öyle gelmiş. Karşılaştırılması bile yapılamaz.

Metro'nun yeri başka Fallout'un yeri başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 2 Mayıs 2013; 0:13:43 >

Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır.
    Cengiz Aytmatov

Bugun Talha kardeşim sonrasında bir ömür tüm BSC ekibi bu sözü unutmasın hatta alın çerçeve yapın asın duvara.

Orijinalden alıntı: fenah2007

Çok sevdiğim bir söz vardır;

Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır.
    Cengiz Aytmatov

Bugun Talha kardeşim sonrasında bir ömür tüm BSC ekibi bu sözü unutmasın hatta alın çerçeve yapın asın duvara.

Tavsiyeniz dikkate alinmistir sayin "Dis Kapinin Mandali" bey,tesekkürler..

[sizer=red]Oyun Dünyasında Bu Ay (Mayıs 2013)

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Bir dakka, bir dakka... Sansür mü gördüm... Ne gerek var ki böyle bir şeye?

[sizer=red]Oyun Dünyasında Bu Ay (Mayıs 2013)

Bende merak ettim şimdi. Komiklik olsun diye koyacaklarını zannetmiyorum, pek komik olmamış çünkü. Ne gerek var böyle bir şeye.

• @Mahz3N

Tavsiyeyi sana etmedim ama gereksiz eleştiri yapmamak olarak aldıysan ne mutlu bana :)

BSC eleştiri yapabilen bir üye daha kazanır. Haksızmıyım Yalova Kaymakamı Bey :)

• Bu ay ilgilendiklerim ; Soul Sacrifice , Resident Evil Revelations (Y)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.