Şimdi Ara

Oyun Dergisi Çıkartmaya Karar Verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon işini elime yüzüme bulaştırdım.Film işide saçma sapan hal aldı.Yav birşeyler yapmak istiyorum ama imkan kısıtlı yapamıyorum.Projelerim,fikirlerim kendime göre güzel.Sizlerinde beğeneceğine inanıyorum.Fakat işte maddiyat..Herneyse sadece böyle bir giriş yapmak istedim.Hatalarımı kabul etme ababında.Şimdi ben oyun dergisi oluşturmak istiyorum.E-Dergi'yi nasıl sanal ortamdan gerçeğe aktarabilirim? Neler gerekli? Prosüdürler neler? Fiyatları çokmu pahalı? Maatbaya nediycem? Bilen birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.Bana inceleme ve haber kısmında yardımcı olacaklarıda beklerim.

• Hocam profesyonel olmasada bir kac e-dergi ve basılı dergi çalışmalarım var. Öncelike artik dergi işleri pek kazandırmıyor. Tasarımı yapmak ayrı bir dert, uğraştırır. Çok emek ister. Ayrıca tek başına dergideki herşeyi sız yapamazsınız. İnsanlara ihtiyacınız var. 16-18 sayfalık bir degi çıkartmıştık, ekipte 10 a yakin kişi vardı düşünün. Tavsiyem hiç bulaşmayın kolay is değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı

Hocam profesyonel olmasada bir kac e-dergi ve basılı dergi çalışmalarım var. Öncelike artik dergi işleri pek kazandırmıyor. Tasarımı yapmak ayrı bir dert, uğraştırır. Çok emek ister. Ayrıca tek başına dergideki herşeyi sız yapamazsınız. İnsanlara ihtiyacınız var. 16-18 sayfalık bir degi çıkartmıştık, ekipte 10 a yakin kişi vardı düşünün. Tavsiyem hiç bulaşmayın kolay is değil.

Anladım.Hocam peki E-Dergi yayınlayabileceğim bir yer varmı?
  • Basili derginin oldugu bu donemde dergi cikartmak bence gereksiz bir macera.

En mantiklisi E-dergi olur onuda Indesign bile biri yapar bir kac gunde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Keko olmaya karar verdim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.