kall of dutiy modern worfey ü. . :D single'ı iyiye benziyor. Grafikleri aynı olsada farketmez gerçi ama aksiyon bol oyunda :))
Ne kadar çok oyun varmış bu ay :) Umarım seneye hepsi türkçe dublaj olur..
Jurassic Park? Yeni bir dino crisis oyunu istedim bir anda
Son oyun olan çılgın tavşanlar .... tam parti oyunu ....
ne Mw3 ne Uc3 ne Sykrim...3D Mario ortalığı kasıp kavuracak.
ne biçim anlatım ya çok keyifsiz
20 dakikayı keyifle izledim, ellerinize sağlık
1. AC REVELATIONS 2. UNCHARTED 3 3. BATMAN A C 4. RAYMAN ORIGINS(BUNU VİDEODA YANLIŞ YAZMIŞSINIZ PC'YE ÇIKMAYACAK) SON OLARAK NFS THE RUN BELKİ DÜŞÜNÜLEBİLİR...
RAYMAN ORIGINS KEÇKE PC YEDE ÇIKSA.AMA YAPACAK BİRŞEY YOK.UBIZORT İŞTE NE YAPARSIN.
Oyun tarihleri sallama olmuş biraz
yüzüklerin efendisi oyunu mesela
diyor sitesinde lakin bsc de 4 kasım denmiş
ayrıca neyi oynıycamızı şaşırıcaz battlefield 3 var elimde daha açıp 5 dakka oynayamadım oyunu fm 2012 iniyor şuanda modern warfare 3 geldi gelicek ardından hemen batman dayanır kapıya yandık pes 2012 fifa 2012 yüklü pc de maç yapamadım aylardır
3dse süper platformerlar çıkıyor, biraz toparlar artık. Onun dışında efsane zaten liste. Halo, Skyrim, Assasins Creed üçünün de müzikleri harika.
jurassic park the game yerine l.a. noire yazmışsınız
Dota 2 Beta bu ay sonu gibi cikicak.
Not : Turnuvayi kazanirsak (insallah , yari finaldeyiz) elime fazla fazla key gecicek uygun fiyatlarda anlasabiliriz.
Assassins Creed Brotherhood'u orjinal aldım. Multiplayerından bir cacık çıkmadı. Oyun bulmak 2 saat sürüyor be kardeşim. Haram olsun sana o para Ubi. Revulations'ı korsan alacam. Hıh!
kof xııı ben 2 aydır oynuyorum oyun kasımda çıkacak diyor ne iştir
bu ay hangi oyunu alcaz. Borçlandırın beni arkadaşlar xD
anlatımı yapan arkadaş haklı bi delik açacak ama ufak olacağını hiç sanmıyorum bizim delik kara delik olacak gibi nasılda hepsi aynı aya denk gelmiş yaw :)
quote:
Orijinalden alıntı: Kumarbazz!
Modern Warfare 3 akar gerisi bakar :D
aynen
THE ELDER SCROOLS V SKYRIM
Skyrim baya sönük kalıyor diğerlerinin yanında.MW 3 ve Batman süpürür gibi