Şimdi Ara

Oyun Canavarı bir sistem lazım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

HDD' de kapasiteden ziyade diskin kalitesi ve performansı ve yapısı önemlidir, tek plaka mı, ısınıyor mu, yazma okuma hızı nedir vs. bunlar performansı etkiler... Zaten sistemde en yavaş parça hdd iken onu da biraz performanslı alın.

Bu yüzden boyutuna bakmayın, 5-10 TL oynuyor aralarında yani yüksek depolamadan zarar gelmez, tek başına COD MW2 10 küsür GB kuruluyor, diskten de tasarruf yapılacağı aklınıza gelmesin.

Sata 3 + Usb 3.0 + Raid + X6 cpu destekli;

Kasanın ön tarafı için ayrıca da bir fan yazdım, arka egzost fanı mevcut, önde de içeriye üfleyen bir fan olması şart.

Oyun Canavarı bir sistem lazım.

Bu bütçe için aşağı yukarı benzer öneriler gelir hocam, düşünmeden al bence bu sistemi gayet iyi görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 10 Eylül 2010; 14:20:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

HDD' de kapasiteden ziyade diskin kalitesi ve performansı ve yapısı önemlidir, tek plaka mı, ısınıyor mu, yazma okuma hızı nedir vs. bunlar performansı etkiler... Zaten sistemde en yavaş parça hdd iken onu da biraz performanslı alın.

Bu yüzden boyutuna bakmayın, 5-10 TL oynuyor aralarında yani yüksek depolamadan zarar gelmez, tek başına COD MW2 10 küsür GB kuruluyor, diskten de tasarruf yapılacağı aklınıza gelmesin.

Sata 3 + Usb 3.0 + Raid + X6 cpu destekli;

Kasanın ön tarafı için ayrıca da bir fan yazdım, arka egzost fanı mevcut, önde de içeriye üfleyen bir fan olması şart.

Oyun Canavarı bir sistem lazım.

Teşekkürler bu bilgisayarı topluyorum pazartesi günü başlıyacam. Tek kasayı değiştirecem psu suz başka kasa alıp 550W 80plus özellikli psu takacam. Ramin markasınıda değiştirebilirim belki çünkü hep kingston kullandık başka firmalarda kazansın :) Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.